Tag der trænger til en tagrenovering

Nem og tryg tagrenovering i Glostrup

Tagrenovering kan være en svær opgave at få hul på – særligt i tilbudsfasen. Men følger du denne guide, og bruger vores tilbudstjeneste, får du den letteste og mest trygge tagrenovering i Glostrup.

Hvor finder du en håndværker, du kan betro din tagrenovering?

Håndværkeren er den vigtigste faktor ved en tagrenovering. For taget er boligens mest udsatte bygningsdel.

Men hvordan finder du en håndværker, du kan stole på, giver en fair pris – og som du kan regne med møder op, og leverer arbejdet til aftalt tid?

Det har vi en løsning på!

  • Lad håndværkerne kontakter dig – Slip for at bruge tid på at finde dem.
  • Håndværkere som du kan stole på – Vi samarbejder kun med firmaer, vi kender.
  • Altid aftalt kvalitet og levering – Læs kundernes anmeldelser, før du vælger.
Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Tagrenovering i Glostrup uden tvivlsspørgsmål

Vælger du at få 3 tilbud på tagrenovering i Glostrup gennem vores tjeneste, er du sikker på kun at få henvendelser fra seriøse håndværksfirmaer. Vi formidler kun håndværksopgaver til firmaer, som tidligere har vundet tagrenovering-opgaver gennem os – og har leveret et ordentligt stykke arbejde. Det er din sikkerhed for, at du får en tagrenovering, der holder – også til fremtidens mere ekstreme vejr.

Ingen jargon, du ikke forstår

Magter du ikke at svare på spørgsmål, som du ikke helt forstår. Eller at blive fejet af med smarte vendinger og fagtermer, når du spørger. Vores samarbejdspartnere taler, så du aldrig er i tvivl.

Tilbuddet kommer altid til aftalt tid

For at modtage opgaver gennem vores tilbudstjeneste, forpligter alle håndværkere sig til at levere et skriftligt tilbud inden for 72 timer efter, de har været ude at se på din opgave.

Tilbud, du rent faktisk kan forstå

Ud over at komme til aftalt tid, kan du også se frem til et tilbud, som du rent faktisk kan forstå. Samtidig kan du nemt sammenligne prisen på tværs af de enkelte tilbud, som du modtager.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Du er kun 4 skridt fra din tagrenovering i Glostrup

Det har aldrig været lettere og mere trygt at få foretaget en tagrenovering i Glostrup. Alt hvad du skal gøre, er:

  • Klik på knappen – så bliver du snart kontaktet af 3 håndværkere
  • Håndværkerne kommer – taler om opgaven, og måler alting op
  • Modtag de 3 tilbud – og vælg let det, som passer til din bolig
  • Få arbejdet udført – og glæd dig over den færdige tagrenovering
Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende
Renovering af tag

Tagrenovering eller tagudskiftning?

Der findes mange måder at renovere et tag på – og hvilken form for tagrenovering du har brug for til din bolig, afhænger helt og holdent af tagets og tagkonstruktionens stand. 

Generelt arbejder håndværkere med tre forskellige former for tagrenovering:

  1. Tagmaling – forlænger levetiden af taget, men kræver selve taget og tagkonstruktionen stadig er i orden, og at selve taget er holdbart og tæt.
  2. Tagudskiftning – her udskiftes tegl eller tagplader, eller der lægges nyt tag oven på det gamle. Kræver at tagkonstruktionen er i orden.
  3. Total tagrenovering – her udskiftes både taget og tagkonstruktionen. Giver også mulighed for ændringer i tagkonstruktion og overetage.

Start med et tagtjek

Når du skal vælge, hvilken form for tagrenovering du skal bruge, er du oftest nødt til at have fat i en fagmand, der kan vurdere standen på dit tag.

Den slags rådgivningsarbejde udføres af både håndværksfirmaer og byggesagkyndige. Det foregår ved, at de kommer ud og undersøger både tagbelægning og tagkonstruktion, samt ser nærmere på f.eks. isoleringstykkelser, nuværende indretning af tagetagen, og taler med jer om jeres ønsker og budget til tagrenoveringen.

Derudfra får du så en rapport, som indeholder en vurdering af tagets tilstand, samt anbefaler hvilken tagrenovering, du skal vælge.

BEMÆRK: Vælger du et håndværksfirma til opgaven, vil du oftest få en rapport, som anbefaler en af de renoveringsløsninger, de kan levere.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Tagrenovering priser – hvad koster det at renovere taget?

