Tag der trænger til en tagrenovering

Nem og tryg tagrenovering i Herlev

Tagrenovering kan være en svær opgave at få hul på – særligt i tilbudsfasen. Men følger du denne guide, og bruger vores tilbudstjeneste, får du den letteste og mest trygge tagrenovering i Herlev.

Hvor finder du en håndværker, du kan betro din tagrenovering?

Håndværkeren er den vigtigste faktor ved en tagrenovering. For taget er boligens mest udsatte bygningsdel.

Men hvordan finder du en håndværker, du kan stole på, giver en fair pris – og som du kan regne med møder op, og leverer arbejdet til aftalt tid?

Det har vi en løsning på!

  • Lad håndværkerne kontakter dig – Slip for at bruge tid på at finde dem.
  • Håndværkere som du kan stole på – Vi samarbejder kun med firmaer, vi kender.
  • Altid aftalt kvalitet og levering – Læs kundernes anmeldelser, før du vælger.
Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Tagrenovering i Herlev uden tvivlsspørgsmål

Vælger du at få 3 tilbud på tagrenovering i Herlev gennem vores tjeneste, er du sikker på kun at få henvendelser fra seriøse håndværksfirmaer. Vi formidler kun håndværksopgaver til firmaer, som tidligere har vundet tagrenovering-opgaver gennem os – og har leveret et ordentligt stykke arbejde. Det er din sikkerhed for, at du får en tagrenovering, der holder – også til fremtidens mere ekstreme vejr.

Ingen jargon, du ikke forstår

Magter du ikke at svare på spørgsmål, som du ikke helt forstår. Eller at blive fejet af med smarte vendinger og fagtermer, når du spørger. Vores samarbejdspartnere taler, så du aldrig er i tvivl.

Tilbuddet kommer altid til aftalt tid

For at modtage opgaver gennem vores tilbudstjeneste, forpligter alle håndværkere sig til at levere et skriftligt tilbud inden for 72 timer efter, de har været ude at se på din opgave.

Tilbud, du rent faktisk kan forstå

Ud over at komme til aftalt tid, kan du også se frem til et tilbud, som du rent faktisk kan forstå. Samtidig kan du nemt sammenligne prisen på tværs af de enkelte tilbud, som du modtager.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Du er kun 4 skridt fra din tagrenovering i Herlev

Det har aldrig været lettere og mere trygt at få foretaget en tagrenovering i Herlev. Alt hvad du skal gøre, er:

  • Klik på knappen – så bliver du snart kontaktet af 3 håndværkere
  • Håndværkerne kommer – taler om opgaven, og måler alting op
  • Modtag de 3 tilbud – og vælg let det, som passer til din bolig
  • Få arbejdet udført – og glæd dig over den færdige tagrenovering
Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende
Renovering af tag

Tagrenovering eller tagudskiftning?

Der findes mange måder at renovere et tag på – og hvilken form for tagrenovering du har brug for til din bolig, afhænger helt og holdent af tagets og tagkonstruktionens stand. 

Generelt arbejder håndværkere med tre forskellige former for tagrenovering:

  1. Tagmaling – forlænger levetiden af taget, men kræver selve taget og tagkonstruktionen stadig er i orden, og at selve taget er holdbart og tæt.
  2. Tagudskiftning – her udskiftes tegl eller tagplader, eller der lægges nyt tag oven på det gamle. Kræver at tagkonstruktionen er i orden.
  3. Total tagrenovering – her udskiftes både taget og tagkonstruktionen. Giver også mulighed for ændringer i tagkonstruktion og overetage.

Start med et tagtjek

Når du skal vælge, hvilken form for tagrenovering du skal bruge, er du oftest nødt til at have fat i en fagmand, der kan vurdere standen på dit tag.

Den slags rådgivningsarbejde udføres af både håndværksfirmaer og byggesagkyndige. Det foregår ved, at de kommer ud og undersøger både tagbelægning og tagkonstruktion, samt ser nærmere på f.eks. isoleringstykkelser, nuværende indretning af tagetagen, og taler med jer om jeres ønsker og budget til tagrenoveringen.

