Tag der trænger til en tagrenovering

Nem og tryg tagrenovering i Ballerup

Tagrenovering kan være en svær opgave at få hul på – særligt i tilbudsfasen. Men følger du denne guide, og bruger vores tilbudstjeneste, får du den letteste og mest trygge tagrenovering i Ballerup.

Hvor finder du en håndværker, du kan betro din tagrenovering?

Håndværkeren er den vigtigste faktor ved en tagrenovering. For taget er boligens mest udsatte bygningsdel.

Men hvordan finder du en håndværker, du kan stole på, giver en fair pris – og som du kan regne med møder op, og leverer arbejdet til aftalt tid?

Det har vi en løsning på!

  • Lad håndværkerne kontakter dig – Slip for at bruge tid på at finde dem.
  • Håndværkere som du kan stole på – Vi samarbejder kun med firmaer, vi kender.
  • Altid aftalt kvalitet og levering – Læs kundernes anmeldelser, før du vælger.
Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Tagrenovering i Ballerup uden tvivlsspørgsmål

Vælger du at få 3 tilbud på tagrenovering i Ballerup gennem vores tjeneste, er du sikker på kun at få henvendelser fra seriøse håndværksfirmaer. Vi formidler kun håndværksopgaver til firmaer, som tidligere har vundet tagrenovering-opgaver gennem os – og har leveret et ordentligt stykke arbejde. Det er din sikkerhed for, at du får en tagrenovering, der holder – også til fremtidens mere ekstreme vejr.

Ingen jargon, du ikke forstår

Magter du ikke at svare på spørgsmål, som du ikke helt forstår. Eller at blive fejet af med smarte vendinger og fagtermer, når du spørger. Vores samarbejdspartnere taler, så du aldrig er i tvivl.

Tilbuddet kommer altid til aftalt tid

For at modtage opgaver gennem vores tilbudstjeneste, forpligter alle håndværkere sig til at levere et skriftligt tilbud inden for 72 timer efter, de har været ude at se på din opgave.

Tilbud, du rent faktisk kan forstå

Ud over at komme til aftalt tid, kan du også se frem til et tilbud, som du rent faktisk kan forstå. Samtidig kan du nemt sammenligne prisen på tværs af de enkelte tilbud, som du modtager.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Du er kun 4 skridt fra din tagrenovering i Ballerup

Det har aldrig været lettere og mere trygt at få foretaget en tagrenovering i Ballerup. Alt hvad du skal gøre, er:

  • Klik på knappen – så bliver du snart kontaktet af 3 håndværkere
  • Håndværkerne kommer – taler om opgaven, og måler alting op
  • Modtag de 3 tilbud – og vælg let det, som passer til din bolig
  • Få arbejdet udført – og glæd dig over den færdige tagrenovering
Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende
Renovering af tag

Tagrenovering eller tagudskiftning?

Der findes mange måder at renovere et tag på – og hvilken form for tagrenovering du har brug for til din bolig, afhænger helt og holdent af tagets og tagkonstruktionens stand. 

Generelt arbejder håndværkere med tre forskellige former for tagrenovering:

  1. Tagmaling – forlænger levetiden af taget, men kræver selve taget og tagkonstruktionen stadig er i orden, og at selve taget er holdbart og tæt.
  2. Tagudskiftning – her udskiftes tegl eller tagplader, eller der lægges nyt tag oven på det gamle. Kræver at tagkonstruktionen er i orden.
  3. Total tagrenovering – her udskiftes både taget og tagkonstruktionen. Giver også mulighed for ændringer i tagkonstruktion og overetage.

Start med et tagtjek

Når du skal vælge, hvilken form for tagrenovering du skal bruge, er du oftest nødt til at have fat i en fagmand, der kan vurdere standen på dit tag.

Den slags rådgivningsarbejde udføres af både håndværksfirmaer og byggesagkyndige. Det foregår ved, at de kommer ud og undersøger både tagbelægning og tagkonstruktion, samt ser nærmere på f.eks. isoleringstykkelser, nuværende indretning af tagetagen, og taler med jer om jeres ønsker og budget til tagrenoveringen.

Derudfra får du så en rapport, som indeholder en vurdering af tagets tilstand, samt anbefaler hvilken tagrenovering, du skal vælge.

BEMÆRK: Vælger du et håndværksfirma til opgaven, vil du oftest få en rapport, som anbefaler en af de renoveringsløsninger, de kan levere.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Tagrenovering priser – hvad koster det at renovere taget?

