Tag der trænger til en tagrenovering

Nem og tryg tagrenovering i Hvidovre

Tagrenovering kan være en svær opgave at få hul på – særligt i tilbudsfasen. Men følger du denne guide, og bruger vores tilbudstjeneste, får du den letteste og mest trygge tagrenovering i Hvidovre.

Hvor finder du en håndværker, du kan betro din tagrenovering?

Håndværkeren er den vigtigste faktor ved en tagrenovering. For taget er boligens mest udsatte bygningsdel.

Men hvordan finder du en håndværker, du kan stole på, giver en fair pris – og som du kan regne med møder op, og leverer arbejdet til aftalt tid?

Det har vi en løsning på!

  • Lad håndværkerne kontakter dig – Slip for at bruge tid på at finde dem.
  • Håndværkere som du kan stole på – Vi samarbejder kun med firmaer, vi kender.
  • Altid aftalt kvalitet og levering – Læs kundernes anmeldelser, før du vælger.
Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Tagrenovering i Hvidovre uden tvivlsspørgsmål

Vælger du at få 3 tilbud på tagrenovering i Hvidovre gennem vores tjeneste, er du sikker på kun at få henvendelser fra seriøse håndværksfirmaer. Vi formidler kun håndværksopgaver til firmaer, som tidligere har vundet tagrenovering-opgaver gennem os – og har leveret et ordentligt stykke arbejde. Det er din sikkerhed for, at du får en tagrenovering, der holder – også til fremtidens mere ekstreme vejr.

Ingen jargon, du ikke forstår

Magter du ikke at svare på spørgsmål, som du ikke helt forstår. Eller at blive fejet af med smarte vendinger og fagtermer, når du spørger. Vores samarbejdspartnere taler, så du aldrig er i tvivl.

Tilbuddet kommer altid til aftalt tid

For at modtage opgaver gennem vores tilbudstjeneste, forpligter alle håndværkere sig til at levere et skriftligt tilbud inden for 72 timer efter, de har været ude at se på din opgave.

Tilbud, du rent faktisk kan forstå

Ud over at komme til aftalt tid, kan du også se frem til et tilbud, som du rent faktisk kan forstå. Samtidig kan du nemt sammenligne prisen på tværs af de enkelte tilbud, som du modtager.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Du er kun 4 skridt fra din tagrenovering i Hvidovre

Det har aldrig været lettere og mere trygt at få foretaget en tagrenovering i Hvidovre. Alt hvad du skal gøre, er:

  • Klik på knappen – så bliver du snart kontaktet af 3 håndværkere
  • Håndværkerne kommer – taler om opgaven, og måler alting op
  • Modtag de 3 tilbud – og vælg let det, som passer til din bolig
  • Få arbejdet udført – og glæd dig over den færdige tagrenovering
Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende
Renovering af tag

Tagrenovering eller tagudskiftning?

Der findes mange måder at renovere et tag på – og hvilken form for tagrenovering du har brug for til din bolig, afhænger helt og holdent af tagets og tagkonstruktionens stand. 

Generelt arbejder håndværkere med tre forskellige former for tagrenovering:

  1. Tagmaling – forlænger levetiden af taget, men kræver selve taget og tagkonstruktionen stadig er i orden, og at selve taget er holdbart og tæt.
  2. Tagudskiftning – her udskiftes tegl eller tagplader, eller der lægges nyt tag oven på det gamle. Kræver at tagkonstruktionen er i orden.
  3. Total tagrenovering – her udskiftes både taget og tagkonstruktionen. Giver også mulighed for ændringer i tagkonstruktion og overetage.

Start med et tagtjek

Når du skal vælge, hvilken form for tagrenovering du skal bruge, er du oftest nødt til at have fat i en fagmand, der kan vurdere standen på dit tag.

Den slags rådgivningsarbejde udføres af både håndværksfirmaer og byggesagkyndige. Det foregår ved, at de kommer ud og undersøger både tagbelægning og tagkonstruktion, samt ser nærmere på f.eks. isoleringstykkelser, nuværende indretning af tagetagen, og taler med jer om jeres ønsker og budget til tagrenoveringen.

Derudfra får du så en rapport, som indeholder en vurdering af tagets tilstand, samt anbefaler hvilken tagrenovering, du skal vælge.

BEMÆRK: Vælger du et håndværksfirma til opgaven, vil du oftest få en rapport, som anbefaler en af de renoveringsløsninger, de kan levere.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Tagrenovering priser – hvad koster det at renovere taget?