Af de tre forskellige tagrenoveringstyper ovenfor er tagmalingen klart den billigste løsning og den totale tagrenovering den dyreste.

Tagmaling – Er det den billigste løsning?

For at det giver mening at male taget, skal såvel tagkonstruktion som tagbelægning være i så god stand, at det kan holde en del år endnu. For en gang tagmaling kan hverken tætne et utæt tag eller stoppe råd og svamp i tagkonstruktionens lægter og spær.

Men har du et tag, som er blevet kedeligt og slidt at se på, kan du friske udseendet op, så taget bliver næsten som nyt at se på. Derved slipper du for at udskifte taget af kosmetiske grunde.
Tagmaling er typisk en god løsning til tagplade-tag, og koster fra nogle få tusinde kroner og opefter alt efter størrelsen på tagarealet.

Tagudskiftning – er det den økonomiske løsning?

Er tagkonstruktionen på boligen stadig i orden, men er taget blevet utæt, eller har det fået en stormskade? Så kan du ”nøjes” med at få udskiftet selve tagbelægningen.

Det åbner samtidig op for, at du kan skifte fra f.eks. gammeldags tagplader eller miljøfarlige eternitplader og til f.eks. et nyt, moderne ståltag, der ligner teglsten. Det er en meget populær løsning, fordi den ikke kræver en stærkere tagkonstruktion, sådan som det er nødvendigt, hvis du ville lægge rigtige tegl på taget.

Men det kræver, at skiftet fra tagplade- til tegl-look ikke ødelægger det arkitektoniske indtryk på boligen. 

Du kan naturligvis også foretage det sikre valg og skifte til et tag af samme type som det, du har i dag.

Hvor dyr en tagudskiftning er, afhænger af flere ting:

1) Har du gamle, miljøfarlige eternitplader liggende, som skal bortskaffes forsvarligt?

2) Lægger du det nye tag direkte oven på det gamle tag, eller skal det gamle tag fjernes?

3) Fjerner du det gamle tag, kan lægterne så genbruges, eller skal der lægges nye?

4) Hvilken tagtype skifter du til?

5) Hvor stort er tagarealet på dit tag, og hvilken hældning har taget.

Alt efter dit svar på ovenstående kan du få en tagudskiftning fra omkring 75-80.000 og opefter. 

Total tagrenovering – den dyreste løsning?

Har du brug for en total tagrenovering, hvor både tagbelægning og tagkonstruktion udskiftes, begynder det hurtigt at blive dyrt.

For dels skal det gamle tag og tilhørende tagkonstruktion fjernes, og dels skal du opgradere eventuel isolering af taget til de seneste krav i bygningsreglementet.

Samtidig får du mulighed for at ændre på tagkonstruktionen, så du f.eks. får en karnap på eller får sat ovenlysvinduer i. HUSK: Hvis du udvider boligarealet på grund af ændringerne, skal du søge byggetilladelse til din tagrenovering.

En total tagrenovering er derfor den absolut dyreste måde at renovere taget på. Her løber det hurtigt op i 150-200.000, og kan nemt komme til at koste en halv million eller mere.

Isoleringskrav ved tagrenovering?

Isoleringskravet til taget hedder 300 mm i dag. Men foretager du en udskiftning af tagbelægningen, er der som sådan ingen krav om, at du skal opgradere isoleringen af tagetagen. Det er kun, hvis du skifter hele tagkonstruktionen, eller bygger den om.

Men oftest er det alligevel en god ide at opgradere isoleringen, hvis det er nødvendigt. Det er en forholdsvis lav ekstraudgift. Samtidig udløser det både energitilskud, og giver dig en øjeblikkelig kontant besparelse på dine varmeudgifter.

Dog skal du være opmærksom på, at hvis du vælger at forhøje taget for at kunne rumme efterisoleringen, vil det være nødvendigt at forlænge udhænget på taget og flytte tagrenderne. Samt tjekke op på højdebestemmelserne, så taget ikke bliver højere end det er tilladt i dit lokalområde.

Kan man få tilskud til tagrenovering?

Som sådan kan du ikke få tilskud til selve tagrenoveringen. Men du kan hente både energitilskud og udnytte håndværkerfradraget i forbindelse med dit renoveringsprojekt. (Reglerne på området ændrer sig ofte, så spørg din håndværker eller søg informationer hos relevante myndigheder.)

