Tag der trænger til en tagrenovering

Nem og tryg tagrenovering i Rødovre

Tagrenovering kan være en svær opgave at få hul på – særligt i tilbudsfasen. Men følger du denne guide, og bruger vores tilbudstjeneste, får du den letteste og mest trygge tagrenovering i Rødovre.

Hvor finder du en håndværker, du kan betro din tagrenovering?

Håndværkeren er den vigtigste faktor ved en tagrenovering. For taget er boligens mest udsatte bygningsdel.

Men hvordan finder du en håndværker, du kan stole på, giver en fair pris – og som du kan regne med møder op, og leverer arbejdet til aftalt tid?

Det har vi en løsning på!

  • Lad håndværkerne kontakter dig – Slip for at bruge tid på at finde dem.
  • Håndværkere som du kan stole på – Vi samarbejder kun med firmaer, vi kender.
  • Altid aftalt kvalitet og levering – Læs kundernes anmeldelser, før du vælger.
Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Tagrenovering i Rødovre uden tvivlsspørgsmål

Vælger du at få 3 tilbud på tagrenovering i Rødovre gennem vores tjeneste, er du sikker på kun at få henvendelser fra seriøse håndværksfirmaer. Vi formidler kun håndværksopgaver til firmaer, som tidligere har vundet tagrenovering-opgaver gennem os – og har leveret et ordentligt stykke arbejde. Det er din sikkerhed for, at du får en tagrenovering, der holder – også til fremtidens mere ekstreme vejr.

Ingen jargon, du ikke forstår

Magter du ikke at svare på spørgsmål, som du ikke helt forstår. Eller at blive fejet af med smarte vendinger og fagtermer, når du spørger. Vores samarbejdspartnere taler, så du aldrig er i tvivl.

Tilbuddet kommer altid til aftalt tid

For at modtage opgaver gennem vores tilbudstjeneste, forpligter alle håndværkere sig til at levere et skriftligt tilbud inden for 72 timer efter, de har været ude at se på din opgave.

Tilbud, du rent faktisk kan forstå

Ud over at komme til aftalt tid, kan du også se frem til et tilbud, som du rent faktisk kan forstå. Samtidig kan du nemt sammenligne prisen på tværs af de enkelte tilbud, som du modtager.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Du er kun 4 skridt fra din tagrenovering i Rødovre

Det har aldrig været lettere og mere trygt at få foretaget en tagrenovering i Rødovre. Alt hvad du skal gøre, er:

  • Klik på knappen – så bliver du snart kontaktet af 3 håndværkere
  • Håndværkerne kommer – taler om opgaven, og måler alting op
  • Modtag de 3 tilbud – og vælg let det, som passer til din bolig
  • Få arbejdet udført – og glæd dig over den færdige tagrenovering
Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende
Renovering af tag

Tagrenovering eller tagudskiftning?

Der findes mange måder at renovere et tag på – og hvilken form for tagrenovering du har brug for til din bolig, afhænger helt og holdent af tagets og tagkonstruktionens stand. 

Generelt arbejder håndværkere med tre forskellige former for tagrenovering:

  1. Tagmaling – forlænger levetiden af taget, men kræver selve taget og tagkonstruktionen stadig er i orden, og at selve taget er holdbart og tæt.
  2. Tagudskiftning – her udskiftes tegl eller tagplader, eller der lægges nyt tag oven på det gamle. Kræver at tagkonstruktionen er i orden.
  3. Total tagrenovering – her udskiftes både taget og tagkonstruktionen. Giver også mulighed for ændringer i tagkonstruktion og overetage.

Start med et tagtjek

Når du skal vælge, hvilken form for tagrenovering du skal bruge, er du oftest nødt til at have fat i en fagmand, der kan vurdere standen på dit tag.

Den slags rådgivningsarbejde udføres af både håndværksfirmaer og byggesagkyndige. Det foregår ved, at de kommer ud og undersøger både tagbelægning og tagkonstruktion, samt ser nærmere på f.eks. isoleringstykkelser, nuværende indretning af tagetagen, og taler med jer om jeres ønsker og budget til tagrenoveringen.

