Tag der trænger til en tagrenovering

Nem og tryg tagrenovering i Gladsaxe

Tagrenovering kan være en svær opgave at få hul på – særligt i tilbudsfasen. Men følger du denne guide, og bruger vores tilbudstjeneste, får du den letteste og mest trygge tagrenovering i Gladsaxe.

Hvor finder du en håndværker, du kan betro din tagrenovering?

Håndværkeren er den vigtigste faktor ved en tagrenovering. For taget er boligens mest udsatte bygningsdel.

Men hvordan finder du en håndværker, du kan stole på, giver en fair pris – og som du kan regne med møder op, og leverer arbejdet til aftalt tid?

Det har vi en løsning på!

  • Lad håndværkerne kontakter dig – Slip for at bruge tid på at finde dem.
  • Håndværkere som du kan stole på – Vi samarbejder kun med firmaer, vi kender.
  • Altid aftalt kvalitet og levering – Læs kundernes anmeldelser, før du vælger.
Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Tagrenovering i Gladsaxe uden tvivlsspørgsmål

Vælger du at få 3 tilbud på tagrenovering i Gladsaxe gennem vores tjeneste, er du sikker på kun at få henvendelser fra seriøse håndværksfirmaer. Vi formidler kun håndværksopgaver til firmaer, som tidligere har vundet tagrenovering-opgaver gennem os – og har leveret et ordentligt stykke arbejde. Det er din sikkerhed for, at du får en tagrenovering, der holder – også til fremtidens mere ekstreme vejr.

Ingen jargon, du ikke forstår

Magter du ikke at svare på spørgsmål, som du ikke helt forstår. Eller at blive fejet af med smarte vendinger og fagtermer, når du spørger. Vores samarbejdspartnere taler, så du aldrig er i tvivl.

Tilbuddet kommer altid til aftalt tid

For at modtage opgaver gennem vores tilbudstjeneste, forpligter alle håndværkere sig til at levere et skriftligt tilbud inden for 72 timer efter, de har været ude at se på din opgave.

Tilbud, du rent faktisk kan forstå

Ud over at komme til aftalt tid, kan du også se frem til et tilbud, som du rent faktisk kan forstå. Samtidig kan du nemt sammenligne prisen på tværs af de enkelte tilbud, som du modtager.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Du er kun 4 skridt fra din tagrenovering i Gladsaxe

Det har aldrig været lettere og mere trygt at få foretaget en tagrenovering i Gladsaxe. Alt hvad du skal gøre, er:

  • Klik på knappen – så bliver du snart kontaktet af 3 håndværkere
  • Håndværkerne kommer – taler om opgaven, og måler alting op
  • Modtag de 3 tilbud – og vælg let det, som passer til din bolig
  • Få arbejdet udført – og glæd dig over den færdige tagrenovering
Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende
Renovering af tag

Tagrenovering eller tagudskiftning?

Der findes mange måder at renovere et tag på – og hvilken form for tagrenovering du har brug for til din bolig, afhænger helt og holdent af tagets og tagkonstruktionens stand. 

Generelt arbejder håndværkere med tre forskellige former for tagrenovering:

  1. Tagmaling – forlænger levetiden af taget, men kræver selve taget og tagkonstruktionen stadig er i orden, og at selve taget er holdbart og tæt.
  2. Tagudskiftning – her udskiftes tegl eller tagplader, eller der lægges nyt tag oven på det gamle. Kræver at tagkonstruktionen er i orden.
  3. Total tagrenovering – her udskiftes både taget og tagkonstruktionen. Giver også mulighed for ændringer i tagkonstruktion og overetage.

Start med et tagtjek

Når du skal vælge, hvilken form for tagrenovering du skal bruge, er du oftest nødt til at have fat i en fagmand, der kan vurdere standen på dit tag.

Den slags rådgivningsarbejde udføres af både håndværksfirmaer og byggesagkyndige. Det foregår ved, at de kommer ud og undersøger både tagbelægning og tagkonstruktion, samt ser nærmere på f.eks. isoleringstykkelser, nuværende indretning af tagetagen, og taler med jer om jeres ønsker og budget til tagrenoveringen.