Energitilskud til isolering:
Vælger du at efterisolere i forbindelse med renoveringen af taget, kan du søge om energitilskud hos dit energiselskab. 

Her afhænger tilskuddets størrelse af den opnåede besparelse i kWh. Samtidig skal du huske at få tilsagn fra energiselskabet på dit energitilskud, inden du sætter arbejdet i gang, og køber materialer hjem.

Forhøjet håndværkerfradrag:
Samtidig kan du udnytte det forhøjede håndværkerfradrag på 25.000 pr. voksne beboer i husstanden, som bidrager til betalingen af tagrenoveringen.

Fradraget gives på arbejdslønnen – som oftest er den største post. Derfor er det vigtigt, at du får en regning fra håndværkeren, hvor arbejdslønnen er udspecificeret som en selvstændig post. Så er det nemt at bruge fakturaen som dokumentation for fradraget, når du skal udfylde din selvangivelse.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Oversigt over firmaer der tilbyder tagrenovering i Glostrup eller hele Glostrup kommune

Ønsker du selv at finde en virksomhed der kan hjælpe dig med en tagrenovering eller nyt tag i Glostrup eller Glostrup kommune, så tjek oversigten herunder.

Vi fandt 103 tagfirmaer i Glostrup. Find en tømrer eller håndværker i Glostrup og omegn herunder. I hele Glostrup kommunefindes der flere tagfirmaer, hvis du vil udvide din søgning efter en dygtig tømrer.
1M Rengøring
Florasvej 19, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 15. november 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
3xBYG ApS
Hasselhaven 117, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 28. marts 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
7C Huse ApS
Ejbydalsvej 252, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 04. februar 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
A.D. Tømrer
Dalvangsvej 13, 2600 Glostrup
Ansatte: 0
Startdato: 06. september 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
AA-Service ApS
Naverland 1, 2600 Glostrup
Ansatte: 3
Startdato: 13. marts 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Adams Tømrer & Maler ApS
Produktionsvej 1, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 08. november 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
AG-BYG ApS
Herstedøstervej 11, 2600 Glostrup
Ansatte: 5
Startdato: 22. august 2005,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
ALTHO Entreprise ApS
Fabriksparken 14, 2600 Glostrup
Ansatte: 2
Startdato: 25. februar 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Andersen og Holmberg Byg ApS
Hovedvejen 97, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 26. februar 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
ASGER RIIS
Ørnebjergvej 21, 2600 Glostrup
Ansatte: 0
Startdato: 23. september 1985,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Axen Byg ApS
Emilsvej 12, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 26. juli 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
BOLIGMATCH ApS
Bogfinkevej 20, 2600 Glostrup
Ansatte: 3
Startdato: 22. september 2010,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Bülow Byg ApS
Kirkebjerg Parkvej 1, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 24. maj 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
by Billers
Sofielundsvej 69, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 01. maj 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
BYGNORD ENTREPRISE ApS
Egeskoven 224, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 15. februar 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
CAS Byg ApS
Hvissingevej 14, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 22. oktober 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
CBH Tømrer- & Snedkerfirma ApS
Birkeskoven 198, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 01. februar 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
CM MULTIBYG
Poppelvej 7, 2600 Glostrup
Ansatte: 0
Startdato: 30. april 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
CNP Service
Langagervej 24, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 01. november 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Co & Køhn
Naverland 14, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 01. april 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
CS Tømrer og Montage ApS
Skovsletten 3, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 26. august 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
DAN SERVICE ApS
Naverland 2, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 24. august 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Dansk FacadeEkspert ApS
Platanhaven 1, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 19. september 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Den Elendige ApS
Sofielundsvej 1, 2600 Glostrup
Ansatte: 2
Startdato: 12. maj 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
DJP Carpentry
Jernbanevej 12, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 18. november 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
DK M-ELTEKNIK ApS
Farverland 6, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 15. november 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
DM-Dintømrermester ApS
Glentevej 19, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 12. maj 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
dmtj pro
Poppelhusene 106, 2600 Glostrup
Ansatte: 0
Startdato: 14. november 2003,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
DNK TOTAL ApS
Rypevænget 17, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 16. december 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Dnk totalentreprise v/Dennis Wiberg Krogh
Rypevænget 17, 2600 Glostrup
Ansatte: 0
Startdato: 03. september 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