Af de tre forskellige tagrenoveringstyper ovenfor er tagmalingen klart den billigste løsning og den totale tagrenovering den dyreste.

Tagmaling – Er det den billigste løsning?

For at det giver mening at male taget, skal såvel tagkonstruktion som tagbelægning være i så god stand, at det kan holde en del år endnu. For en gang tagmaling kan hverken tætne et utæt tag eller stoppe råd og svamp i tagkonstruktionens lægter og spær.

Men har du et tag, som er blevet kedeligt og slidt at se på, kan du friske udseendet op, så taget bliver næsten som nyt at se på. Derved slipper du for at udskifte taget af kosmetiske grunde.
Tagmaling er typisk en god løsning til tagplade-tag, og koster fra nogle få tusinde kroner og opefter alt efter størrelsen på tagarealet.

Tagudskiftning – er det den økonomiske løsning?

Er tagkonstruktionen på boligen stadig i orden, men er taget blevet utæt, eller har det fået en stormskade? Så kan du ”nøjes” med at få udskiftet selve tagbelægningen.

Det åbner samtidig op for, at du kan skifte fra f.eks. gammeldags tagplader eller miljøfarlige eternitplader og til f.eks. et nyt, moderne ståltag, der ligner teglsten. Det er en meget populær løsning, fordi den ikke kræver en stærkere tagkonstruktion, sådan som det er nødvendigt, hvis du ville lægge rigtige tegl på taget.

Men det kræver, at skiftet fra tagplade- til tegl-look ikke ødelægger det arkitektoniske indtryk på boligen. 

Du kan naturligvis også foretage det sikre valg og skifte til et tag af samme type som det, du har i dag.

Hvor dyr en tagudskiftning er, afhænger af flere ting:

1) Har du gamle, miljøfarlige eternitplader liggende, som skal bortskaffes forsvarligt?

2) Lægger du det nye tag direkte oven på det gamle tag, eller skal det gamle tag fjernes?

3) Fjerner du det gamle tag, kan lægterne så genbruges, eller skal der lægges nye?

4) Hvilken tagtype skifter du til?

5) Hvor stort er tagarealet på dit tag, og hvilken hældning har taget.

Alt efter dit svar på ovenstående kan du få en tagudskiftning fra omkring 75-80.000 og opefter. 

Total tagrenovering – den dyreste løsning?

Har du brug for en total tagrenovering, hvor både tagbelægning og tagkonstruktion udskiftes, begynder det hurtigt at blive dyrt.

For dels skal det gamle tag og tilhørende tagkonstruktion fjernes, og dels skal du opgradere eventuel isolering af taget til de seneste krav i bygningsreglementet.

Samtidig får du mulighed for at ændre på tagkonstruktionen, så du f.eks. får en karnap på eller får sat ovenlysvinduer i. HUSK: Hvis du udvider boligarealet på grund af ændringerne, skal du søge byggetilladelse til din tagrenovering.

En total tagrenovering er derfor den absolut dyreste måde at renovere taget på. Her løber det hurtigt op i 150-200.000, og kan nemt komme til at koste en halv million eller mere.

Isoleringskrav ved tagrenovering?

Isoleringskravet til taget hedder 300 mm i dag. Men foretager du en udskiftning af tagbelægningen, er der som sådan ingen krav om, at du skal opgradere isoleringen af tagetagen. Det er kun, hvis du skifter hele tagkonstruktionen, eller bygger den om.

Men oftest er det alligevel en god ide at opgradere isoleringen, hvis det er nødvendigt. Det er en forholdsvis lav ekstraudgift. Samtidig udløser det både energitilskud, og giver dig en øjeblikkelig kontant besparelse på dine varmeudgifter.

Dog skal du være opmærksom på, at hvis du vælger at forhøje taget for at kunne rumme efterisoleringen, vil det være nødvendigt at forlænge udhænget på taget og flytte tagrenderne. Samt tjekke op på højdebestemmelserne, så taget ikke bliver højere end det er tilladt i dit lokalområde.

Kan man få tilskud til tagrenovering?

Som sådan kan du ikke få tilskud til selve tagrenoveringen. Men du kan hente både energitilskud og udnytte håndværkerfradraget i forbindelse med dit renoveringsprojekt. (Reglerne på området ændrer sig ofte, så spørg din håndværker eller søg informationer hos relevante myndigheder.)

Energitilskud til isolering:
Vælger du at efterisolere i forbindelse med renoveringen af taget, kan du søge om energitilskud hos dit energiselskab. 