Derudfra får du så en rapport, som indeholder en vurdering af tagets tilstand, samt anbefaler hvilken tagrenovering, du skal vælge.

BEMÆRK: Vælger du et håndværksfirma til opgaven, vil du oftest få en rapport, som anbefaler en af de renoveringsløsninger, de kan levere.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Tagrenovering priser – hvad koster det at renovere taget?

Af de tre forskellige tagrenoveringstyper ovenfor er tagmalingen klart den billigste løsning og den totale tagrenovering den dyreste.

Tagmaling – Er det den billigste løsning?

For at det giver mening at male taget, skal såvel tagkonstruktion som tagbelægning være i så god stand, at det kan holde en del år endnu. For en gang tagmaling kan hverken tætne et utæt tag eller stoppe råd og svamp i tagkonstruktionens lægter og spær.

Men har du et tag, som er blevet kedeligt og slidt at se på, kan du friske udseendet op, så taget bliver næsten som nyt at se på. Derved slipper du for at udskifte taget af kosmetiske grunde.
Tagmaling er typisk en god løsning til tagplade-tag, og koster fra nogle få tusinde kroner og opefter alt efter størrelsen på tagarealet.

Tagudskiftning – er det den økonomiske løsning?

Er tagkonstruktionen på boligen stadig i orden, men er taget blevet utæt, eller har det fået en stormskade? Så kan du ”nøjes” med at få udskiftet selve tagbelægningen.

Det åbner samtidig op for, at du kan skifte fra f.eks. gammeldags tagplader eller miljøfarlige eternitplader og til f.eks. et nyt, moderne ståltag, der ligner teglsten. Det er en meget populær løsning, fordi den ikke kræver en stærkere tagkonstruktion, sådan som det er nødvendigt, hvis du ville lægge rigtige tegl på taget.

Men det kræver, at skiftet fra tagplade- til tegl-look ikke ødelægger det arkitektoniske indtryk på boligen. 

Du kan naturligvis også foretage det sikre valg og skifte til et tag af samme type som det, du har i dag.

Hvor dyr en tagudskiftning er, afhænger af flere ting:

1) Har du gamle, miljøfarlige eternitplader liggende, som skal bortskaffes forsvarligt?

2) Lægger du det nye tag direkte oven på det gamle tag, eller skal det gamle tag fjernes?

3) Fjerner du det gamle tag, kan lægterne så genbruges, eller skal der lægges nye?

4) Hvilken tagtype skifter du til?

5) Hvor stort er tagarealet på dit tag, og hvilken hældning har taget.

Alt efter dit svar på ovenstående kan du få en tagudskiftning fra omkring 75-80.000 og opefter. 

Total tagrenovering – den dyreste løsning?

Har du brug for en total tagrenovering, hvor både tagbelægning og tagkonstruktion udskiftes, begynder det hurtigt at blive dyrt.

For dels skal det gamle tag og tilhørende tagkonstruktion fjernes, og dels skal du opgradere eventuel isolering af taget til de seneste krav i bygningsreglementet.

Samtidig får du mulighed for at ændre på tagkonstruktionen, så du f.eks. får en karnap på eller får sat ovenlysvinduer i. HUSK: Hvis du udvider boligarealet på grund af ændringerne, skal du søge byggetilladelse til din tagrenovering.

En total tagrenovering er derfor den absolut dyreste måde at renovere taget på. Her løber det hurtigt op i 150-200.000, og kan nemt komme til at koste en halv million eller mere.

Isoleringskrav ved tagrenovering?

Isoleringskravet til taget hedder 300 mm i dag. Men foretager du en udskiftning af tagbelægningen, er der som sådan ingen krav om, at du skal opgradere isoleringen af tagetagen. Det er kun, hvis du skifter hele tagkonstruktionen, eller bygger den om.

Men oftest er det alligevel en god ide at opgradere isoleringen, hvis det er nødvendigt. Det er en forholdsvis lav ekstraudgift. Samtidig udløser det både energitilskud, og giver dig en øjeblikkelig kontant besparelse på dine varmeudgifter.