Derudfra får du så en rapport, som indeholder en vurdering af tagets tilstand, samt anbefaler hvilken tagrenovering, du skal vælge.

BEMÆRK: Vælger du et håndværksfirma til opgaven, vil du oftest få en rapport, som anbefaler en af de renoveringsløsninger, de kan levere.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Tagrenovering priser – hvad koster det at renovere taget?

Af de tre forskellige tagrenoveringstyper ovenfor er tagmalingen klart den billigste løsning og den totale tagrenovering den dyreste.

Tagmaling – Er det den billigste løsning?

For at det giver mening at male taget, skal såvel tagkonstruktion som tagbelægning være i så god stand, at det kan holde en del år endnu. For en gang tagmaling kan hverken tætne et utæt tag eller stoppe råd og svamp i tagkonstruktionens lægter og spær.

Men har du et tag, som er blevet kedeligt og slidt at se på, kan du friske udseendet op, så taget bliver næsten som nyt at se på. Derved slipper du for at udskifte taget af kosmetiske grunde.
Tagmaling er typisk en god løsning til tagplade-tag, og koster fra nogle få tusinde kroner og opefter alt efter størrelsen på tagarealet.

Tagudskiftning – er det den økonomiske løsning?

Er tagkonstruktionen på boligen stadig i orden, men er taget blevet utæt, eller har det fået en stormskade? Så kan du ”nøjes” med at få udskiftet selve tagbelægningen.

Det åbner samtidig op for, at du kan skifte fra f.eks. gammeldags tagplader eller miljøfarlige eternitplader og til f.eks. et nyt, moderne ståltag, der ligner teglsten. Det er en meget populær løsning, fordi den ikke kræver en stærkere tagkonstruktion, sådan som det er nødvendigt, hvis du ville lægge rigtige tegl på taget.

Men det kræver, at skiftet fra tagplade- til tegl-look ikke ødelægger det arkitektoniske indtryk på boligen. 

Du kan naturligvis også foretage det sikre valg og skifte til et tag af samme type som det, du har i dag.

Hvor dyr en tagudskiftning er, afhænger af flere ting:

1) Har du gamle, miljøfarlige eternitplader liggende, som skal bortskaffes forsvarligt?

2) Lægger du det nye tag direkte oven på det gamle tag, eller skal det gamle tag fjernes?

3) Fjerner du det gamle tag, kan lægterne så genbruges, eller skal der lægges nye?

4) Hvilken tagtype skifter du til?

5) Hvor stort er tagarealet på dit tag, og hvilken hældning har taget.

Alt efter dit svar på ovenstående kan du få en tagudskiftning fra omkring 75-80.000 og opefter. 

Total tagrenovering – den dyreste løsning?

Har du brug for en total tagrenovering, hvor både tagbelægning og tagkonstruktion udskiftes, begynder det hurtigt at blive dyrt.

For dels skal det gamle tag og tilhørende tagkonstruktion fjernes, og dels skal du opgradere eventuel isolering af taget til de seneste krav i bygningsreglementet.

Samtidig får du mulighed for at ændre på tagkonstruktionen, så du f.eks. får en karnap på eller får sat ovenlysvinduer i. HUSK: Hvis du udvider boligarealet på grund af ændringerne, skal du søge byggetilladelse til din tagrenovering.

En total tagrenovering er derfor den absolut dyreste måde at renovere taget på. Her løber det hurtigt op i 150-200.000, og kan nemt komme til at koste en halv million eller mere.

Isoleringskrav ved tagrenovering?

Isoleringskravet til taget hedder 300 mm i dag. Men foretager du en udskiftning af tagbelægningen, er der som sådan ingen krav om, at du skal opgradere isoleringen af tagetagen. Det er kun, hvis du skifter hele tagkonstruktionen, eller bygger den om.

Men oftest er det alligevel en god ide at opgradere isoleringen, hvis det er nødvendigt. Det er en forholdsvis lav ekstraudgift. Samtidig udløser det både energitilskud, og giver dig en øjeblikkelig kontant besparelse på dine varmeudgifter.