Her afhænger tilskuddets størrelse af den opnåede besparelse i kWh. Samtidig skal du huske at få tilsagn fra energiselskabet på dit energitilskud, inden du sætter arbejdet i gang, og køber materialer hjem.

Forhøjet håndværkerfradrag:
Samtidig kan du udnytte det forhøjede håndværkerfradrag på 25.000 pr. voksne beboer i husstanden, som bidrager til betalingen af tagrenoveringen.

Fradraget gives på arbejdslønnen – som oftest er den største post. Derfor er det vigtigt, at du får en regning fra håndværkeren, hvor arbejdslønnen er udspecificeret som en selvstændig post. Så er det nemt at bruge fakturaen som dokumentation for fradraget, når du skal udfylde din selvangivelse.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Oversigt over firmaer der tilbyder tagrenovering i Hvidovre eller hele Hvidovre kommune

Ønsker du selv at finde en virksomhed der kan hjælpe dig med en tagrenovering eller nyt tag i Hvidovre eller Hvidovre kommune, så tjek oversigten herunder.

Vi fandt 156 tagfirmaer i Hvidovre. Find en tømrer eller håndværker i Hvidovre og omegn herunder. I hele Hvidovre kommunefindes der flere tagfirmaer, hvis du vil udvide din søgning efter en dygtig tømrer.
3XM BYG ApS
Hammerholmen 39, 2650 Hvidovre
Ansatte: 6
Startdato: 16. april 2012,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
A & C TAGDÆKNING ApS
Hvidovre Strandvej 73, 2650 Hvidovre
Ansatte: 6
Startdato: 03. november 2004,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
AagreenByg
Gammel Køge Landevej 406, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 20. maj 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
ACOF BYG
Strandby Alle 25, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 07. juli 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
AH BYG DANMARK
Nordlundsvej 71, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
AN Tømrer ApS
Grønholtvej 27, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 08. september 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
ArtByg ApS
Gammel Byvej 3, 2650 Hvidovre
Ansatte: 2
Startdato: 08. april 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
ATM Byg ApS
Hammerholmen 39, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 15. september 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
B. HANSEN HOLDING ApS
Præstemosen 1, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 18. december 2006,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
B.Y.G. Bæredygtigt ApS
Perlevej 39, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 05. september 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Balco Balkongkonstruktioner AB Älgvägen 4 352 45 Växjö Sverige
Hammerholmen 48, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2000,
Virksomhedsform: Anden udenlandsk virksomhed
BG BYG CPH. ApS
Ege Alle 36, 2650 Hvidovre
Ansatte: 7
Startdato: 23. maj 2005,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Broberg Tømrerentreprise
M Bechs Alle 100, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 23. maj 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
BUCH'S TØMRER / SNEDKER
Krogholtsvej 13, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 25. maj 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Built by MT ApS
Kærstykkevej 26, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 12. april 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Byggesnedkeren
Ørumvej 37, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 13. juni 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Byggevejlederen v/Morten Petersen
Mandholmen 14, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Bygningsnedker Okholm v/ Mikkel Nicolaj Okholm Thomsen
Gammel Køge Landevej 404, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 26. september 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
CARLSSON BYG ApS
Egevolden 206, 2650 Hvidovre
Ansatte: 1
Startdato: 09. november 2006,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Cemento Byg ApS
Gammel Køge Landevej 316, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 20. juni 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
CLASEN ApS
Ketilstorp Alle 64, 2650 Hvidovre
Ansatte: 2
Startdato: 08. april 2004,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
DEO Gulvservice ApS
Bonkesvej 3, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 11. juli 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
DFS Byg ApS
Hammerholmen 18, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 27. september 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Dk Installation
Fjeldstedvej 37, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. juni 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
DK TAGENTREPRISE ApS
Hvidovre Enghavevej 76, 2650 Hvidovre
Ansatte: 1
Startdato: 20. august 2001,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
DLK-byg
Bymuren 74, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
DRIFTSSELSKABET DANMARK ApS
Tårnfalkevej 16, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
DS
Byvej 262, 2650 Hvidovre
Ansatte: 1
Startdato: 01. november 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
EGERBYG ApS
Hvidovrevej 137, 2650 Hvidovre
Ansatte: 16
Startdato: 02. marts 2009,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Elita v/Paulina Ciszewska
Langkildevej 167, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 04. oktober 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Entre-Petersen Byg
Pottemagerporten 54, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 02. december 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Entreprisen4
Strandmarksvej 28, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 20. april 2024,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
ERRI BYG ApS
Spurvegården 20, 2650 Hvidovre
Ansatte: 1
Startdato: 20. marts 2014,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Express Byg
Skårupvej 44, 2650 Hvidovre
Ansatte: 5
Startdato: 01. august 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Express Byg ApS
Skårupvej 44, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 26. februar 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