Dog skal du være opmærksom på, at hvis du vælger at forhøje taget for at kunne rumme efterisoleringen, vil det være nødvendigt at forlænge udhænget på taget og flytte tagrenderne. Samt tjekke op på højdebestemmelserne, så taget ikke bliver højere end det er tilladt i dit lokalområde.

Kan man få tilskud til tagrenovering?

Som sådan kan du ikke få tilskud til selve tagrenoveringen. Men du kan hente både energitilskud og udnytte håndværkerfradraget i forbindelse med dit renoveringsprojekt. (Reglerne på området ændrer sig ofte, så spørg din håndværker eller søg informationer hos relevante myndigheder.)

Energitilskud til isolering:
Vælger du at efterisolere i forbindelse med renoveringen af taget, kan du søge om energitilskud hos dit energiselskab. 

Her afhænger tilskuddets størrelse af den opnåede besparelse i kWh. Samtidig skal du huske at få tilsagn fra energiselskabet på dit energitilskud, inden du sætter arbejdet i gang, og køber materialer hjem.

Forhøjet håndværkerfradrag:
Samtidig kan du udnytte det forhøjede håndværkerfradrag på 25.000 pr. voksne beboer i husstanden, som bidrager til betalingen af tagrenoveringen.

Fradraget gives på arbejdslønnen – som oftest er den største post. Derfor er det vigtigt, at du får en regning fra håndværkeren, hvor arbejdslønnen er udspecificeret som en selvstændig post. Så er det nemt at bruge fakturaen som dokumentation for fradraget, når du skal udfylde din selvangivelse.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Oversigt over firmaer der tilbyder tagrenovering i Rødovre eller hele Rødovre kommune

Ønsker du selv at finde en virksomhed der kan hjælpe dig med en tagrenovering eller nyt tag i Rødovre eller Rødovre kommune, så tjek oversigten herunder.