Dog skal du være opmærksom på, at hvis du vælger at forhøje taget for at kunne rumme efterisoleringen, vil det være nødvendigt at forlænge udhænget på taget og flytte tagrenderne. Samt tjekke op på højdebestemmelserne, så taget ikke bliver højere end det er tilladt i dit lokalområde.

Kan man få tilskud til tagrenovering?

Som sådan kan du ikke få tilskud til selve tagrenoveringen. Men du kan hente både energitilskud og udnytte håndværkerfradraget i forbindelse med dit renoveringsprojekt. (Reglerne på området ændrer sig ofte, så spørg din håndværker eller søg informationer hos relevante myndigheder.)

Energitilskud til isolering:
Vælger du at efterisolere i forbindelse med renoveringen af taget, kan du søge om energitilskud hos dit energiselskab. 

Her afhænger tilskuddets størrelse af den opnåede besparelse i kWh. Samtidig skal du huske at få tilsagn fra energiselskabet på dit energitilskud, inden du sætter arbejdet i gang, og køber materialer hjem.

Forhøjet håndværkerfradrag:
Samtidig kan du udnytte det forhøjede håndværkerfradrag på 25.000 pr. voksne beboer i husstanden, som bidrager til betalingen af tagrenoveringen.

Fradraget gives på arbejdslønnen – som oftest er den største post. Derfor er det vigtigt, at du får en regning fra håndværkeren, hvor arbejdslønnen er udspecificeret som en selvstændig post. Så er det nemt at bruge fakturaen som dokumentation for fradraget, når du skal udfylde din selvangivelse.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Oversigt over firmaer der tilbyder tagrenovering i Gladsaxe eller hele Gladsaxe kommune

Ønsker du selv at finde en virksomhed der kan hjælpe dig med en tagrenovering eller nyt tag i Gladsaxe eller Gladsaxe kommune, så tjek oversigten herunder.