Derudfra får du så en rapport, som indeholder en vurdering af tagets tilstand, samt anbefaler hvilken tagrenovering, du skal vælge.

BEMÆRK: Vælger du et håndværksfirma til opgaven, vil du oftest få en rapport, som anbefaler en af de renoveringsløsninger, de kan levere.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Tagrenovering priser – hvad koster det at renovere taget?

Af de tre forskellige tagrenoveringstyper ovenfor er tagmalingen klart den billigste løsning og den totale tagrenovering den dyreste.

Tagmaling – Er det den billigste løsning?

For at det giver mening at male taget, skal såvel tagkonstruktion som tagbelægning være i så god stand, at det kan holde en del år endnu. For en gang tagmaling kan hverken tætne et utæt tag eller stoppe råd og svamp i tagkonstruktionens lægter og spær.

Men har du et tag, som er blevet kedeligt og slidt at se på, kan du friske udseendet op, så taget bliver næsten som nyt at se på. Derved slipper du for at udskifte taget af kosmetiske grunde.
Tagmaling er typisk en god løsning til tagplade-tag, og koster fra nogle få tusinde kroner og opefter alt efter størrelsen på tagarealet.

Tagudskiftning – er det den økonomiske løsning?

Er tagkonstruktionen på boligen stadig i orden, men er taget blevet utæt, eller har det fået en stormskade? Så kan du ”nøjes” med at få udskiftet selve tagbelægningen.

Det åbner samtidig op for, at du kan skifte fra f.eks. gammeldags tagplader eller miljøfarlige eternitplader og til f.eks. et nyt, moderne ståltag, der ligner teglsten. Det er en meget populær løsning, fordi den ikke kræver en stærkere tagkonstruktion, sådan som det er nødvendigt, hvis du ville lægge rigtige tegl på taget.

Men det kræver, at skiftet fra tagplade- til tegl-look ikke ødelægger det arkitektoniske indtryk på boligen. 

Du kan naturligvis også foretage det sikre valg og skifte til et tag af samme type som det, du har i dag.

Hvor dyr en tagudskiftning er, afhænger af flere ting:

1) Har du gamle, miljøfarlige eternitplader liggende, som skal bortskaffes forsvarligt?

2) Lægger du det nye tag direkte oven på det gamle tag, eller skal det gamle tag fjernes?

3) Fjerner du det gamle tag, kan lægterne så genbruges, eller skal der lægges nye?

4) Hvilken tagtype skifter du til?

5) Hvor stort er tagarealet på dit tag, og hvilken hældning har taget.

Alt efter dit svar på ovenstående kan du få en tagudskiftning fra omkring 75-80.000 og opefter. 

Total tagrenovering – den dyreste løsning?

Har du brug for en total tagrenovering, hvor både tagbelægning og tagkonstruktion udskiftes, begynder det hurtigt at blive dyrt.

For dels skal det gamle tag og tilhørende tagkonstruktion fjernes, og dels skal du opgradere eventuel isolering af taget til de seneste krav i bygningsreglementet.

Samtidig får du mulighed for at ændre på tagkonstruktionen, så du f.eks. får en karnap på eller får sat ovenlysvinduer i. HUSK: Hvis du udvider boligarealet på grund af ændringerne, skal du søge byggetilladelse til din tagrenovering.

En total tagrenovering er derfor den absolut dyreste måde at renovere taget på. Her løber det hurtigt op i 150-200.000, og kan nemt komme til at koste en halv million eller mere.

Isoleringskrav ved tagrenovering?

Isoleringskravet til taget hedder 300 mm i dag. Men foretager du en udskiftning af tagbelægningen, er der som sådan ingen krav om, at du skal opgradere isoleringen af tagetagen. Det er kun, hvis du skifter hele tagkonstruktionen, eller bygger den om.

Men oftest er det alligevel en god ide at opgradere isoleringen, hvis det er nødvendigt. Det er en forholdsvis lav ekstraudgift. Samtidig udløser det både energitilskud, og giver dig en øjeblikkelig kontant besparelse på dine varmeudgifter.