Af de tre forskellige tagrenoveringstyper ovenfor er tagmalingen klart den billigste løsning og den totale tagrenovering den dyreste.

Tagmaling – Er det den billigste løsning?

For at det giver mening at male taget, skal såvel tagkonstruktion som tagbelægning være i så god stand, at det kan holde en del år endnu. For en gang tagmaling kan hverken tætne et utæt tag eller stoppe råd og svamp i tagkonstruktionens lægter og spær.

Men har du et tag, som er blevet kedeligt og slidt at se på, kan du friske udseendet op, så taget bliver næsten som nyt at se på. Derved slipper du for at udskifte taget af kosmetiske grunde.
Tagmaling er typisk en god løsning til tagplade-tag, og koster fra nogle få tusinde kroner og opefter alt efter størrelsen på tagarealet.

Tagudskiftning – er det den økonomiske løsning?

Er tagkonstruktionen på boligen stadig i orden, men er taget blevet utæt, eller har det fået en stormskade? Så kan du ”nøjes” med at få udskiftet selve tagbelægningen.

Det åbner samtidig op for, at du kan skifte fra f.eks. gammeldags tagplader eller miljøfarlige eternitplader og til f.eks. et nyt, moderne ståltag, der ligner teglsten. Det er en meget populær løsning, fordi den ikke kræver en stærkere tagkonstruktion, sådan som det er nødvendigt, hvis du ville lægge rigtige tegl på taget.

Men det kræver, at skiftet fra tagplade- til tegl-look ikke ødelægger det arkitektoniske indtryk på boligen. 

Du kan naturligvis også foretage det sikre valg og skifte til et tag af samme type som det, du har i dag.

Hvor dyr en tagudskiftning er, afhænger af flere ting:

1) Har du gamle, miljøfarlige eternitplader liggende, som skal bortskaffes forsvarligt?

2) Lægger du det nye tag direkte oven på det gamle tag, eller skal det gamle tag fjernes?

3) Fjerner du det gamle tag, kan lægterne så genbruges, eller skal der lægges nye?

4) Hvilken tagtype skifter du til?

5) Hvor stort er tagarealet på dit tag, og hvilken hældning har taget.

Alt efter dit svar på ovenstående kan du få en tagudskiftning fra omkring 75-80.000 og opefter. 

Total tagrenovering – den dyreste løsning?

Har du brug for en total tagrenovering, hvor både tagbelægning og tagkonstruktion udskiftes, begynder det hurtigt at blive dyrt.

For dels skal det gamle tag og tilhørende tagkonstruktion fjernes, og dels skal du opgradere eventuel isolering af taget til de seneste krav i bygningsreglementet.

Samtidig får du mulighed for at ændre på tagkonstruktionen, så du f.eks. får en karnap på eller får sat ovenlysvinduer i. HUSK: Hvis du udvider boligarealet på grund af ændringerne, skal du søge byggetilladelse til din tagrenovering.

En total tagrenovering er derfor den absolut dyreste måde at renovere taget på. Her løber det hurtigt op i 150-200.000, og kan nemt komme til at koste en halv million eller mere.

Isoleringskrav ved tagrenovering?

Isoleringskravet til taget hedder 300 mm i dag. Men foretager du en udskiftning af tagbelægningen, er der som sådan ingen krav om, at du skal opgradere isoleringen af tagetagen. Det er kun, hvis du skifter hele tagkonstruktionen, eller bygger den om.

Men oftest er det alligevel en god ide at opgradere isoleringen, hvis det er nødvendigt. Det er en forholdsvis lav ekstraudgift. Samtidig udløser det både energitilskud, og giver dig en øjeblikkelig kontant besparelse på dine varmeudgifter.

Dog skal du være opmærksom på, at hvis du vælger at forhøje taget for at kunne rumme efterisoleringen, vil det være nødvendigt at forlænge udhænget på taget og flytte tagrenderne. Samt tjekke op på højdebestemmelserne, så taget ikke bliver højere end det er tilladt i dit lokalområde.

Kan man få tilskud til tagrenovering?

Som sådan kan du ikke få tilskud til selve tagrenoveringen. Men du kan hente både energitilskud og udnytte håndværkerfradraget i forbindelse med dit renoveringsprojekt. (Reglerne på området ændrer sig ofte, så spørg din håndværker eller søg informationer hos relevante myndigheder.)