Vi fandt 170 tagfirmaer i Rødovre. Find en tømrer eller håndværker i Rødovre og omegn herunder. I hele Rødovre kommunefindes der flere tagfirmaer, hvis du vil udvide din søgning efter en dygtig tømrer.
A Construction Tale
Espely 30, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 10. oktober 2018,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
A/S HOLMUD
Islevdalvej 161, 2610 Rødovre
Ansatte: 5
Startdato: 30. december 1981,
Virksomhedsform: Aktieselskab
A/S JULIUS NIELSEN & SØN
Markstykkevej 16, 2610 Rødovre
Ansatte: 80
Startdato: 01. august 2013,
Virksomhedsform: Aktieselskab
AK- Huse Byg-ApS
Erhvervsvej 21, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 11. august 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
AN Gruppen ApS
Hvidsværmervej 131, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 28. december 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
AR SNEDKER SERVICE ApS
Ejbyvej 177, 2610 Rødovre
Ansatte: 4
Startdato: 20. februar 2014,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
AS Byg.dk Snedker og Tømrerfirma I/S
Christiansdal 9, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2013,
Virksomhedsform: Interessentskab
B.E.MULTIBYG
Agerskovvej 1, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 01. april 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Barresø Byg ApS
Hadsundvej 11, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 16. april 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Blik Fagmanden v/ Kim Hansen
Rødovrevej 308, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
BR Ejendomme ApS
Brunevang 217, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 23. september 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
BringMee ApS
Valhøjs Alle 190, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 20. december 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
bsa montage v/brian andersen
Tårnvej 275, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 01. marts 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Byens Tagservice
Brunevang 41, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 1983,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Bygningssnedker Rasmus Sandorff
Hendriksholms Boulevard 5, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 23. januar 2022,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
BYGNINGSSNEDKER WILLY PETER HANSEN
Slotsherrensvej 270, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 15. maj 1974,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
City House
Ved Voldgraven 4, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. februar 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Copenhagen renovation ApS
Hvidovrevej 11, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 17. april 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Copenhagen Woodwork ApS
Brandstrupvej 10, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 15. december 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Cph Carpentry
Valhøjs Alle 78, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 09. maj 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
CTS-BYG
Tårnvej 159, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
D'talje
Mariehøj 62, 2610 Rødovre
Ansatte: 2
Startdato: 01. marts 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Dali Byg & vikar
Årslevvej 14, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 08. februar 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Damhus VVS ApS
Dæmningen 46, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 21. august 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Danee Auto ApS
Markstykkevej 14, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 17. juni 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
DEGN & DREYER ENTREPRISE A/S
Tørringvej 22, 2610 Rødovre
Ansatte: 9
Startdato: 10. september 2007,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Din Tømrer ApS
Ejbyvej 199, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 17. juni 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
DKJ Byg
Hvidovrevej 15, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 03. januar 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
E G Biler ApS
Glerupvej 5, 2610 Rødovre
Ansatte: 1
Startdato: 18. september 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Efe Entreprenør A/S
Rødager Alle 51, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 03. februar 2020,
Virksomhedsform: Aktieselskab
EGEDAL BYG OG ANLÆG APS
Nyholms Alle 5, 2610 Rødovre
Ansatte: 1
Startdato: 20. juni 2013,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
EJKL byg
Roskildevej 303, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 31. august 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Energitømreren ApS
Nyholms Alle 36, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 08. september 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Enkelt Byg ApS
Rudebækvej 10, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 20. februar 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
ExpertFliserens
Ulkær 11, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 19. februar 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
F.M. MONTERING ApS
Glerupvej 11, 2610 Rødovre
Ansatte: 5
Startdato: 09. november 1993,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Fagerberg ,Tømrerfirma
Espely 15, 2610 Rødovre
Ansatte: 2
Startdato: 26. august 1991,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Finnibyg & Søn
Bjerringbrovej 70, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 21. februar 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Firma Claes Amtorp
Mose Alle 7, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Frederiksberg Tømrerne ApS
Prøvensvej 26, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 06. oktober 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
FRODE RASMUSSENS EFTF. ApS
Nyholms Alle 11, 2610 Rødovre
Ansatte: 21
Startdato: 05. januar 1993,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Gallo ApS
Mose Alle 7, 2610 Rødovre
Ansatte: 1
Startdato: 18. juni 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
H.home Multi Service ApS
Rødager Alle 51, 2610 Rødovre
Ansatte: 12
Startdato: 03. september 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
HAAEMANS ApS
Rødovrevej 155, 2610 Rødovre
Ansatte: 2
Startdato: 20. april 2010,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