Dog skal du være opmærksom på, at hvis du vælger at forhøje taget for at kunne rumme efterisoleringen, vil det være nødvendigt at forlænge udhænget på taget og flytte tagrenderne. Samt tjekke op på højdebestemmelserne, så taget ikke bliver højere end det er tilladt i dit lokalområde.

Kan man få tilskud til tagrenovering?

Som sådan kan du ikke få tilskud til selve tagrenoveringen. Men du kan hente både energitilskud og udnytte håndværkerfradraget i forbindelse med dit renoveringsprojekt. (Reglerne på området ændrer sig ofte, så spørg din håndværker eller søg informationer hos relevante myndigheder.)

Energitilskud til isolering:
Vælger du at efterisolere i forbindelse med renoveringen af taget, kan du søge om energitilskud hos dit energiselskab. 

Her afhænger tilskuddets størrelse af den opnåede besparelse i kWh. Samtidig skal du huske at få tilsagn fra energiselskabet på dit energitilskud, inden du sætter arbejdet i gang, og køber materialer hjem.

Forhøjet håndværkerfradrag:
Samtidig kan du udnytte det forhøjede håndværkerfradrag på 25.000 pr. voksne beboer i husstanden, som bidrager til betalingen af tagrenoveringen.

Fradraget gives på arbejdslønnen – som oftest er den største post. Derfor er det vigtigt, at du får en regning fra håndværkeren, hvor arbejdslønnen er udspecificeret som en selvstændig post. Så er det nemt at bruge fakturaen som dokumentation for fradraget, når du skal udfylde din selvangivelse.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Oversigt over firmaer der tilbyder tagrenovering i Herlev eller hele Herlev kommune

Ønsker du selv at finde en virksomhed der kan hjælpe dig med en tagrenovering eller nyt tag i Herlev eller Herlev kommune, så tjek oversigten herunder.