DoorHouse ApS
Hvissingevej 118, 2600 Glostrup
Ansatte: 3
Startdato: 15. januar 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Dovydas entreprise
Ejbyholm 2, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 20. januar 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Eilsborg Tømrerentreprise ApS
Bjergbakkevej 49, 2600 Glostrup
Ansatte: 1
Startdato: 09. juli 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Emka Firma DK ApS
Ejby Udlodsvej 2, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 13. september 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
FORSTÆDERNES TAGSERVICE V/JESPER KIDMOSE
Ørnevej 23, 2600 Glostrup
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 1994,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Frøjk-Byg
Ejby Torvevej 9, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 24. november 2021,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
GOGAS-BYG ApS
Edithsvej 23, 2600 Glostrup
Ansatte: 2
Startdato: 31. januar 2014,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
GORM LARSEN & SØN, SNEDKER- OG TØMRERFIRMA A/S
Fabriksparken 42, 2600 Glostrup
Ansatte: 24
Startdato: 10. april 1990,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Grøn Byggeteknik ApS
Naverland 11, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 15. november 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Grothe Byg ApS
Hvissingevej 125, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 07. april 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Holmberg Entreprise
Hovedvejen 97, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 20. april 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
HSJ Byg ApS
Naverland 38, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 25. februar 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
ID BYG ApS
Smedeland 7, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 08. august 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
JENS RIISAGER. GLOSTRUP ApS
Langagervej 32, 2600 Glostrup
Ansatte: 9
Startdato: 01. februar 1993,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
JLA Multiservice v/Jacob Lynglund Andresen
Ejby Mosevej 195, 2600 Glostrup
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
JMD Håndværk
Bryggergården 9, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 06. marts 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
JUUL & NIELSEN A/S
Erhvervsvej 15, 2600 Glostrup
Ansatte: 96
Startdato: 01. januar 1990,
Virksomhedsform: Aktieselskab
KARMABYG ApS
Erdalsvej 26, 2600 Glostrup
Ansatte: 1
Startdato: 09. august 2012,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
KastrupTag ApS
Formervangen 24, 2600 Glostrup
Ansatte: 4
Startdato: 01. juni 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
KEH Gruppen ApS
Naverland 22, 2600 Glostrup
Ansatte: 31
Startdato: 11. maj 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
KØBENHAVNS TAGDÆKNING ApS
Produktionsvej 16, 2600 Glostrup
Ansatte: 9
Startdato: 01. august 1988,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Landets Tag og Facade
Naverland 11, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 25. august 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Lefter Byg Entreprise
Heggelunds Alle 6, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 01. marts 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
LTbyg ApS
Dalvangsvej 139, 2600 Glostrup
Ansatte: 3
Startdato: 07. februar 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Lux Autohus ApS
Hovedvejen 206, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 18. februar 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet Brdr. K ApS
Produktionsvej 1, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 16. november 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Marcus Larsen Byg ApS
Lammekær 50, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 07. maj 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MBM BYG
Østre Lindeskov 12, 2600 Glostrup
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MBT v/Michael Bondam
Emilsvej 9, 2600 Glostrup
Ansatte: 0
Startdato: 02. juli 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MD Byg & Installation ApS
Smedeland 7, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 02. september 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MG BYG
Kildevældets Alle 10, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 01. februar 2016,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
MIKS MULTIBYG ApS
Langagervej 30, 2600 Glostrup
Ansatte: 5
Startdato: 26. juni 2012,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MJ byg
Stadionvej 92, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 27. september 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MSP-BYG
Dalvangsvej 85, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 21. februar 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MX Multiservice I/S
Lammekær 42, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 01. april 2023,
Virksomhedsform: Interessentskab
N. Hendriksen Byg
Mellemtoftevej 28, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 01. august 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Nilssons byg
Gerdasvej 31, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 14. september 2022,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
NM Byg
Irisvej 26, 2600 Glostrup
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
NNs Multi service
Bøgeskoven 41, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 01. februar 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Nordele Byg ApS