F&H Services ApS
Arnold Nielsens Boulevard 67, 2650 Hvidovre
Ansatte: 1
Startdato: 20. juli 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
FAKS ApS
Stamholmen 193, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 10. februar 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
FAO ApS
Dansvej 4, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 27. marts 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Finish SERVICE
Gammel Køge Landevej 290, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 14. december 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Firma Barry Sinclair v/Barry Noel Sinclair
Hvidovrevej 104, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 11. marts 2003,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
FR2-BYG
Isterødvej 8, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 10. februar 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
G. M. A. Tømrer
Grenhusene 147, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 10. september 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Groths ApS
Strandegårdsvej 1, 2650 Hvidovre
Ansatte: 2
Startdato: 24. maj 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
GS Tømrermester
Parallelvej 45, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 28. september 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
H.M. TRÆINDUSTRI ApS
Industriholmen 61, 2650 Hvidovre
Ansatte: 15
Startdato: 21. maj 1992,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Håndværkerservice v/Martin Iversen
Høvedstensvej 46, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2003,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Handyman Service
Klovborgvej 3, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. februar 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
HASSENKAMM BYG ApS
Femagervej 33, 2650 Hvidovre
Ansatte: 5
Startdato: 23. januar 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Heat "N" Herbs
Risholmen 15, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
HEB Entreprise ApS
Isterødvej 3, 2650 Hvidovre
Ansatte: 1
Startdato: 03. marts 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Henrik Thygesen Tømrerfirma
Nordre Kystagervej 6, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 10. august 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Holmberg byg
Søvangsvej 44, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 23. oktober 2016,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
IB ASFERG A/S
Immerkær 46, 2650 Hvidovre
Ansatte: 37
Startdato: 20. juni 1975,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Iver Entreprise og Service A/S
Industriholmen 80, 2650 Hvidovre
Ansatte: 22
Startdato: 26. november 2015,
Virksomhedsform: Aktieselskab
J.A. Tømrer og Snedkerfirma ApS
Hammerholmen 39, 2650 Hvidovre
Ansatte: 15
Startdato: 24. januar 1985,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
J.T.S
Dalumvej 9, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 20. september 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Jasper Lehn Eriksen ApS
Filmbyen 22, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 15. juli 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
JP Snedker v/Jens Peter Sørensen
Antvorskovvej 5, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 04. august 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
JT Construction ApS
Kanalholmen 14, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 11. maj 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Jumbo Logistik ApS
Brøndbyskel 11, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 26. maj 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
K.T Tømrer
Gurrevej 15, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 01. april 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
KBH. TOTALBYG ApS
Filmbyen 2, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 09. september 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
KES Service
Langkildevej 141, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 13. oktober 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Kesto Service v/Kestutis Lunys
Bytoften 3, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. juni 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
KL Service
Strandmarksvej 40, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 1991,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
KM BYG
Helenas Alle 11, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 10. februar 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
KMK Montage & Renovering ApS
Arnold Nielsens Boulevard 145, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 27. april 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
København Byg ApS
Nordlundsvej 39, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 16. august 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
KØBENHAVNS BOLIGRENOVERING ApS
Sønderkær 32, 2650 Hvidovre
Ansatte: 1
Startdato: 01. januar 2014,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Køse Solutions ApS
Hvidovrevej 178, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 05. februar 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Krogs Entreprise ApS
Lodsvej 50, 2650 Hvidovre
Ansatte: 1
Startdato: 05. august 1996,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
KROGSGAARD & CO. ApS
Nørremarksvej 18, 2650 Hvidovre
Ansatte: 10
Startdato: 10. april 2007,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Krogsgaard Service ApS
Nørremarksvej 18, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 11. oktober 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Lars Kabels Tømrer- og Snedkermester
Elme Alle 10, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 03. april 1995,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
LASSE JENSEN ENTREPRISE ApS
Strandskadevej 10, 2650 Hvidovre
Ansatte: 17
Startdato: 01. juli 2009,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Leoli ApS
Strandløbervej 26, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 17. oktober 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
LittleBit IT