Vi fandt 104 tagfirmaer i Herlev. Find en tømrer eller håndværker i Herlev og omegn herunder. I hele Herlev kommunefindes der flere tagfirmaer, hvis du vil udvide din søgning efter en dygtig tømrer.
1-2-Træ V/Kjeld Nørgaard
Søagerpark 32, 2730 Herlev
Ansatte: 0
Startdato: 01. februar 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
2talbyggeservice ApS
Marielundvej 50, 2730 Herlev
Ansatte: 1
Startdato: 09. september 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
A-I Byg ApS
Randvolden 44, 2730 Herlev
Ansatte:
Startdato: 18. marts 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Acus Byg ApS
Herlev Hovedgade 201, 2730 Herlev
Ansatte: 1
Startdato: 09. august 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Andreas Westergård ApS
Ederlandsvej 32, 2730 Herlev
Ansatte:
Startdato: 07. april 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
AO1 Entreprise v/ Anders Koch Oreskov
Melissehaven 17, 2730 Herlev
Ansatte:
Startdato: 29. august 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
AP-ApS
Grønsvinget 24, 2730 Herlev
Ansatte:
Startdato: 21. juni 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
ASAP Solution
Kastagervej 3, 2730 Herlev
Ansatte:
Startdato: 02. marts 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Axholm Byg
Stationsalleen 32, 2730 Herlev
Ansatte:
Startdato: 01. november 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Birdi Byg
Klausdalshave 34, 2730 Herlev
Ansatte:
Startdato: 28. november 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
BK Ejendomsrenovering
Enebærstien 14, 2730 Herlev
Ansatte:
Startdato: 01. juli 2005,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
BLK Innovations
Gammelgårdsvej 31, 2730 Herlev
Ansatte:
Startdato: 27. september 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
BRIFI BYG APS
Vingetoften 188, 2730 Herlev
Ansatte:
Startdato: 20. december 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Broberg Tømrerne
Peberhaven 138, 2730 Herlev
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Byggeringen.dk v/Steen Andersen
Våbenstedvej 17, 2730 Herlev
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
CBBYG
Stokkemarkevej 3, 2730 Herlev
Ansatte:
Startdato: 01. maj 2009,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
CLAUS HOLMER ApS
Romancevej 24, 2730 Herlev
Ansatte: 1
Startdato: 20. marts 1987,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Claus Rose Byg ApS
Gåseholmvej 77, 2730 Herlev
Ansatte: 1
Startdato: 12. december 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Compen-byg v/Riccardo Manzo
Lyskær 13, 2730 Herlev
Ansatte: 0
Startdato: 28. marts 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
CPA Byg Claus Pallisgaard Andersen
Hyrdindestien 6, 2730 Herlev
Ansatte: 0
Startdato: 18. januar 1990,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
CPH-Retail ApS
Vesterlundvej 5, 2730 Herlev
Ansatte:
Startdato: 03. marts 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
CS BYG ApS
Hededammen 15, 2730 Herlev
Ansatte: 1
Startdato: 04. august 2014,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
CURACON A/S
Marielundvej 48, 2730 Herlev
Ansatte: 30
Startdato: 03. april 2008,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Dansk Tagdækning v/ Kanni Brian Sambleben
Klokkedybet 11, 2730 Herlev
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Dansk Udemiljø ApS
Havnsøvej 4, 2730 Herlev
Ansatte: 1
Startdato: 26. august 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
DenSa ApS
Rørløkken 35, 2730 Herlev
Ansatte:
Startdato: 06. april 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
DS Byg
Hyldtoftevej 5, 2730 Herlev
Ansatte:
Startdato: 01. maj 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Dyvlen ApS
Symfonivej 26, 2730 Herlev
Ansatte:
Startdato: 16. august 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Elvis Byg ApS
Buderupvej 5, 2730 Herlev
Ansatte:
Startdato: 10. juni 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Emils multiservice
Malurthaven 6, 2730 Herlev
Ansatte:
Startdato: 12. februar 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Energikonsult.dk
Melissehaven 7, 2730 Herlev
Ansatte:
Startdato: 04. februar 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Frederiksdal Bådebyggeri og Snedkeri ApS
Hørkær 34, 2730 Herlev
Ansatte:
Startdato: 13. januar 2005,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Fredsted Møbler ApS
Ellekær 5, 2730 Herlev
Ansatte:
Startdato: 30. juni 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Fredsted Møbler I/S
Ellekær 5, 2730 Herlev
Ansatte: 0
Startdato: 28. september 2017,
Virksomhedsform: Interessentskab
H&H Service
Melissehaven 20, 2730 Herlev
Ansatte:
Startdato: 21. juli 2023,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Hafnia Byg
Stationsalleen 12, 2730 Herlev
Ansatte: 0