HAIR DREAMS ApS
Brunevang 217, 2610 Rødovre
Ansatte: 1
Startdato: 01. januar 2012,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Hands on
Medelbyvej 5, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 01. oktober 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Hetag JK Tagentreprise A/S
Hobrovej 18, 2610 Rødovre
Ansatte: 3
Startdato: 31. marts 1992,
Virksomhedsform: Aktieselskab
HTM ApS
Damhus Boulevard 74, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 19. april 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Hyldegårdens Byggeentreprise ApS
Tørringvej 17, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 11. april 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Isaksen-Byg ApS
Natsværmervej 38, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 30. november 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
J & B TAGENTREPRISE ApS
Bjerringbrovej 110, 2610 Rødovre
Ansatte: 3
Startdato: 01. juni 1996,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
JBA Entreprise
Damhusdalen 50, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 01. april 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
JHJ Byg v/Jan Heino Jørgensen
Brandholms Alle 112, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 15. december 1996,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
JK Enterprise
Nørrekær 20, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 16. juni 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
JRbyggeri service
Lucernevej 405, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 06. maj 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Karga Byg ApS
Ved Voldgraven 36, 2610 Rødovre
Ansatte: 1
Startdato: 29. august 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
KAY Multiservice
Ved Voldgraven 50, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 08. august 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
KBS TØMRER ApS
Bredstensvej 14, 2610 Rødovre
Ansatte: 9
Startdato: 07. juni 2011,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Kell Øberg Byg v/Kell Øberg
Næsbyvej 11, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 03. september 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Keradan ApS
Viemosebro 5, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 01. november 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
kk construction
Brandholms Alle 3, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 04. februar 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Klaus Dahl-Nielsen
Nyholms Alle 15, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 06. marts 2000,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Kofoed Snedkeri ApS
Krondalvej 8, 2610 Rødovre
Ansatte: 6
Startdato: 30. juni 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Konstruktion byg UAB
Bjerringbrovej 52, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 01. november 2022,
Virksomhedsform: Anden udenlandsk virksomhed
Køppen Tømrer/Snedker
Rødovrevej 236, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 09. marts 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Krogh Totalbyg
Valhøjs Alle 119, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 23. maj 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
KvikTagService ApS
Else Sørensens Vej 25, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 14. juni 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
KY Byg
Terndrupvej 15, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Leo Tømrermester
Vinkelvænget 11, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 09. august 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
LHG Tømrer A/S
Tørringvej 17, 2610 Rødovre
Ansatte: 11
Startdato: 09. november 2012,
Virksomhedsform: Aktieselskab
LHG Træbyg Entreprise ApS
Tørringvej 17, 2610 Rødovre
Ansatte: 1
Startdato: 09. marts 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Lindbrandt Entreprise ApS
Nyholms Alle 41, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 21. november 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
LKA ENTREPRISE A/S
Rødager Alle 127, 2610 Rødovre
Ansatte: 39
Startdato: 15. januar 2004,
Virksomhedsform: Aktieselskab
LUND Tømrer- og Bygningssnedkeri ApS
Valhøjs Alle 169, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 27. oktober 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Lux Tag & Byg
Roskildevej 329, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 21. februar 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Lyn VVS ApS
Dæmningen 46, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 13. februar 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
M & Bertelsen ApS
Bjerringbrovej 76, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 23. november 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
M.B. FREDERIKSEN & SØN A/S, SNEDKER- OG TØMRERMESTRE
Islevdalvej 196, 2610 Rødovre
Ansatte: 14
Startdato: 29. januar 1986,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Madsen & Kastberg Byg A/S
Valhøjs Alle 152, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 03. oktober 2019,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Madsen Tømrer og Snedker
Nørregårdsbakken 23, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 07. august 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MarioBygservice
Rødovrevej 322, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 14. februar 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MB BYG v/ Michael Bolsmand
Låsbyvej 15, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 24. august 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MEJTECH A/S
Valhøjs Alle 161, 2610 Rødovre
Ansatte: 2
Startdato: 07. februar 2007,
Virksomhedsform: Aktieselskab
MK Renovering ApS
Roskildevej 398, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 21. januar 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MM Totalentreprise ApS
Islevdalvej 187, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 09. september 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MN Treatment
Gunnekær 28, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Monrad & Co
Lørenskogvej 7, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 22. maj 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MORTEN HANSEN DK ApS
Christiansdal 57, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 13. januar 2003,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MTB MANAGEMENT ApS