Tavlekærsvej 81, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 16. september 1999,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
LJ-SERVICE V/LARS JENSEN
Ulstrupvej 6, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 19. august 1996,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Lokal-Byg ApS
Ejby Alle 26, 2650 Hvidovre
Ansatte: 1
Startdato: 09. april 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Lucsus Hus Multi
Pottemagerporten 44, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 22. september 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Lundblad Hansen ApS
Karise Alle 17, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 29. april 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Lundblad-Hansen
Karise Alle 17, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 08. januar 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
M. Tordenskjold ApS
Næsborgvej 24, 2650 Hvidovre
Ansatte: 1
Startdato: 11. oktober 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Majin Made
Langkildevej 87, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 15. september 2022,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
MASK Entreprise ApS
Strandløbervej 39, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 12. januar 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Meldgaard Byg v/Benjamin Meldgaard Christensen
Doras Alle 4, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 07. december 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Mester Jacob BYG
Hvidovre Strandvej 125, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 02. januar 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MOOS ApS
Avedøreholmen 96, 2650 Hvidovre
Ansatte: 3
Startdato: 01. januar 2008,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Mr. Krzysztof
Bjeverskov Alle 4, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 07. juli 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MTN Tagdækning
Rosenhøj 13, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 04. april 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester P ApS
Engdalsvej 10, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 15. februar 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
N.V. Tømrer
Kettegård Alle 23, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 10. august 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Naru Byg
Gammel Køge Landevej 238, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 20. november 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
NL Montage
Bymuren 86, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Nook & Cranny
Rebæk Alle 19, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 04. oktober 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
NS BUILDING
Vesterkærsvej 42, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 29. april 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
PAR 3 Ejendomme ApS
Gammel Køge Landevej 314, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 05. juni 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
PJT BYG A/S
Vestkærs Alle 21, 2650 Hvidovre
Ansatte: 3
Startdato: 06. marts 2001,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Pn Multibyg
Rosenhøj 30, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 01. marts 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Pugerup Tømrer- og Snedkerfirma ApS
Strandegårdsvej 19, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 01. juli 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Q.R.T.
Gammel Køge Landevej 493, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 01. marts 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
R. J. Byg ApS
Krogstens Alle 34, 2650 Hvidovre
Ansatte: 1
Startdato: 18. oktober 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Rebcon ApS
Tistrupvej 1, 2650 Hvidovre
Ansatte: 7
Startdato: 29. januar 2013,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Renovo ApS
Stamholmen 173, 2650 Hvidovre
Ansatte: 13
Startdato: 08. juni 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Risbjerg byg ApS
Stenstykkevej 46, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 04. april 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Rosner Larsen ApS
Hvidovrevej 321, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 05. december 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
S. H. Byggeentreprise.
Gurrevej 35, 2650 Hvidovre
Ansatte: 1
Startdato: 01. januar 1988,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
S&P BYG ApS
Strandvangsvej 38, 2650 Hvidovre
Ansatte: 2
Startdato: 12. december 2013,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Schmidt tømrer og snedker ApS
Kanalholmen 1, 2650 Hvidovre
Ansatte: 1
Startdato: 26. januar 2004,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Scuba Isolering
Bymuren 46, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. juni 1996,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Simon Duer
Bredholtvej 13, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 06. januar 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
SlotByg
Hvidovrevej 89, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 17. november 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
SNEDKER- OG TØMRERFIRMAET HENNING KLAUSENS EFTF. ApS
Solagervej 6, 2650 Hvidovre
Ansatte: 9
Startdato: 05. december 2005,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Snedker/Tømrerfirmaet Corbard Byg v/Stephan Corbard
Plovheldvej 15, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. februar 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
SNEDKER/TØMRERFIRMAET JESPER BJERG ApS
Nordlundsvej 43, 2650 Hvidovre
Ansatte: 1
Startdato: 15. april 2005,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
SNEDKERFIRMAET BRDR MADSEN I/S
Gammel Køge Landevej 564, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 1987,
Virksomhedsform: Interessentskab
Stenfeldt ApS
Grønkærvej 4, 2650 Hvidovre
Ansatte: 1
Startdato: 15. august 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Stor Københavns Byg ApS
Hammerholmen 15, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 07. maj 2012,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Stormly byg ApS