Vi fandt 164 tagfirmaer i Gladsaxe. Find en tømrer eller håndværker i Gladsaxe og omegn herunder. I hele Gladsaxe kommunefindes der flere tagfirmaer, hvis du vil udvide din søgning efter en dygtig tømrer.
1 2 3 Byg v/ Danny Hudlebusch
Augustvej 123, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 14. juli 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
5 STJERNET TØMRERMESTER ApS
Ærtemarken 110, 2860 Søborg
Ansatte: 7
Startdato: 05. juni 2007,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
A Brusen Tømrerfirma
Marienborg Alle 47, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 29. august 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Aarsø v/Rasmus Aarsø Larsen
Høje Gladsaxe Torv 2, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
AC Multiservice
Snogegårdsvej 100, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 12. august 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
AJB Snedker ApS
Klirevænget 65, 2880 Bagsværd
Ansatte: 1
Startdato: 18. januar 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
ALFA Bygg Tømrer& Snekered
Juni Alle 45, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 05. juni 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
AMANI DESIGN & SNEDKERI
Stenmarken 66, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 01. september 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
ANDERS EMIL HANSEN ApS
Slotsparken 86, 2880 Bagsværd
Ansatte: 1
Startdato: 05. januar 2005,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Anders Espersen Marlow
Selma Lagerløfs Alle 31, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 15. november 1990,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Auri-Byg og Have
Christianehøj 72, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 28. august 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Bay Nielsen ApS
Hanehøj 29, 2880 Bagsværd
Ansatte: 1
Startdato: 24. juli 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
BB tagservice
Kildebakkegårds Alle 43, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 06. november 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Bentsen Entreprise
Septembervej 146, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 07. august 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Berthou Byg
Bondehavevej 108, 2880 Bagsværd
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 1998,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Birch-Jakobsen ApS
Bykrogen 16, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 12. januar 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Birn Entreprise
Ærtemarken 108, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 01. april 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Bjerregaard byg & rådgivning
Høje Gladsaxe 29, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 31. juli 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
BMO-KBH ApS
Generatorvej 8, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 19. januar 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Bo Lynge
Buddinge Hovedgade 150, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Boiko byg
Vadbro 70, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 15. september 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
BOSKOV BYG ApS
Christopher Boecks Alle 112, 2860 Søborg
Ansatte: 14
Startdato: 09. maj 2008,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Building Service ApS
Søborg Hovedgade 213, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 29. september 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Byens Entreprise ApS
Jacob Bulls Alle 113, 2860 Søborg
Ansatte: 7
Startdato: 20. maj 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Byg-T v/Thomas Bo Jensen
Haspegårdsvej 37, 2880 Bagsværd
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Bygge Service Emil
Pilegårdsvej 73, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Byggemand Dan
Novembervej 7, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 22. september 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Bygnicon
Niels Finsens Alle 82, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 10. august 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Bygningssnedker Carina Reimer
Maglegårds Alle 106, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 30. april 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Bygningssnedker Jim Jørgensen
Klausdalsbrovej 38, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 12. august 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
CMP Byg
Laurentsvej 24, 2880 Bagsværd
Ansatte:
Startdato: 05. september 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
DBK-Byg v/Dennis Kristensen
Klausdalsbrovej 128, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 29. august 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Detaljetømreren
Søborg Hovedgade 137, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 30. januar 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
DN Aptering A/S
Transformervej 9, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 15. maj 2017,
Virksomhedsform: Aktieselskab
EEN TIL EEN ApS
Østmarken 5, 2860 Søborg
Ansatte: 3
Startdato: 10. april 2012,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Egbo byg
Tværvej 8, 2880 Bagsværd
Ansatte:
Startdato: 01. september 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Egenbyg Tømrerfirma ApS
Kiplings Alle 36, 2860 Søborg
Ansatte: 1
Startdato: 18. marts 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
FLEMGO v/Flemming Scheil
Åstedvej 21, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
G&P Tømrervirksomhed ApS
Gladsaxevej 370, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 28. maj 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
GLADSAXE BYGNINGSENTREPRISE ApS
Laurentsvej 32, 2880 Bagsværd
Ansatte: 22
Startdato: 15. maj 2010,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Glarmester Vad v/Jesper Mikkel Vad
Abelsvej 4, 2880 Bagsværd
Ansatte: 1
Startdato: 20. september 1998,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
GN BYG
Grusgraven 1, 2880 Bagsværd
Ansatte:
Startdato: 01. februar 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Green Facility Group ApS
Vadgårdsvej 129, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 11. maj 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Guhle & Holm ApS
Bondehavevej 122, 2880 Bagsværd
Ansatte:
Startdato: 27. april 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
H5 Byg
Tinghøjvej 12, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 20. februar 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Hagelund ApS
Augustvej 7, 2860 Søborg
Ansatte: 1
Startdato: 18. juni 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
HAGELUND ENTREPRISE ApS
Nordvad 6, 2860 Søborg
Ansatte: 1
Startdato: 01. juli 2003,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Hammer & Co v/Mads Hammer Larsen
Maglegårds Alle 140, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
HE Flair
Solnavej 90, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 24. oktober 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Henrik Falk Tømrer/Snedker
Bondehavevej 135, 2880 Bagsværd
Ansatte: 0
Startdato: 03. oktober 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
HF Gulv og Byg I/S
Harestien 16, 2880 Bagsværd
Ansatte:
Startdato: 27. juni 2023,
Virksomhedsform: Interessentskab
Hjulsager tømrer/snedker
Septembervej 53, 2860 Søborg
Ansatte: 1
Startdato: 01. september 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Ide Byg V/Lars Rydstrøm
Søborg Hovedgade 63, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 01. juli 1999,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
IF service
Nordfrontvej 48, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 12. oktober 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
IG-BYG A/S
Poppelgårdvej 15, 2860 Søborg
Ansatte: 12
Startdato: 01. september 2005,
Virksomhedsform: Aktieselskab
InXterior
Søborg Hovedgade 40, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 15. oktober 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
J A Montage v/Jørgen Andersen
Vandtårnsvej 77, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 15. juli 1995,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
J. Schlichter ApS
Landerslevvej 22, 2880 Bagsværd
Ansatte:
Startdato: 02. januar 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
J.J. Service
Snogebakken 32, 2880 Bagsværd
Ansatte:
Startdato: 25. marts 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Jagtvejens Maskin- og Bygnings- snedkeri v/Morten Gammelgaard
Poppelgårdvej 14, 2860 Søborg
Ansatte: 6
Startdato: 01. juni 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
JAN FRODE KUNTZ
Værebrovej 125, 2880 Bagsværd
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 1987,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
JAP BYG ApS
Værebrovej 77, 2880 Bagsværd
Ansatte: 1
Startdato: 27. maj 2013,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
jm multiservice
Provst Bentzons Vej 62, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 07. april 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
JN Byg ApS
Jebjerg Alle 5, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 21. oktober 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
JP Byg
Værebrovej 77, 2880 Bagsværd
Ansatte: 0
Startdato: 01. november 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Julia's ApS
Mosevej 2, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 01. juli 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Julian & Berta Tømrermester
Valdemars Alle 80, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 01. september 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Kamm Montage Service v/Kim Egebo
Solnavej 52, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 03. september 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Kenn dit gulv ApS
Værebrovej 16, 2880 Bagsværd
Ansatte: 1
Startdato: 22. december 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Khawaja Khuram Murad
granvej 81, 2880 Bagsværd
Ansatte: 0
Startdato: 01. februar 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Kildekrogen Holding ApS
Kildekrogen 15, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 22. december 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Kilebyg
Bondehavevej 36, 2880 Bagsværd
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 1989,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
KirchS ApS
Kålmarken 36, 2860 Søborg
Ansatte: 2
Startdato: 20. april 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
KJELL PEDERSEN ENTREPRISE A/S
Generatorvej 25, 2860 Søborg
Ansatte: 37
Startdato: 01. januar 1981,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Klasse Byg ApS
Tolstojs Alle 31, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 12. december 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Københavns Snedker v/Frederik Schröder
Kildebakkegårds Alle 133, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 10. oktober 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
KR Total Byg
Gyngemose Parkvej 6, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 15. december 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Kronholm Byg ApS
Bagsværd Hovedgade 8, 2880 Bagsværd
Ansatte:
Startdato: 09. februar 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Lademann Tømrer & Snedker
Høje Gladsaxe 120, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 09. oktober 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
LAUBYG ApS
Regattavej 12, 2880 Bagsværd
Ansatte: 0
Startdato: 14. april 2008,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
LAURITZ HANNIBAL ApS
Transformervej 17, 2860 Søborg
Ansatte: 27
Startdato: 01. april 2011,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Lazfa Renovation APS
Generatorvej 7, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 07. marts 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Lybech Consulting
Hørmarken 11, 2880 Bagsværd
Ansatte: 0
Startdato: 19. november 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Lyhmark Entreprise v/Thomas Lyhne Nielsen
Jægergangen 37, 2880 Bagsværd
Ansatte: 0
Startdato: 22. oktober 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