Islevdalvej 100, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 05. marts 2012,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Multi-Service København ApS
Rødovrevej 163, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 06. januar 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
multiservice dk
Tårnvej 157, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 14. august 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Nielsen's Tømrer/Snedkerfirma v/Jesper Nielsen
Bredstensvej 11, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. juni 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
NWROOF
Rødager Alle 38, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 22. december 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Offenberg Byg
Knudsbølvej 28, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 01. juni 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Olsen & Olsen
Padborgvej 12, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 20. marts 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
OMEGNENS TAGENTREPRISE ApS
Nyholms Alle 27, 2610 Rødovre
Ansatte: 1
Startdato: 23. november 1989,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
OMEGNENS TAGENTREPRISE ØST ApS
Nyholms Alle 27, 2610 Rødovre
Ansatte: 2
Startdato: 07. april 2006,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
OPTOGLAS ApS
Valhøjs Alle 126, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2002,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
PETER SØBORG HOLDING ApS
Damhus Boulevard 30, 2610 Rødovre
Ansatte: 9
Startdato: 10. juni 2004,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
PNP-BYG A/S
Glerupvej 7, 2610 Rødovre
Ansatte: 41
Startdato: 13. august 1981,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Professionel Multiservice v/Vassili
Viemosevej 64, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 01. april 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Profil Byg Danmark ApS
Nyholms Alle 40, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 28. december 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Quick service
Rødager Alle 129, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 16. januar 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
R H Entreprise v/René d' Hermilly
Hviddingvej 62, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 10. marts 2008,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
RD Montage
Rådmand Billes Vej 53, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 21. maj 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Reimers Byggeservice
Islevbrovej 21, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 26. september 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Reimers Byggeservice ApS
Islevbrovej 21, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 01. maj 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
RenoPro ApS
Knud Anchers Vej 10, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 17. november 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Roxy Byg ApS
Damhus Boulevard 41, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 13. juni 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
RVB Byg
Fortvej 16, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
S/B Renovation
Agerskovvej 4, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 14. november 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Schiøler Design
Schweizerdalstien 63, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 22. maj 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Schlæger Gruppen A/S
Krondalvej 8, 2610 Rødovre
Ansatte: 26
Startdato: 01. april 2016,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Schouboe Entreprise ApS
Hadsundvej 7, 2610 Rødovre
Ansatte: 3
Startdato: 20. december 2012,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
SEGA BYG ApS
Tæbyvej 26, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 30. juni 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Service Grupper Sjælland
Tinderhøj Vænge 28, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 01. juli 2005,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
SH TRÆ OG MONTERING ApS
Vamdrupvej 30, 2610 Rødovre
Ansatte: 2
Startdato: 29. juni 2012,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Sikera
Ved Sportspladsen 10, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 06. juni 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Simprove
Rødager Alle 83, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 04. september 2022,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Skovbro Byg
Axelhøj 69, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 15. oktober 2003,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
SNEDKER & TØMRERMESTER PETER SØBORG A/S
Damhus Boulevard 30, 2610 Rødovre
Ansatte: 3
Startdato: 09. januar 1981,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Snedker Sunwell
Rævebakkevej 42, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 10. januar 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
SNEDKER- OG TØMRERMESTER LARS FRIMODT PEDERSEN A/S
Rødovrevej 157, 2610 Rødovre
Ansatte: 6
Startdato: 24. juni 2013,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Snedkerfirmaet Træman ApS
Medelbyvej 36, 2610 Rødovre
Ansatte: 1
Startdato: 10. april 2008,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Snedkeri & Design v/Thomas Asger Nilsson
Tørringvej 5, 2610 Rødovre
Ansatte: 2
Startdato: 01. december 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Søren Hertz ApS
Egegårdsvej 5, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 21. september 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Søren Rieholt
Medelbyvej 37, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 14. april 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Stalex ApS
Dråbyvej 9, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 01. juni 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
STS - Byg ApS
Krondalvej 8, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 25. august 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
SV byg
Hvidovrevej 88, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 07. september 1998,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
svanebugtens tømrer og snedker
Fortvej 146, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 26. august 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
SWT Byg ApS