Startdato: 01. november 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
HANSEN & DAHL ApS
Buderupvej 5, 2730 Herlev
Ansatte: 1
Startdato: 15. juli 2010,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Herlev Byg ApS
Avnedevej 28, 2730 Herlev
Ansatte:
Startdato: 11. januar 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
HMJ BYG ApS
Klausdalshave 12, 2730 Herlev
Ansatte: 14
Startdato: 20. august 2001,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Hoffmann-byg v/Claus Hoffmann Nielsen
Borgerdiget 5, 2730 Herlev
Ansatte: 0
Startdato: 05. oktober 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
HP Byg v/Halid Plavotic
Emtedalen 46, 2730 Herlev
Ansatte: 1
Startdato: 01. april 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Jim Christensen's Snedker og Tømrerfirma
Elverhøjen 20, 2730 Herlev
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
JJ Tømrer Service
Marielundvej 32, 2730 Herlev
Ansatte:
Startdato: 15. juli 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
JML SNEDKER & TØMRER ApS
Runddyssen 6, 2730 Herlev
Ansatte: 2
Startdato: 29. november 1989,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Jørn C byg
Marielundvej 34, 2730 Herlev
Ansatte:
Startdato: 17. september 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
JVS Tømrer A/S
Kantatevej 30, 2730 Herlev
Ansatte:
Startdato: 29. marts 2019,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Jysk Kvalitet
Hørkær 23, 2730 Herlev
Ansatte:
Startdato: 07. maj 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
k.b. malerfirmaet ApS
Herlev Ringvej 2, 2730 Herlev
Ansatte:
Startdato: 01. oktober 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Karlsson Byg
Malurthaven 62, 2730 Herlev
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
KLD-Byg
Hyldtoftevej 9, 2730 Herlev
Ansatte:
Startdato: 09. februar 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
KLD-Byg ApS
Hyldtoftevej 9, 2730 Herlev
Ansatte:
Startdato: 19. januar 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Københavns Tagteknik ApS
Gammel Klausdalsbrovej 475, 2730 Herlev
Ansatte: 0
Startdato: 15. august 2014,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
KoiKarpen
Barupvej 14, 2730 Herlev
Ansatte: 0
Startdato: 01. juni 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
KøkkenMontage ApS
Hyrdindestien 6, 2730 Herlev
Ansatte:
Startdato: 02. maj 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Konge Tømrer Aps
Hf. Klausdalsbro 69, 2730 Herlev
Ansatte:
Startdato: 26. august 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
KP Byggeservice
Anishaven 19, 2730 Herlev
Ansatte:
Startdato: 01. juli 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
larsens tagteknik v/patrick bruun
Sønderlundvej 31, 2730 Herlev
Ansatte:
Startdato: 26. februar 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
LK Tømrer Entreprise
Vindebyvej 1, 2730 Herlev
Ansatte:
Startdato: 06. november 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Lundgaard Byg Aps
Lidsøvej 53, 2730 Herlev
Ansatte: 1
Startdato: 16. april 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Maisøe Snedkeren
Dalbugten 14, 2730 Herlev
Ansatte:
Startdato: 01. marts 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Maler & Tømrermester Jacob Holst
Tvedvangen 95, 2730 Herlev
Ansatte:
Startdato: 15. august 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Markert Byg v/Rasmus Markert
Skinderskovvej 53, 2730 Herlev
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MB Wood ApS
Meteorvej 21, 2730 Herlev
Ansatte: 2
Startdato: 11. maj 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Me byg
Sonatevej 10, 2730 Herlev
Ansatte:
Startdato: 01. april 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Mikkels Multiservice
Vindebyvej 62, 2730 Herlev
Ansatte:
Startdato: 01. oktober 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MMWW v/Michael Møller
Krogestykket 21, 2730 Herlev
Ansatte:
Startdato: 01. december 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MP Køkken og møbelmontage
Engløbet 19, 2730 Herlev
Ansatte: 0
Startdato: 16. maj 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
NJBYG ApS
Lyskær 8, 2730 Herlev
Ansatte:
Startdato: 30. september 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Nlc-Byg
Malurthaven 178, 2730 Herlev
Ansatte: 0
Startdato: 20. juni 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Nordliv Byg A/S
Marielundvej 46, 2730 Herlev
Ansatte: 7
Startdato: 23. marts 2015,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Palm byg v/Ralph Breyt Palm
Klintekongevej 5, 2730 Herlev
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
PHH Byg ApS
Toggangen 17, 2730 Herlev
Ansatte:
Startdato: 10. oktober 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Rent Håndværk
Syvendehusvej 67, 2730 Herlev
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Saabye-Byg