Energitilskud til isolering:
Vælger du at efterisolere i forbindelse med renoveringen af taget, kan du søge om energitilskud hos dit energiselskab. 

Her afhænger tilskuddets størrelse af den opnåede besparelse i kWh. Samtidig skal du huske at få tilsagn fra energiselskabet på dit energitilskud, inden du sætter arbejdet i gang, og køber materialer hjem.

Forhøjet håndværkerfradrag:
Samtidig kan du udnytte det forhøjede håndværkerfradrag på 25.000 pr. voksne beboer i husstanden, som bidrager til betalingen af tagrenoveringen.

Fradraget gives på arbejdslønnen – som oftest er den største post. Derfor er det vigtigt, at du får en regning fra håndværkeren, hvor arbejdslønnen er udspecificeret som en selvstændig post. Så er det nemt at bruge fakturaen som dokumentation for fradraget, når du skal udfylde din selvangivelse.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Oversigt over firmaer der tilbyder tagrenovering i Ballerup eller hele Ballerup kommune

Ønsker du selv at finde en virksomhed der kan hjælpe dig med en tagrenovering eller nyt tag i Ballerup eller Ballerup kommune, så tjek oversigten herunder.

Vi fandt 81 tagfirmaer i Ballerup. Find en tømrer eller håndværker i Ballerup og omegn herunder. I hele Ballerup kommunefindes der flere tagfirmaer, hvis du vil udvide din søgning efter en dygtig tømrer.
A. Justesen Byg
Axel Juels Alle 19, 2750 Ballerup
Ansatte: 0
Startdato: 18. september 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
AC Handymand.dk ApS
Axel Juels Alle 72, 2750 Ballerup
Ansatte:
Startdato: 12. maj 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
All Wood ApS
Ågerupvej 44, 2750 Ballerup
Ansatte: 6
Startdato: 18. august 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
AM Superbyg ApS
Gl Rådhusvej 36, 2750 Ballerup
Ansatte: 16
Startdato: 06. februar 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
BAL BYG A/S
Tempovej 37, 2750 Ballerup
Ansatte: 48
Startdato: 30. december 1998,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Bastionen Byg ApS
Krogdalen 55, 2750 Ballerup
Ansatte:
Startdato: 07. juli 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Benjaminclay Valiantin Kosmo Søndergaard
Magleparken 138, 2750 Ballerup
Ansatte: 0
Startdato: 01. november 2006,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Blankensteiner Byg
Nysøvang 2, 2750 Ballerup
Ansatte:
Startdato: 09. december 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
BRDR. RIBER ApS
Metalbuen 36, 2750 Ballerup
Ansatte: 6
Startdato: 01. februar 2001,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
D.W Larsen Tømrer
Stævnetorv 2, 2750 Ballerup
Ansatte:
Startdato: 27. september 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
D&J Service ApS
Sømose Hegn 4, 2750 Ballerup
Ansatte:
Startdato: 06. december 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
DH TØMRER ApS
Gl Rådhusvej 19, 2750 Ballerup
Ansatte: 4
Startdato: 07. november 2014,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
DJ Service
Sømose Hegn 4, 2750 Ballerup
Ansatte:
Startdato: 21. oktober 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
DK Snedker Service Aps
Vandværksvej 3, 2750 Ballerup
Ansatte: 1
Startdato: 29. august 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
E.O Tømrer & Entreprise A/S
Metalbuen 26, 2750 Ballerup
Ansatte: 2
Startdato: 01. maj 2018,
Virksomhedsform: Aktieselskab
EkspertByg
Hirsevangen 9, 2750 Ballerup
Ansatte: 0
Startdato: 08. februar 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
FastWay Trading ApS
Gl Skolevej 3, 2750 Ballerup
Ansatte:
Startdato: 11. maj 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Fomsgård byg
Grantofteparken 170, 2750 Ballerup
Ansatte: 0
Startdato: 24. august 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
G. A. Byg ApS
Pæremosevej 29, 2750 Ballerup
Ansatte:
Startdato: 10. marts 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
GM Byggeri ApS
Hirsevangen 9, 2750 Ballerup
Ansatte:
Startdato: 22. april 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Handymand.nu v/Michael Valentiner-Branth
Lautruphøj 5, 2750 Ballerup
Ansatte: 0
Startdato: 03. oktober 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Hjem Paa Hjul
Lerholmvej 34, 2750 Ballerup
Ansatte:
Startdato: 01. august 2003,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
