Tag der trænger til en tagrenovering

Nem og tryg tagrenovering i Brøndby

Tagrenovering kan være en svær opgave at få hul på – særligt i tilbudsfasen. Men følger du denne guide, og bruger vores tilbudstjeneste, får du den letteste og mest trygge tagrenovering i Brøndby.

Hvor finder du en håndværker, du kan betro din tagrenovering?

Håndværkeren er den vigtigste faktor ved en tagrenovering. For taget er boligens mest udsatte bygningsdel.

Men hvordan finder du en håndværker, du kan stole på, giver en fair pris – og som du kan regne med møder op, og leverer arbejdet til aftalt tid?

Det har vi en løsning på!

  • Lad håndværkerne kontakter dig – Slip for at bruge tid på at finde dem.
  • Håndværkere som du kan stole på – Vi samarbejder kun med firmaer, vi kender.
  • Altid aftalt kvalitet og levering – Læs kundernes anmeldelser, før du vælger.
Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Tagrenovering i Brøndby uden tvivlsspørgsmål

Vælger du at få 3 tilbud på tagrenovering i Brøndby gennem vores tjeneste, er du sikker på kun at få henvendelser fra seriøse håndværksfirmaer. Vi formidler kun håndværksopgaver til firmaer, som tidligere har vundet tagrenovering-opgaver gennem os – og har leveret et ordentligt stykke arbejde. Det er din sikkerhed for, at du får en tagrenovering, der holder – også til fremtidens mere ekstreme vejr.

Ingen jargon, du ikke forstår

Magter du ikke at svare på spørgsmål, som du ikke helt forstår. Eller at blive fejet af med smarte vendinger og fagtermer, når du spørger. Vores samarbejdspartnere taler, så du aldrig er i tvivl.

Tilbuddet kommer altid til aftalt tid

For at modtage opgaver gennem vores tilbudstjeneste, forpligter alle håndværkere sig til at levere et skriftligt tilbud inden for 72 timer efter, de har været ude at se på din opgave.

Tilbud, du rent faktisk kan forstå

Ud over at komme til aftalt tid, kan du også se frem til et tilbud, som du rent faktisk kan forstå. Samtidig kan du nemt sammenligne prisen på tværs af de enkelte tilbud, som du modtager.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Du er kun 4 skridt fra din tagrenovering i Brøndby

Det har aldrig været lettere og mere trygt at få foretaget en tagrenovering i Brøndby. Alt hvad du skal gøre, er:

  • Klik på knappen – så bliver du snart kontaktet af 3 håndværkere
  • Håndværkerne kommer – taler om opgaven, og måler alting op
  • Modtag de 3 tilbud – og vælg let det, som passer til din bolig
  • Få arbejdet udført – og glæd dig over den færdige tagrenovering
Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende
Renovering af tag

Tagrenovering eller tagudskiftning?

Der findes mange måder at renovere et tag på – og hvilken form for tagrenovering du har brug for til din bolig, afhænger helt og holdent af tagets og tagkonstruktionens stand. 

Generelt arbejder håndværkere med tre forskellige former for tagrenovering:

  1. Tagmaling – forlænger levetiden af taget, men kræver selve taget og tagkonstruktionen stadig er i orden, og at selve taget er holdbart og tæt.
  2. Tagudskiftning – her udskiftes tegl eller tagplader, eller der lægges nyt tag oven på det gamle. Kræver at tagkonstruktionen er i orden.
  3. Total tagrenovering – her udskiftes både taget og tagkonstruktionen. Giver også mulighed for ændringer i tagkonstruktion og overetage.

Start med et tagtjek

Når du skal vælge, hvilken form for tagrenovering du skal bruge, er du oftest nødt til at have fat i en fagmand, der kan vurdere standen på dit tag.

Den slags rådgivningsarbejde udføres af både håndværksfirmaer og byggesagkyndige. Det foregår ved, at de kommer ud og undersøger både tagbelægning og tagkonstruktion, samt ser nærmere på f.eks. isoleringstykkelser, nuværende indretning af tagetagen, og taler med jer om jeres ønsker og budget til tagrenoveringen.

Derudfra får du så en rapport, som indeholder en vurdering af tagets tilstand, samt anbefaler hvilken tagrenovering, du skal vælge.

BEMÆRK: Vælger du et håndværksfirma til opgaven, vil du oftest få en rapport, som anbefaler en af de renoveringsløsninger, de kan levere.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Tagrenovering priser – hvad koster det at renovere taget?