Meteorvej 77, 2730 Herlev
Ansatte: 0
Startdato: 01. november 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Schøtt Byg ApS
Højbuen 20, 2730 Herlev
Ansatte:
Startdato: 16. januar 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
SharDan
Klokkedybet 3, 2730 Herlev
Ansatte: 0
Startdato: 17. september 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Smart Move ApS
Herlev Ringvej 2, 2730 Herlev
Ansatte:
Startdato: 31. maj 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Snedker Minck
Viemosevej 135, 2730 Herlev
Ansatte:
Startdato: 21. december 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
SNEDKERFIRMAET POUL NIELSEN OG SØN ApS
Symfonivej 24, 2730 Herlev
Ansatte: 4
Startdato: 20. december 1984,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Snedkeriget v/ Waldorf&Slot
Tvedvangen 291, 2730 Herlev
Ansatte: 0
Startdato: 01. februar 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Snedkermester, Kenny Lønsbo David
Dyrholmen 7, 2730 Herlev
Ansatte: 3
Startdato: 10. september 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Stefan Blegvad Tømrer & Snedkermester
Marielundvej 50, 2730 Herlev
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
T. Henriksen Entreprise ApS
Meteorvej 49, 2730 Herlev
Ansatte: 1
Startdato: 26. juni 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
T&K Entreprise ApS
Symfonivej 27, 2730 Herlev
Ansatte: 10
Startdato: 17. august 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Tag Musen
Sennepshaven 34, 2730 Herlev
Ansatte:
Startdato: 17. juni 2023,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Thomas Tømrer v/Thomas Strauch
Romancevej 25, 2730 Herlev
Ansatte: 6
Startdato: 19. marts 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TMH Entreprise ApS
Valdemar Planteners Vej 9, 2730 Herlev
Ansatte: 1
Startdato: 30. juni 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
TOMAHAWK BYG
Gåseholmvej 95, 2730 Herlev
Ansatte:
Startdato: 16. august 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrerfirmaet Oxholm
Lyskær 13, 2730 Herlev
Ansatte:
Startdato: 31. juli 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TØMRERHUSET.DK FLEMMING HOLCK ApS
Borgerdiget 119, 2730 Herlev
Ansatte: 4
Startdato: 20. juni 2007,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Tømrermester Arildskov
Stadagervej 6, 2730 Herlev
Ansatte:
Startdato: 02. januar 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrermester Bertram Hjorthøj
Herlev Hovedgade 76, 2730 Herlev
Ansatte:
Startdato: 20. november 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrermester Brian Jensen
Vingetoften 188, 2730 Herlev
Ansatte: 0
Startdato: 01. februar 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrermester Filip Faurholm
Vingetoften 90, 2730 Herlev
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 2003,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrermester Henrik Sørensen
Ellekær 3, 2730 Herlev
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2003,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrermester Stage Stensborg
Gåseholmvej 99, 2730 Herlev
Ansatte:
Startdato: 25. juni 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TømrerSønnen
Pusterholmen 15, 2730 Herlev
Ansatte: 0
Startdato: 10. juli 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Træsplinten v/Carsten Gjerlufsen
Hjortespringvej 96, 2730 Herlev
Ansatte: 3
Startdato: 01. juli 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TT-Solution ApS
Bjergbyvej 37, 2730 Herlev
Ansatte:
Startdato: 01. september 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
UN Entreprise ApS
Andantevej 4, 2730 Herlev
Ansatte:
Startdato: 14. oktober 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
V. LAURIDSEN TOTALBYG ApS
Tværdiget 12, 2730 Herlev
Ansatte: 14
Startdato: 16. oktober 1982,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
VVP gruppen
Toggangen 7, 2730 Herlev
Ansatte:
Startdato: 28. oktober 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
WF-HM ApS
Dalbugten 43, 2730 Herlev
Ansatte:
Startdato: 08. juni 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
WOOD ENTREPRISE ApS
Smedeholm 17, 2730 Herlev
Ansatte: 15
Startdato: 30. april 2004,
Virksomhedsform: Anpartsselskab

Indhent tilbud fra andre firmaer i Danmark

Ønsker du at finde et tilbud på tagrenovering eller nyt tag i andre byer i Danmark, så find en dygtig håndværker i Jylland, på Fyn eller Sjælland.

Få 3 tilbud på tagrenovering i Herlev

Nu ved du mere om, hvilke muligheder for tagrenovering som du har, samt hvor de ligger rent prismæssigt.
Tilbage står der kun at indhente 3 tilbud på tagrenovering i Herlev. Så er du sikker på, at du ikke kommer til at betale for meget for renoveringen af dit tag.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende
Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!