Naverland 21, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 26. september 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
NORISOL A/S
Smedeland 11, 2600 Glostrup
Ansatte: 364
Startdato: 01. december 1976,
Virksomhedsform: Aktieselskab
ON Expert
Heggelunds Alle 6, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 20. januar 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
OPTO - RENO ApS
Sydvestvej 125, 2600 Glostrup
Ansatte: 3
Startdato: 22. november 1996,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Ørskov byg og montage v/Dennis Ørskov
Solsortevej 15, 2600 Glostrup
Ansatte: 5
Startdato: 01. februar 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Peter Sohn
Evas Alle 14, 2600 Glostrup
Ansatte: 0
Startdato: 01. december 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Prof. Tagservice v/Henrik Thomassen
Fabriksparken 3, 2600 Glostrup
Ansatte: 0
Startdato: 02. januar 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykoterapeut Anna Bundgaard
Edithsvej 1, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 08. november 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
RH_Entrepriser ApS
Ravnager 32, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 18. juni 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Ryslinge Tag ApS
Naverland 2, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 17. august 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Sandstrup Entreprise ApS
Byparkvej 101, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 24. april 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
SBM Mandskabs udlejning
Skellet 11, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 01. juli 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
SJ. tagdækning
Hvissingevej 53, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 12. september 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
SNEDKER- & TØMRERMESTER JANUS OLESEN ApS
Slotsherrensvej 401, 2600 Glostrup
Ansatte: 11
Startdato: 30. juni 2003,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
SNEDKERMESTER KASPER NIELSEN A/S
Formervangen 24, 2600 Glostrup
Ansatte: 24
Startdato: 18. april 2006,
Virksomhedsform: Aktieselskab
SVANEENG A/S
Ejby Industrivej 72, 2600 Glostrup
Ansatte: 43
Startdato: 23. januar 2009,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Svensson Tømrer & Maler
Tværagervej 8, 2600 Glostrup
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2015,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Tempogruppen ApS
Smedeland 26, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 16. september 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Tømmer & Snedkerfirma Krogsgaard
Bjergbakkevej 33, 2600 Glostrup
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrer - Snedker Michael Bøje Andersen ApS
Solvangsvej 23, 2600 Glostrup
Ansatte: 1
Startdato: 04. januar 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Tømrer & Snedker Andreas Alsted
Lammekær 37, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 14. februar 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrer MAX MUNDER v/Jens Mundeli-Jensen
Dalvangsvej 83, 2600 Glostrup
Ansatte: 0
Startdato: 01. december 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrer- & snedkermester Nicklas Tworek
Lammekær 29, 2600 Glostrup
Ansatte: 0
Startdato: 06. maj 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TØMRER- OG SNEDKERFIRMA AAGE JØRGENSENS EFTF. ApS
Sofielundsvej 62, 2600 Glostrup
Ansatte: 9
Startdato: 28. juni 2005,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Tømrerfirmaet Pedersen og Co. ApS
Formervangen 21, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 01. juli 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Tømrermester Ahm-Jantzen
Bøgeskoven 159, 2600 Glostrup
Ansatte: 0
Startdato: 28. februar 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrermester Casper Lysen
Mosetoften 33, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 12. januar 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrermester Johnny Huusfeldt
Hvissingegade 8, 2600 Glostrup
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 1986,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrermester Kragesten
Hovedvejen 18, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 01. oktober 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrermester Martin Møller
Rødkælkevej 11, 2600 Glostrup
Ansatte: 0
Startdato: 17. maj 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrermester Ulrik
Elmehusene 182, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 16. august 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TRÆMANDEN V/STEEN HANSEN
Nordvangs Alle 31, 2600 Glostrup
Ansatte: 1
Startdato: 30. september 1991,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TS 2800 ApS
Farverland 5, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 19. juli 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Vinding Byg ApS
Egevej 15, 2600 Glostrup
Ansatte: 2
Startdato: 24. juni 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab

Indhent tilbud fra andre firmaer i Danmark

Ønsker du at finde et tilbud på tagrenovering eller nyt tag i andre byer i Danmark, så find en dygtig håndværker i Jylland, på Fyn eller Sjælland.

Få 3 tilbud på tagrenovering i Glostrup

Nu ved du mere om, hvilke muligheder for tagrenovering som du har, samt hvor de ligger rent prismæssigt.
Tilbage står der kun at indhente 3 tilbud på tagrenovering i Glostrup. Så er du sikker på, at du ikke kommer til at betale for meget for renoveringen af dit tag.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende
Copyright 2024 - Pilanto Aps
Svar på 3 spørgsmål om UNICEF og deltag i konkurrencen om et SuperGavekort fra GoGift på 2.500 kr.
Test din viden her!