Af de tre forskellige tagrenoveringstyper ovenfor er tagmalingen klart den billigste løsning og den totale tagrenovering den dyreste.

Tagmaling – Er det den billigste løsning?

For at det giver mening at male taget, skal såvel tagkonstruktion som tagbelægning være i så god stand, at det kan holde en del år endnu. For en gang tagmaling kan hverken tætne et utæt tag eller stoppe råd og svamp i tagkonstruktionens lægter og spær.

Men har du et tag, som er blevet kedeligt og slidt at se på, kan du friske udseendet op, så taget bliver næsten som nyt at se på. Derved slipper du for at udskifte taget af kosmetiske grunde.
Tagmaling er typisk en god løsning til tagplade-tag, og koster fra nogle få tusinde kroner og opefter alt efter størrelsen på tagarealet.

Tagudskiftning – er det den økonomiske løsning?

Er tagkonstruktionen på boligen stadig i orden, men er taget blevet utæt, eller har det fået en stormskade? Så kan du ”nøjes” med at få udskiftet selve tagbelægningen.

Det åbner samtidig op for, at du kan skifte fra f.eks. gammeldags tagplader eller miljøfarlige eternitplader og til f.eks. et nyt, moderne ståltag, der ligner teglsten. Det er en meget populær løsning, fordi den ikke kræver en stærkere tagkonstruktion, sådan som det er nødvendigt, hvis du ville lægge rigtige tegl på taget.

Men det kræver, at skiftet fra tagplade- til tegl-look ikke ødelægger det arkitektoniske indtryk på boligen. 

Du kan naturligvis også foretage det sikre valg og skifte til et tag af samme type som det, du har i dag.

Hvor dyr en tagudskiftning er, afhænger af flere ting:

1) Har du gamle, miljøfarlige eternitplader liggende, som skal bortskaffes forsvarligt?

2) Lægger du det nye tag direkte oven på det gamle tag, eller skal det gamle tag fjernes?

3) Fjerner du det gamle tag, kan lægterne så genbruges, eller skal der lægges nye?

4) Hvilken tagtype skifter du til?

5) Hvor stort er tagarealet på dit tag, og hvilken hældning har taget.

Alt efter dit svar på ovenstående kan du få en tagudskiftning fra omkring 75-80.000 og opefter. 

Total tagrenovering – den dyreste løsning?

Har du brug for en total tagrenovering, hvor både tagbelægning og tagkonstruktion udskiftes, begynder det hurtigt at blive dyrt.

For dels skal det gamle tag og tilhørende tagkonstruktion fjernes, og dels skal du opgradere eventuel isolering af taget til de seneste krav i bygningsreglementet.

Samtidig får du mulighed for at ændre på tagkonstruktionen, så du f.eks. får en karnap på eller får sat ovenlysvinduer i. HUSK: Hvis du udvider boligarealet på grund af ændringerne, skal du søge byggetilladelse til din tagrenovering.

En total tagrenovering er derfor den absolut dyreste måde at renovere taget på. Her løber det hurtigt op i 150-200.000, og kan nemt komme til at koste en halv million eller mere.

Isoleringskrav ved tagrenovering?

Isoleringskravet til taget hedder 300 mm i dag. Men foretager du en udskiftning af tagbelægningen, er der som sådan ingen krav om, at du skal opgradere isoleringen af tagetagen. Det er kun, hvis du skifter hele tagkonstruktionen, eller bygger den om.

Men oftest er det alligevel en god ide at opgradere isoleringen, hvis det er nødvendigt. Det er en forholdsvis lav ekstraudgift. Samtidig udløser det både energitilskud, og giver dig en øjeblikkelig kontant besparelse på dine varmeudgifter.

Dog skal du være opmærksom på, at hvis du vælger at forhøje taget for at kunne rumme efterisoleringen, vil det være nødvendigt at forlænge udhænget på taget og flytte tagrenderne. Samt tjekke op på højdebestemmelserne, så taget ikke bliver højere end det er tilladt i dit lokalområde.

Kan man få tilskud til tagrenovering?

Som sådan kan du ikke få tilskud til selve tagrenoveringen. Men du kan hente både energitilskud og udnytte håndværkerfradraget i forbindelse med dit renoveringsprojekt. (Reglerne på området ændrer sig ofte, så spørg din håndværker eller søg informationer hos relevante myndigheder.)