Valhøjs Alle 121, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 01. februar 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
The House Copenhagen ApS
Slotsherrensvej 411, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 01. maj 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Tj Tømrer og tagpap
Brandholms Alle 20, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 02. juni 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TK Byg v/Ted Kelm
Damhus Boulevard 41, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. december 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TK-Byg
Mollerupvej 6, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 12. august 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TL Tagservice v/Benny Langtoft
Nørregårdsvej 57, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 11. april 1983,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TM Byggeservice ApS
Ejbyvej 109, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 09. september 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
TMconstruction ApS
Bjerringbrovej 68, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 08. september 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
TN2byg
Nyholms Alle 30, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 08. maj 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TØMRER & SNEDKERFIRMA CARSTEN SKJØDT ApS
Elstedvej 23, 2610 Rødovre
Ansatte: 2
Startdato: 30. juni 2010,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Tømrer Kvisten
Engbovej 40, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 12. juli 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrer og Snedkerfirma v/Gunnar Stræde
Rudebækvej 24, 2610 Rødovre
Ansatte: 1
Startdato: 01. januar 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TØMRER OG SNEDKERFIRMAET
Tæbyvej 46, 2610 Rødovre
Ansatte: 6
Startdato: 25. august 1986,
Virksomhedsform: Interessentskab
Tømrer og Snedkerfirmaet Henriksen ApS
Else Sørensens Vej 25, 2610 Rødovre
Ansatte: 3
Startdato: 13. april 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Tømrer og Snedkermester Brian P jensen
Rådmand Billes Vej 125, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 12. oktober 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrer Teit
Bjødstrupvej 7, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 15. februar 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrer- og Snedkerfirma Liljedahl
Damparken 38, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 28. september 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrer- og Snedkermester Martin Friis ApS
Sindalvej 8, 2610 Rødovre
Ansatte: 5
Startdato: 04. april 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
TØMRER-OG SNEDKERFIRMAET FLEMMING HOLTZE ApS
Pilely 15, 2610 Rødovre
Ansatte: 2
Startdato: 23. februar 1990,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Tømrer-Thomsen
Krarupvej 26, 2610 Rødovre
Ansatte: 1
Startdato: 26. juni 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrerfirmaet Seb ApS
Nørregårdsvej 76, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 03. februar 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Tømrermester Allan Leholk ApS
Ejbyvej 195, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 01. december 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Tømrermester Christiansen ApS
Rødovrevej 222, 2610 Rødovre
Ansatte: 3
Startdato: 14. april 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Tømrermester Davidsen ApS
Nyholms Alle 44, 2610 Rødovre
Ansatte: 13
Startdato: 14. september 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Tømrermester E. Skaaning & Søn v/Egon Skaaning Larsen
Sommerfuglevej 6, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 15. november 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TØMRERMESTER JIM JENSEN A/S
Nyholms Alle 13, 2610 Rødovre
Ansatte: 26
Startdato: 20. juni 1991,
Virksomhedsform: Aktieselskab
TØMRERMESTER KARSTEN MORELL HANSEN
Islevbrovej 17, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 1999,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrermester Nicklas Holst ApS
Agerskovvej 39, 2610 Rødovre
Ansatte: 4
Startdato: 02. februar 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Tømrermester Nikolaj Toxværd ApS
Valhøjs Alle 187, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 23. oktober 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Tømrermester Plato
Valhøjs Alle 33, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 01. februar 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrermester Yonson
Brunevang 59, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 13. november 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Treeiterate
Skanderupvej 18, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 06. september 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Vangsaa byg
Hadsundvej 7, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 16. oktober 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
vangsgaard entreprise
Maglekær 13, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 16. august 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
VEGA-Byg ApS
Bluevang Alle 10, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 06. juli 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Viggo Pedersen & Søn A/S Byggeentreprise
Valhøjs Alle 154, 2610 Rødovre
Ansatte: 24
Startdato: 20. januar 1993,
Virksomhedsform: Aktieselskab
VS BYG MULTISERVICE
Bjerringbrovej 52, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 01. juli 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
WR-BYG ApS
Islevgård Alle 29, 2610 Rødovre
Ansatte: 2
Startdato: 14. juni 2004,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
YOHO ApS
Tæbyvej 3, 2610 Rødovre
Ansatte: 3
Startdato: 07. februar 2006,
Virksomhedsform: Anpartsselskab

Indhent tilbud fra andre firmaer i Danmark

Ønsker du at finde et tilbud på tagrenovering eller nyt tag i andre byer i Danmark, så find en dygtig håndværker i Jylland, på Fyn eller Sjælland.

Få 3 tilbud på tagrenovering i Rødovre

Nu ved du mere om, hvilke muligheder for tagrenovering som du har, samt hvor de ligger rent prismæssigt.
Tilbage står der kun at indhente 3 tilbud på tagrenovering i Rødovre. Så er du sikker på, at du ikke kommer til at betale for meget for renoveringen af dit tag.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende
Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!