HOLM TØMRER-OG SNEDKERFIRMA A/S
Metalbuen 24, 2750 Ballerup
Ansatte: 24
Startdato: 01. januar 1998,
Virksomhedsform: Aktieselskab
IB Malerfirma
Hold-An Vej 178, 2750 Ballerup
Ansatte:
Startdato: 27. december 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
JAKON A/S
Baltorpbakken 9, 2750 Ballerup
Ansatte: 249
Startdato: 31. marts 1978,
Virksomhedsform: Aktieselskab
JDA Byg ApS
Hold-An Vej 106, 2750 Ballerup
Ansatte: 3
Startdato: 04. september 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
JKI Byg
Ellebakken 5, 2750 Ballerup
Ansatte: 0
Startdato: 15. maj 1999,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Jtn Byg
Knastebakken 231, 2750 Ballerup
Ansatte:
Startdato: 01. marts 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
KDC Entreprise
Klakkebjerg 94, 2750 Ballerup
Ansatte:
Startdato: 18. oktober 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
KM Byg
Grantofteparken 262, 2750 Ballerup
Ansatte:
Startdato: 25. maj 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Kurt Falk ApS
Hedeparken 155, 2750 Ballerup
Ansatte:
Startdato: 31. januar 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Kvick's multiservice
Måløvgårdsvej 30, 2750 Ballerup
Ansatte:
Startdato: 16. november 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
LUN BYG ApS
Skyttestræde 43, 2750 Ballerup
Ansatte: 3
Startdato: 19. juni 2007,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Lundsteen Tømrer & Snedker
Kornvænget 24, 2750 Ballerup
Ansatte:
Startdato: 09. januar 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MA SUPERBYG ApS
Skovvej 7, 2750 Ballerup
Ansatte:
Startdato: 08. maj 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malmberg & Søn v/Kim Malmberg
Hedeparken 177, 2750 Ballerup
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Måløv Håndværkerhjælp
Skyttestræde 14, 2750 Ballerup
Ansatte:
Startdato: 19. september 2020,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
MBM Construction ApS
Baltorpvej 19, 2750 Ballerup
Ansatte:
Startdato: 11. oktober 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MH Byg
MacDonald Alle 26, 2750 Ballerup
Ansatte:
Startdato: 07. februar 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MHL BYG
Magleparken 35, 2750 Ballerup
Ansatte:
Startdato: 08. maj 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MIO Byg og Anlæg
Baltorpvej 30, 2750 Ballerup
Ansatte:
Startdato: 15. september 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MKP Entreprise
Rævens Kvarter 17, 2750 Ballerup
Ansatte:
Startdato: 06. januar 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MSC Tømrer og Snedkermester
Vestbuen 263, 2750 Ballerup
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MTF byg
Magleparken 164, 2750 Ballerup
Ansatte:
Startdato: 04. august 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
N.A. NIELSEN & SØN. TØMRERMESTRE A/S
Yderholmen 14, 2750 Ballerup
Ansatte: 21
Startdato: 30. juni 1986,
Virksomhedsform: Aktieselskab
NIELSEN & SØN TØMRER, SNEDKER, MALERFIRMA ApS
Yderholmen 19, 2750 Ballerup
Ansatte: 36
Startdato: 22. december 2009,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
NK Tag & Entrepriser
Egebjergvang 15, 2750 Ballerup
Ansatte:
Startdato: 23. april 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Norma v/Kim Nørgaard
Østerhøjvej 15, 2750 Ballerup
Ansatte: 0
Startdato: 15. november 1999,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Omhyggelig
Drosselvænget 5, 2750 Ballerup
Ansatte:
Startdato: 28. august 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
OS Byg v/Ole Simonsen
Jonstrupvej 223, 2750 Ballerup
Ansatte: 0
Startdato: 08. oktober 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Poul Sørensen & Søn v/Snedkermester Thomas J Pantmann
Brydehusvej 19, 2750 Ballerup
Ansatte: 5
Startdato: 10. februar 1997,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Præcision multiservice
Bispevangen 6, 2750 Ballerup
Ansatte:
Startdato: 27. juni 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Re-L Byg René Simonsen
Hold-An Vej 102, 2750 Ballerup
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Renovering ApS
Ågesdalsvej 3, 2750 Ballerup
Ansatte: 10
Startdato: 25. august 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
RnB Office ApS
Solhøj Vænget 3, 2750 Ballerup
Ansatte:
Startdato: 01. september 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
RSEntreprise ApS
Lindbjergvej 45, 2750 Ballerup
Ansatte:
Startdato: 22. september 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
SHJ BYG OG HAVE v/Steen Heegaard Jensen
Østervej 36, 2750 Ballerup
Ansatte: 0
Startdato: 15. august 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Siesing Totalbyg ApS
Rydtoften 4, 2750 Ballerup
Ansatte:
Startdato: 20. april 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Smietana Holding ApS
Baltorpvej 251, 2750 Ballerup
Ansatte:
Startdato: 03. januar 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
SNEDKERFIRMAET TOMMESTOCKEN V/FLEMMING STOCK LARSEN
Knudsminde Alle 8, 2750 Ballerup
Ansatte: 0
Startdato: 15. april 1991,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
SNEDKERMESTER BJARNE ROED-JENSEN
Nygårdsvej 50, 2750 Ballerup
Ansatte: 0
Startdato: 01. december 1988,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
SNEDKERMESTER PETER JØRGENSEN ApS
Hedeparken 1, 2750 Ballerup
Ansatte: 3
Startdato: 06. juni 2002,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Snedkermester Petersen ApS
Baltorpvej 195, 2750 Ballerup
Ansatte:
Startdato: 01. marts 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Snedkernefj
Hirsevangen 18, 2750 Ballerup
Ansatte:
Startdato: 01. november 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TAGSULT ApS
MacMillan Alle 6, 2750 Ballerup
Ansatte: 3
Startdato: 10. august 1982,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Thomas Larsen - Byg
Baltorpvej 102, 2750 Ballerup
Ansatte: 0
Startdato: 21. marts 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Thorborg Byg ApS
Egebjergtoften 161, 2750 Ballerup
Ansatte:
Startdato: 06. december 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
TJM BYG ApS
Mosevej 11, 2750 Ballerup
Ansatte: 2
Startdato: 18. april 2012,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Tømrer Kasper Gandborg
Søgårdsvej 7, 2750 Ballerup
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TØMRER OG SNEDKERFIRMA BIRCH ApS
Ludvig Holsteins Alle 90, 2750 Ballerup
Ansatte: 2
Startdato: 07. juni 2012,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Tømrermester Arenstorff ApS
Egernets Kvarter 24, 2750 Ballerup
Ansatte:
Startdato: 03. maj 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
TØMRERMESTER MOGENS PETERSEN
Baltorpvej 208, 2750 Ballerup
Ansatte: 2
Startdato: 01. juli 1997,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrermester NH ApS
Egebjerg Bygade 126, 2750 Ballerup
Ansatte:
Startdato: 11. juli 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Tømrermester Niko
Magleparken 19, 2750 Ballerup
Ansatte: 0
Startdato: 10. oktober 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrermester Petersen
Centrumgaden 33, 2750 Ballerup
Ansatte: 0
Startdato: 11. oktober 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Træsmeden HC
Mellemvej 9, 2750 Ballerup
Ansatte:
Startdato: 19. juli 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Vagns Håndværk
Gl Rådhusvej 36, 2750 Ballerup
Ansatte:
Startdato: 05. februar 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
VB-TOTALBYG
Agernstrædet 1, 2750 Ballerup
Ansatte:
Startdato: 19. marts 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Viking Gulvservice
Søgårdsvej 1, 2750 Ballerup
Ansatte: 11
Startdato: 05. marts 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Viking Totalentreprise ApS
Søgårdsvej 1, 2750 Ballerup
Ansatte:
Startdato: 21. august 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Woodoo
Torsagervej 7, 2750 Ballerup
Ansatte:
Startdato: 04. marts 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed

Indhent tilbud fra andre firmaer i Danmark

Ønsker du at finde et tilbud på tagrenovering eller nyt tag i andre byer i Danmark, så find en dygtig håndværker i Jylland, på Fyn eller Sjælland.

Få 3 tilbud på tagrenovering i Ballerup

Nu ved du mere om, hvilke muligheder for tagrenovering som du har, samt hvor de ligger rent prismæssigt.
Tilbage står der kun at indhente 3 tilbud på tagrenovering i Ballerup. Så er du sikker på, at du ikke kommer til at betale for meget for renoveringen af dit tag.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende
Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!