Energitilskud til isolering:
Vælger du at efterisolere i forbindelse med renoveringen af taget, kan du søge om energitilskud hos dit energiselskab. 

Her afhænger tilskuddets størrelse af den opnåede besparelse i kWh. Samtidig skal du huske at få tilsagn fra energiselskabet på dit energitilskud, inden du sætter arbejdet i gang, og køber materialer hjem.

Forhøjet håndværkerfradrag:
Samtidig kan du udnytte det forhøjede håndværkerfradrag på 25.000 pr. voksne beboer i husstanden, som bidrager til betalingen af tagrenoveringen.

Fradraget gives på arbejdslønnen – som oftest er den største post. Derfor er det vigtigt, at du får en regning fra håndværkeren, hvor arbejdslønnen er udspecificeret som en selvstændig post. Så er det nemt at bruge fakturaen som dokumentation for fradraget, når du skal udfylde din selvangivelse.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Oversigt over firmaer der tilbyder tagrenovering i Brøndby eller hele Brøndby kommune

Ønsker du selv at finde en virksomhed der kan hjælpe dig med en tagrenovering eller nyt tag i Brøndby eller Brøndby kommune, så tjek oversigten herunder.

Vi fandt 113 tagfirmaer i Brøndby. Find en tømrer eller håndværker i Brøndby og omegn herunder. I hele Brøndby kommunefindes der flere tagfirmaer, hvis du vil udvide din søgning efter en dygtig tømrer.
A.K. Tagentreprise v/Andrzej Ryszard Kowalowka
Sandbjerggårdsvej 10, 2605 Brøndby
Ansatte: 0
Startdato: 01. juni 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Agil Byg ApS
Ringager 32, 2605 Brøndby
Ansatte: 1
Startdato: 11. november 2012,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
AMBYG ApS
Ved Lindelund 157, 2605 Brøndby
Ansatte:
Startdato: 12. april 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
AMK BYGNINGSSNEDKER
Ragnesminde Allé 6, 2605 Brøndby
Ansatte:
Startdato: 15. juni 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
B. SMITH`S TØMRER-SNEDKER ENTREPRISE V/BRIAN SMITH
Kisumparken 55, 2660 Brøndby STRAnd
Ansatte: 0
Startdato: 06. januar 1997,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Bengtsson & Spelmann ApS
Ragnesminde Allé 9, 2605 Brøndby
Ansatte:
Startdato: 18. november 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
BHM Entreprise ApS
Brøndbyvestervej 96, 2605 Brøndby
Ansatte:
Startdato: 08. september 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
BO MØRKVIG
Sandager 9, 2605 Brøndby
Ansatte: 0
Startdato: 30. juli 1986,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Bøhm's Tømrer & Byggeservice v/Torben Holm Bøhm
Krogagervej 11, 2605 Brøndby
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Bygexperten ApS
Kirkebjerg Allé 88, 2605 Brøndby
Ansatte:
Startdato: 23. juni 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Byggefirma MARDAB
Daruplund 9, 2660 Brøndby STRAnd
Ansatte:
Startdato: 18. november 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
ByggeLund
Elementfabrikken 10, 2605 Brøndby
Ansatte:
Startdato: 20. februar 2024,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
BYGmedBO
Muldager 8, 2605 Brøndby
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
CNP-BYG
Folemarksvej 20, 2605 Brøndby
Ansatte:
Startdato: 01. juli 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
CRM Tømrer
Dyringparken 96, 2660 Brøndby STRAnd
Ansatte:
Startdato: 30. januar 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
DANSK DØRSIKRING ApS
Hedeager 3, 2605 Brøndby
Ansatte: 13
Startdato: 03. august 2007,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Daro Byg
Nykær 32, 2605 Brøndby
Ansatte:
Startdato: 01. november 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
DK Total Enterprise ApS
Stolpevej 5, 2605 Brøndby
Ansatte:
Startdato: 06. april 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Drud & Davidsen ApS
Bygmarksvej 10, 2605 Brøndby
Ansatte: 2
Startdato: 01. september 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
EC BYG
Falkemosen 8, 2605 Brøndby
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
EC BYGGE SERVICE ApS
Ringager 12, 2605 Brøndby
Ansatte:
Startdato: 01. juli 2014,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
ELIS Entreprise ApS
Hybenvej 9, 2605 Brøndby
Ansatte:
Startdato: 05. november 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Elite Bolig v/ Nico Damberg
Brøndbyøstervej 84, 2605 Brøndby
Ansatte:
Startdato: 01. august 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Enigma Byg ApS
Kornmarksvej 21, 2605 Brøndby
Ansatte:
Startdato: 11. januar 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Falkenberg Montage ApS
Rønne Allé 1, 2605 Brøndby
Ansatte:
Startdato: 02. december 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Far & Søn Handy
Kisumparken 122, 2660 Brøndby STRAnd
Ansatte:
Startdato: 01. april 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
FOGT ApS
Lillestræde 7, 2605 Brøndby
Ansatte:
Startdato: 30. juli 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Fossum Byg
Havremarksvej 16, 2605 Brøndby
Ansatte: 0
Startdato: 06. juni 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Freundlich Sand Tømrermester v Brian Freundlich
Brøndby Nord Vej 265, 2605 Brøndby
Ansatte: 3
Startdato: 01. maj 2003,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Grønneled Tømrerentreprise ApS
Mellemmarksvej 5, 2605 Brøndby
Ansatte:
Startdato: 09. november 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Grønneled Tømrerfirma
Mellemmarksvej 5, 2605 Brøndby
Ansatte:
Startdato: 01. marts 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Harris & Svendsen ApS
Ulsøparken 15, 2660 Brøndby STRAnd
Ansatte: 5
Startdato: 20. juli 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Hegelund Tømrer & Snedker
Stolpevej 7, 2605 Brøndby
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
IM Consult ApS
Grønnedammen 68, 2605 Brøndby
Ansatte:
Startdato: 21. juni 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
J & J Group
Lerager 21, 2605 Brøndby
Ansatte:
Startdato: 12. februar 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
J P Håndværk/A P Racing v/Anders Pflug
Muldager 28, 2605 Brøndby
Ansatte: 0
Startdato: 01. december 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
J.O. BYG 2008 ApS
Banemarksvej 21, 2605 Brøndby
Ansatte:
Startdato: 01. juli 2008,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Jan Stehr Håndværker Service
Brøndbyøstervej 137, 2605 Brøndby
Ansatte: 0
Startdato: 10. juli 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Jan Wium Ejendomsservice
Søndre Ringvej 55, 2605 Brøndby
Ansatte: 0
Startdato: 03. december 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
John Becker
Ved Lindelund 183, 2605 Brøndby
Ansatte:
Startdato: 28. april 2015,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
JOMA Service
Bygaden 17, 2605 Brøndby
Ansatte:
Startdato: 01. februar 2023,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
JYDSK TAGBYG A/S
Lyngager 14, 2605 Brøndby
Ansatte: 16
Startdato: 16. maj 2000,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Kalabyg ApS
Hybenvej 55, 2605 Brøndby
Ansatte:
Startdato: 11. januar 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Keba Byg ApS
Nordtoftevej 13, 2605 Brøndby
Ansatte: 3
Startdato: 16. september 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Kehoe
Vallensbækvej 6, 2605 Brøndby
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 1996,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
KJÆR KNUDSEN A/S
Skelmarksvej 4, 2605 Brøndby
Ansatte: 16
Startdato: 26. maj 2009,
Virksomhedsform: Aktieselskab
København Vest /v Alexander Ulriksen Lorentzen
Nederdammen 17, 2605 Brøndby
Ansatte:
Startdato: 06. juli 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Lj- Byg ApS
Tybjergparken 3, 2660 Brøndby STRAnd
Ansatte: 4
Startdato: 02. juni 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
LP Entreprise
Vallensbækvej 20, 2605 Brøndby
Ansatte:
Startdato: 01. september 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
M.Therkelsen Service
Brøndby Parkvej 28, 2605 Brøndby
Ansatte:
Startdato: 24. oktober 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MAGDAHL GLAS OG BYG ApS
Lerager 15, 2605 Brøndby
Ansatte: 9
Startdato: 01. september 2004,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MAJ-BYG 76 A/S
Brøndbytoften 13, 2605 Brøndby
Ansatte: 2
Startdato: 01. april 1993,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Malermester Rene Vesterberg
Fuglemosen 6, 2605 Brøndby
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Maxibyg
Gillesager 258, 2605 Brøndby
Ansatte:
Startdato: 23. maj 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Mejl byg
Elementfabrikken 4, 2605 Brøndby
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Meu Cph ApS
Priorparken 773, 2605 Brøndby
Ansatte:
Startdato: 01. september 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Mittet Byg ApS
Skovbuen 48, 2605 Brøndby
Ansatte:
Startdato: 16. marts 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
ML-montage v/Mikkel Høst Lund
Kirkebjerg Allé 184, 2605 Brøndby
Ansatte: 0
Startdato: 07. januar 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Moesby Byg & Montage
Kirkebjerg Allé 139, 2605 Brøndby
Ansatte:
Startdato: 12. februar 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MP-BYG
Lundedammen 112, 2605 Brøndby
Ansatte:
Startdato: 01. august 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MS ENTREPRISE ApS
Maglebæk Søpark 4, 2660 Brøndby STRAnd
Ansatte: 2
Startdato: 09. december 2009,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Mtplus ApS
Krogagervej 15, 2605 Brøndby
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2005,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Mulm Byg
Mekanikvej 9, 2605 Brøndby
Ansatte: 0
Startdato: 01. juni 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
N-D-Byg
Kornmarksvej 10, 2605 Brøndby
Ansatte: 0
Startdato: 06. maj 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
NG System
Krogagervej 15, 2605 Brøndby
Ansatte:
Startdato: 25. marts 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
NKR Invest
Rylemosen 3, 2605 Brøndby
Ansatte:
Startdato: 02. august 2021,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Norbyg ApS
Hederavej 4, 2605 Brøndby
Ansatte:
Startdato: 26. marts 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
OB Tømrerentreprise v/Ole Bukholt
Højstens Allé 7, 2605 Brøndby
Ansatte: 2
Startdato: 01. oktober 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Octopus Holding af 2022 ApS
Ringager 32, 2605 Brøndby
Ansatte:
Startdato: 25. februar 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Øvre Byg
Brøndbyøster Torv 71, 2605 Brøndby
Ansatte:
Startdato: 18. september 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Pegasus Entreprise ApS
Strandskolevej 241, 2660 Brøndby STRAnd
Ansatte:
Startdato: 20. september 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
quickON
Kisumparken 65, 2660 Brøndby STRAnd
Ansatte:
Startdato: 02. januar 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Rentover ApS
Hvedemarksvej 18, 2605 Brøndby
Ansatte:
Startdato: 04. maj 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
RESØ TAGDÆKNING ApS
Ulsøparken 47, 2660 Brøndby STRAnd
Ansatte:
Startdato: 09. februar 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Royal Renovation Group by SYDELNYK
Roskildevej 409, 2605 Brøndby
Ansatte:
Startdato: 12. januar 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Rytger Tømrer og Snedker ApS
Ringager 14, 2605 Brøndby
Ansatte:
Startdato: 14. juni 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
SBB ApS
Hvedemarksvej 18, 2605 Brøndby
Ansatte: 5
Startdato: 18. december 1998,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Schiødte's Tømrer & Snedker
Elementfabrikken 12, 2605 Brøndby
Ansatte:
Startdato: 19. juni 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Schiødte's Tømrer & Snedker ApS
Elementfabrikken 12, 2605 Brøndby
Ansatte:
Startdato: 22. maj 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
SIM Multiservice
Venskabsstien 301, 2605 Brøndby
Ansatte:
Startdato: 11. september 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
SKOV & ANDERSEN ApS
Ringager 32, 2605 Brøndby
Ansatte: 4
Startdato: 26. juni 2007,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Skovsen Dansk Byg & Bolig
Østtoftevej 29, 2605 Brøndby
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Snedker- og Tømrermester Mikkelsen ApS
Østtoftevej 27, 2605 Brøndby
Ansatte:
Startdato: 21. juni 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
SNEDKER- OG TØMRERMESTER NIELS VILHELMSEN ApS
Krogagervej 19, 2605 Brøndby
Ansatte: 1
Startdato: 06. juni 2000,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
SNEDKERFIRMAET JIMMY JESPERSEN ApS
Skovhøjen 10, 2605 Brøndby
Ansatte: 1
Startdato: 09. januar 2009,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Søeborg Totalbyg
Sandbjerggårdsvej 61, 2605 Brøndby
Ansatte:
Startdato: 21. februar 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
STB Total Byg
Ved Lindelund 16, 2605 Brøndby
Ansatte:
Startdato: 07. marts 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tagdækkeren.dk ApS
Brøndby Nord Vej 153, 2605 Brøndby