M2E ApS
Vadstrupvej 77, 2880 Bagsværd
Ansatte:
Startdato: 16. september 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Mads Thorup
Holmevej 47, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 11. oktober 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Mads.og.Alex.multiservice
Gyngemose Parkvej 4, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 02. oktober 2023,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Maxo Byg ApS
Buddinge Hovedgade 74, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 21. oktober 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MB Montage
Hjortestien 16, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 12. oktober 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MB Total ApS
Thor Langes Alle 90, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 08. juni 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MIMER BYG ApS
Snogebakken 22, 2880 Bagsværd
Ansatte:
Startdato: 01. juli 2007,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MIPAM SERVICE
Nordahl Griegs Vej 27, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 03. maj 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Montage 4All ApS
Gyngemose Parkvej 54, 2860 Søborg
Ansatte: 5
Startdato: 25. maj 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
montage experten v/Ronny Kristensen
Søborg Hovedgade 60, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Mørkhøj Byg v/Per Algren Larsen
Juni Alle 132, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 13. september 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Nilssons Byg
Strømskellet 2, 2880 Bagsværd
Ansatte:
Startdato: 30. maj 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Nordic Håndværk ApS
Christianehøj 80, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 08. marts 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
NTP BYG
Torumvej 5, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 17. maj 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
NW-Byg
Moseskrænten 51, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 19. oktober 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Nybyggeren ApS
Hørmarken 36, 2880 Bagsværd
Ansatte: 2
Startdato: 03. juli 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Nybyggeren v/Lars Damgaard Rasmussen
Hørmarken 36, 2880 Bagsværd
Ansatte: 0
Startdato: 16. september 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
OVENLYS & OPLUK V/JØRGEN CARLSEN
Bondehavevej 85, 2880 Bagsværd
Ansatte: 1
Startdato: 01. februar 1997,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Permabyg
Buddingevej 240, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 16. maj 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
PHN-BYG ApS
Generatorvej 8, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 04. januar 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Priva Byg ApS
Snogegårdsvej 101, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 28. oktober 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
radion montage
Gyngemose Parkvej 54, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 21. april 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
REHBERGS 1994 ApS
Søborg Torv 3, 2860 Søborg
Ansatte: 25
Startdato: 31. december 1994,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Rent & Clean
Pilegårdsvej 73, 2860 Søborg
Ansatte: 1
Startdato: 03. oktober 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
S P Tømrer ApS
Bæverstien 23, 2880 Bagsværd
Ansatte:
Startdato: 08. december 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
S Tagteknik ApS
Værebrovej 68, 2880 Bagsværd
Ansatte:
Startdato: 08. marts 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
S-A Byg v/ Simon Ahlmann
Søborg Parkalle 194, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 10. juni 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Schaefer & Risom Tømrer/Snedker ApS
Ærtemarken 80, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 07. maj 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Scheffer Byg ApS
Oktobervej 99, 2860 Søborg
Ansatte: 1
Startdato: 29. september 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Schmidt Entreprise
Ærtemarken 35, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 30. september 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
SIMON WILSON
Tværmarksvej 29, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 16. august 1999,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
SKJOLDBORG BYG ApS
Lerhøj 15, 2880 Bagsværd
Ansatte: 1
Startdato: 15. december 2010,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Skyum Tømrer/Snedker v/Michael Skyum
Krogshøjvej 136, 2880 Bagsværd
Ansatte: 0
Startdato: 01. november 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
SNEDKER- & TØMRERFIRMA/MIKAEL VAJSE SØRENSEN
Patronvej 31, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 1988,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
SNEDKERMESTER JØRN ØSTER
Kildebakken 35, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 13. august 1974,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Søborg Byg v/Christian Karlsen
Christianehøj 54, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Søren Vilsøe, vinduer og Døre
Andersen Nexø Vej 15, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 1977,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
sp tømrer
Bæverstien 23, 2880 Bagsværd
Ansatte:
Startdato: 07. juni 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Spørg Egon ApS
Værebrovej 16, 2880 Bagsværd
Ansatte:
Startdato: 26. februar 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Steenberg Tag og VVS v/Allan Steenberg
Jægergangen 21, 2880 Bagsværd
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Stika's Gulvservice ApS
Bindeledet 8, 2880 Bagsværd
Ansatte:
Startdato: 09. februar 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Stilo Byg ApS
Halbjørnsvej 52, 2880 Bagsværd
Ansatte:
Startdato: 05. februar 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Stolze ApS
Sæbjørnsvej 31, 2880 Bagsværd
Ansatte:
Startdato: 26. august 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