Lønborgvej 16, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 22. april 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Storms Vikar service
Hvidovrevej 518, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 19. februar 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
T-byg
Engholm Alle 5, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 01. juli 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
T-byg ApS
Engholm Alle 5, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 22. april 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
T.S.Totalbyg v/Thomas Sørensen
Stenstykkevej 45, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. november 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tagdækkerne ApS
Femagervej 33, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 04. januar 2011,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Tange Jensen Byg
Elme Alle 16, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 26. oktober 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tempo Contractors ApS
Avedøreholmen 86, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 17. marts 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
TM Ejendoms Service ApS
Tårnfalkevej 6, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 29. februar 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
TM Tag og Facade ApS
Tårnfalkevej 6, 2650 Hvidovre
Ansatte: 4
Startdato: 20. september 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
TO&AU Byg ApS
Gammel Køge Landevej 233, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 14. marts 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Tom Tømrer v/Tom Nielsen
Grønbækvej 7, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 16. august 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrefirmaet K Ziegler
Tavlekærsvej 10, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 14. februar 1994,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrer & Snedkerfirmaet PEF A/S
Strandskadevej 14, 2650 Hvidovre
Ansatte: 2
Startdato: 16. oktober 1985,
Virksomhedsform: Aktieselskab
TØMRER OG SNEDKER PALLE BJØRN ANDERSEN
Grønskifte 9, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 1990,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrer og Vinduesservice ApS
Avedøreholmen 84, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 16. september 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Tømrer- & Snedkerfirmaet v/Jakob Brixum
Avedøregårdsvej 26, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TØMRER- OG SNEDKERMESTER PER TERKELSEN ApS
I C Lembrechts Alle 12, 2650 Hvidovre
Ansatte: 1
Startdato: 17. december 2003,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Tømrer-/snedker firmaet Dellgren ApS
Ketilstorp Alle 63, 2650 Hvidovre
Ansatte: 2
Startdato: 28. juni 2012,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
TØMRERFIRMAET FROM ApS
Spurvegården 20, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 12. april 2014,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Tømrerfirmaet Jan E. Jørgensen
Snedkerhaven 8, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 22. december 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrerfirmaet Joel ApS
Hvidovrevej 61, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 11. januar 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
TØMRERFIRMAET OLE OG STEEN JENSEN ApS
Kirkebroen 41, 2650 Hvidovre
Ansatte: 2
Startdato: 28. juni 1999,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
TØMRERFIRMAET PAULSEN A/S
Avedøreholmen 78, 2650 Hvidovre
Ansatte: 34
Startdato: 14. maj 2009,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Tømrerfirmaet Pro Tagenergi ApS
Kanalholmen 14, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 21. oktober 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
TØMRERFIRMAET S.M. BANG ApS
Hvidovrevej 354, 2650 Hvidovre
Ansatte: 13
Startdato: 22. maj 1986,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Tømrermester Aall-ing
Rønnebærvej 10, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TØMRERMESTER DAVID NIELSEN
Ørumvej 33, 2650 Hvidovre
Ansatte: 1
Startdato: 14. marts 1988,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrermester Gregersen
Avedøregårdsvej 82, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrermester Gregersen ApS
Avedøregårdsvej 82, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Tømrermester Thomas Storm
Landlystvej 52, 2650 Hvidovre
Ansatte: 2
Startdato: 01. februar 1993,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TOP SERVICE
Gammel Køge Landevej 487, 2650 Hvidovre
Ansatte: 4
Startdato: 01. december 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TRH-Production
Rebæk alle 15, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 18. august 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TRJ Tømrer ApS
Karetmagerporten 48, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 29. juni 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Trustrup Byg ApS
Markleddet 18, 2650 Hvidovre
Ansatte: 3
Startdato: 02. maj 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
UAB Sadris
Ejstrupvej 13, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 01. juni 2021,
Virksomhedsform: Anden udenlandsk virksomhed
WetterbergDesigns
Brostykkevej 161, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 05. januar 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
WoodMaan Byg
Strandløbervej 39, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 25. april 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed

Indhent tilbud fra andre firmaer i Danmark

Ønsker du at finde et tilbud på tagrenovering eller nyt tag i andre byer i Danmark, så find en dygtig håndværker i Jylland, på Fyn eller Sjælland.

Få 3 tilbud på tagrenovering i Hvidovre

Nu ved du mere om, hvilke muligheder for tagrenovering som du har, samt hvor de ligger rent prismæssigt.
Tilbage står der kun at indhente 3 tilbud på tagrenovering i Hvidovre. Så er du sikker på, at du ikke kommer til at betale for meget for renoveringen af dit tag.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende
Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!