Ansatte:
Startdato: 06. december 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Tømrer & Maler Weibel ApS
Bådsmandsvej 12, 2660 Brøndby STRAnd
Ansatte:
Startdato: 14. december 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Tømrer Hardy Emcken
Strandskolevej 271, 2660 Brøndby STRAnd
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrer og Snedkermester Martin Munch ApS
Ved Lindelund 158, 2605 Brøndby
Ansatte: 2
Startdato: 22. juni 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Tømrer- & Snedkermester Beckmand ApS
Pilevangen 41, 2660 Brøndby STRAnd
Ansatte:
Startdato: 05. januar 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Tømrer- & Snedkermester Beckmand v /Daniel David Beckmand
Pilevangen 41, 2660 Brøndby STRAnd
Ansatte: 0
Startdato: 30. november 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrerfirmaet Juul Hansen ApS
Gammel Køge Landevej 789, 2660 Brøndby STRAnd
Ansatte:
Startdato: 20. marts 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
TØMRERFIRMAET PER LAUSTRUP ApS
Birke Allé 18, 2660 Brøndby STRAnd
Ansatte: 3
Startdato: 30. juni 2000,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Tømrerfirmaet Ravn og Skov
Ved Lindelund 325, 2605 Brøndby
Ansatte: 0
Startdato: 28. januar 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrerfirmaet Stefan Hansen ApS
Brøndbyvestervej 159, 2605 Brøndby
Ansatte:
Startdato: 01. februar 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Tømrerfirmaet Tranberg ApS
Ved Lindelund 178, 2605 Brøndby
Ansatte: 2
Startdato: 06. april 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Tømrerfirmaet v/Jens Birkholm
Brøndbyøstervej 134, 2605 Brøndby
Ansatte:
Startdato: 26. august 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrermester DC
Brøndby Nord Vej 82, 2605 Brøndby
Ansatte:
Startdato: 18. januar 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrermester Oliver Felix
Vallensbækvej 25, 2605 Brøndby
Ansatte:
Startdato: 21. januar 2021,
Virksomhedsform: Anden udenlandsk virksomhed
Topkvalitets Montage
Kisumparken 105, 2660 Brøndby STRAnd
Ansatte:
Startdato: 08. juni 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Total Solution Byg ApS
Hesselager 14, 2605 Brøndby
Ansatte:
Startdato: 02. januar 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
TRÆ Tømrer & Snedker ApS
Åparken 14, 2605 Brøndby
Ansatte:
Startdato: 01. december 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
TRJ Tømrer
Svanedammen 12, 2605 Brøndby
Ansatte:
Startdato: 28. april 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TTbyggeri v/Tommy
Brøndbyvestervej 152, 2605 Brøndby
Ansatte:
Startdato: 14. august 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
VEJLESVINGET ApS
Kornmarksvej 6, 2605 Brøndby
Ansatte:
Startdato: 11. maj 2013,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Vestegnens Håndværker
Brøndbyvestervej 68, 2605 Brøndby
Ansatte:
Startdato: 31. marts 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Vesterleds Tømrerfirma ApS
Frøtoftevej 11, 2605 Brøndby
Ansatte:
Startdato: 15. januar 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
VILLY JØNSSON A/S
Park Allé 354, 2605 Brøndby
Ansatte: 10
Startdato: 01. juli 1997,
Virksomhedsform: Aktieselskab
VTS Tømrer/Snedker ApS
Gammel Køge Landevej 727, 2660 Brøndby STRAnd
Ansatte:
Startdato: 20. september 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Wamberg Tag og Blik
Mekanikvej 1, 2605 Brøndby
Ansatte: 0
Startdato: 18. august 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Widén Tømrer & Snedker
Degnelodden 3, 2605 Brøndby
Ansatte:
Startdato: 14. januar 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed

Indhent tilbud fra andre firmaer i Danmark

Ønsker du at finde et tilbud på tagrenovering eller nyt tag i andre byer i Danmark, så find en dygtig håndværker i Jylland, på Fyn eller Sjælland.

Få 3 tilbud på tagrenovering i Brøndby

Nu ved du mere om, hvilke muligheder for tagrenovering som du har, samt hvor de ligger rent prismæssigt.
Tilbage står der kun at indhente 3 tilbud på tagrenovering i Brøndby. Så er du sikker på, at du ikke kommer til at betale for meget for renoveringen af dit tag.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende
Copyright 2024 - Pilanto Aps
Svar på 3 spørgsmål om UNICEF og deltag i konkurrencen om et SuperGavekort fra GoGift på 2.500 kr.
Test din viden her!