T B Total Entreprise
Huginsvej 6, 2880 Bagsværd
Ansatte:
Startdato: 02. januar 2003,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TagGruppen A/S
Gladsaxe Møllevej 21, 2860 Søborg
Ansatte: 10
Startdato: 15. november 2013,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Tekton v/Jesper Surland
Valdemars Alle 13, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 03. maj 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TheArtoffwork/Bent Lorentzen
Bondemarken 14, 2880 Bagsværd
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Timmermann - tømrer & montage
Skovdiget 48, 2880 Bagsværd
Ansatte:
Startdato: 09. august 2016,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
TJ Entreprise v/Thomas Jensen
Vadgårdsvej 10, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 15. februar 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TMPA byg v/Philip Axt
Tinghøjvej 63, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 20. september 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrer Mads Danfær
Erik Bøghs Alle 13, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 22. september 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrer- og Snedkerfirmaet GoByg
Nordahl Griegs Vej 56, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 14. november 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrer- og snedkerfirmaet Lynggaard og Lafrenz I/S
Valdemarskrogen 7, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 20. oktober 2023,
Virksomhedsform: Interessentskab
Tømrer- og snedkermester Bjarne Sandberg Petersen ApS
Gladsaxevej 53, 2860 Søborg
Ansatte: 2
Startdato: 19. maj 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Tømrerfirmaet BEK
Thor Langes Alle 106, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 05. januar 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrerfirmaet Christian Lynggaard
Valdemarskrogen 7, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 01. februar 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrerfirmaet FV Byg
Kontorvej 53, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrerfirmaet Halberg & Christensen ApS
Rosendal 10, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 05. januar 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Tømrerfirmaet Kornum & Tange Aps
Tobaksvejen 2, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 30. januar 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
TØMRERFIRMAET MFJ ApS
Juni Alle 116, 2860 Søborg
Ansatte: 1
Startdato: 23. august 2007,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Tømrerfirmaet Rasmus Larsen
Laurentsvej 36, 2880 Bagsværd
Ansatte:
Startdato: 20. oktober 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrerfirmaet Vilhelmsen ApS
Pilegårdsvej 103, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 19. september 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Tømrermester Chr. Østergaard ApS
Christopher Boecks Alle 91, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 02. januar 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
TØMRERMESTER FLEMMING OEST MØLLER
Højgårds Alle 37, 2880 Bagsværd
Ansatte: 1
Startdato: 29. juli 1974,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrermester Gert Sørensen
Stavnsbjerg Alle 54, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 1985,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrermester Hernik Krogh Termansen
Gladsaxe Møllevej 108, 2860 Søborg
Ansatte: 1
Startdato: 01. juni 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrermester Kenter
Aakjærs Alle 2, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. juni 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrermester Matias Gram ApS
Septembervej 189, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 29. marts 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Tømrermester Mico Pedersen
Mørkhøjvej 88, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2023,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
TømrerMusen
Møllemarken 62, 2880 Bagsværd
Ansatte:
Startdato: 07. marts 2022,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Tony Brandt
Bagsværd Hovedgade 254, 2880 Bagsværd
Ansatte:
Startdato: 02. februar 2022,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
TOTAL TAGENTREPRISE V/CARSTEN ENOCH
Krejbjergvej 42, 2860 Søborg
Ansatte: 1
Startdato: 01. april 1987,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TT gruppen ApS
Brudelysvej 23, 2880 Bagsværd
Ansatte:
Startdato: 31. august 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
TW Tømreren
Bondemarken 11, 2880 Bagsværd
Ansatte: 0
Startdato: 26. april 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
UAB "EURODA", FILIAL AF EURODA LITAUN
Wergelands Alle 10, 2860 Søborg
Ansatte: 2
Startdato: 01. juni 2005,
Virksomhedsform: Filial af udenlandsk anpartsselskab eller selskab
Vaidas Arulis
Sæbjørnsvej 30, 2880 Bagsværd
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Valdo-Byg ApS
Septembervej 132, 2860 Søborg
Ansatte: 5
Startdato: 16. juni 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Venson Byg ApS
Haspegårdsvej 42, 2880 Bagsværd
Ansatte:
Startdato: 20. juli 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Verdens Bedste Altmulig Mand v/Nicklas Hans Wendelbo Nielsen
Lykkesborg Alle 29, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. februar 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Woodforce ApS
Alsikemarken 91, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 09. september 2004,
Virksomhedsform: Anpartsselskab

Indhent tilbud fra andre firmaer i Danmark

Ønsker du at finde et tilbud på tagrenovering eller nyt tag i andre byer i Danmark, så find en dygtig håndværker i Jylland, på Fyn eller Sjælland.

Få 3 tilbud på tagrenovering i Gladsaxe

Nu ved du mere om, hvilke muligheder for tagrenovering som du har, samt hvor de ligger rent prismæssigt.
Tilbage står der kun at indhente 3 tilbud på tagrenovering i Gladsaxe. Så er du sikker på, at du ikke kommer til at betale for meget for renoveringen af dit tag.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende
Copyright 2024 - Pilanto Aps