Tag der trænger til en tagrenovering

Nem og tryg tagrenovering i Frederiksberg

Tagrenovering kan være en svær opgave at få hul på – særligt i tilbudsfasen. Men følger du denne guide, og bruger vores tilbudstjeneste, får du den letteste og mest trygge tagrenovering i Frederiksberg.

Hvor finder du en håndværker, du kan betro din tagrenovering?

Håndværkeren er den vigtigste faktor ved en tagrenovering. For taget er boligens mest udsatte bygningsdel.

Men hvordan finder du en håndværker, du kan stole på, giver en fair pris – og som du kan regne med møder op, og leverer arbejdet til aftalt tid?

Det har vi en løsning på!

  • Lad håndværkerne kontakter dig – Slip for at bruge tid på at finde dem.
  • Håndværkere som du kan stole på – Vi samarbejder kun med firmaer, vi kender.
  • Altid aftalt kvalitet og levering – Læs kundernes anmeldelser, før du vælger.
Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Tagrenovering i Frederiksberg uden tvivlsspørgsmål

Vælger du at få 3 tilbud på tagrenovering i Frederiksberg gennem vores tjeneste, er du sikker på kun at få henvendelser fra seriøse håndværksfirmaer. Vi formidler kun håndværksopgaver til firmaer, som tidligere har vundet tagrenovering-opgaver gennem os – og har leveret et ordentligt stykke arbejde. Det er din sikkerhed for, at du får en tagrenovering, der holder – også til fremtidens mere ekstreme vejr.

Ingen jargon, du ikke forstår

Magter du ikke at svare på spørgsmål, som du ikke helt forstår. Eller at blive fejet af med smarte vendinger og fagtermer, når du spørger. Vores samarbejdspartnere taler, så du aldrig er i tvivl.

Tilbuddet kommer altid til aftalt tid

For at modtage opgaver gennem vores tilbudstjeneste, forpligter alle håndværkere sig til at levere et skriftligt tilbud inden for 72 timer efter, de har været ude at se på din opgave.

Tilbud, du rent faktisk kan forstå

Ud over at komme til aftalt tid, kan du også se frem til et tilbud, som du rent faktisk kan forstå. Samtidig kan du nemt sammenligne prisen på tværs af de enkelte tilbud, som du modtager.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Du er kun 4 skridt fra din tagrenovering i Frederiksberg

Det har aldrig været lettere og mere trygt at få foretaget en tagrenovering i Frederiksberg. Alt hvad du skal gøre, er:

  • Klik på knappen – så bliver du snart kontaktet af 3 håndværkere
  • Håndværkerne kommer – taler om opgaven, og måler alting op
  • Modtag de 3 tilbud – og vælg let det, som passer til din bolig
  • Få arbejdet udført – og glæd dig over den færdige tagrenovering
Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende
Renovering af tag

Tagrenovering eller tagudskiftning?

Der findes mange måder at renovere et tag på – og hvilken form for tagrenovering du har brug for til din bolig, afhænger helt og holdent af tagets og tagkonstruktionens stand. 

Generelt arbejder håndværkere med tre forskellige former for tagrenovering:

  1. Tagmaling – forlænger levetiden af taget, men kræver selve taget og tagkonstruktionen stadig er i orden, og at selve taget er holdbart og tæt.
  2. Tagudskiftning – her udskiftes tegl eller tagplader, eller der lægges nyt tag oven på det gamle. Kræver at tagkonstruktionen er i orden.
  3. Total tagrenovering – her udskiftes både taget og tagkonstruktionen. Giver også mulighed for ændringer i tagkonstruktion og overetage.

Start med et tagtjek

Når du skal vælge, hvilken form for tagrenovering du skal bruge, er du oftest nødt til at have fat i en fagmand, der kan vurdere standen på dit tag.

Den slags rådgivningsarbejde udføres af både håndværksfirmaer og byggesagkyndige. Det foregår ved, at de kommer ud og undersøger både tagbelægning og tagkonstruktion, samt ser nærmere på f.eks. isoleringstykkelser, nuværende indretning af tagetagen, og taler med jer om jeres ønsker og budget til tagrenoveringen.

Derudfra får du så en rapport, som indeholder en vurdering af tagets tilstand, samt anbefaler hvilken tagrenovering, du skal vælge.

BEMÆRK: Vælger du et håndværksfirma til opgaven, vil du oftest få en rapport, som anbefaler en af de renoveringsløsninger, de kan levere.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Tagrenovering priser – hvad koster det at renovere taget?

Af de tre forskellige tagrenoveringstyper ovenfor er tagmalingen klart den billigste løsning og den totale tagrenovering den dyreste.

Tagmaling – Er det den billigste løsning?

For at det giver mening at male taget, skal såvel tagkonstruktion som tagbelægning være i så god stand, at det kan holde en del år endnu. For en gang tagmaling kan hverken tætne et utæt tag eller stoppe råd og svamp i tagkonstruktionens lægter og spær.

Men har du et tag, som er blevet kedeligt og slidt at se på, kan du friske udseendet op, så taget bliver næsten som nyt at se på. Derved slipper du for at udskifte taget af kosmetiske grunde.
Tagmaling er typisk en god løsning til tagplade-tag, og koster fra nogle få tusinde kroner og opefter alt efter størrelsen på tagarealet.

Tagudskiftning – er det den økonomiske løsning?

Er tagkonstruktionen på boligen stadig i orden, men er taget blevet utæt, eller har det fået en stormskade? Så kan du ”nøjes” med at få udskiftet selve tagbelægningen.

Det åbner samtidig op for, at du kan skifte fra f.eks. gammeldags tagplader eller miljøfarlige eternitplader og til f.eks. et nyt, moderne ståltag, der ligner teglsten. Det er en meget populær løsning, fordi den ikke kræver en stærkere tagkonstruktion, sådan som det er nødvendigt, hvis du ville lægge rigtige tegl på taget.

Men det kræver, at skiftet fra tagplade- til tegl-look ikke ødelægger det arkitektoniske indtryk på boligen. 

Du kan naturligvis også foretage det sikre valg og skifte til et tag af samme type som det, du har i dag.

Hvor dyr en tagudskiftning er, afhænger af flere ting:

1) Har du gamle, miljøfarlige eternitplader liggende, som skal bortskaffes forsvarligt?

2) Lægger du det nye tag direkte oven på det gamle tag, eller skal det gamle tag fjernes?

3) Fjerner du det gamle tag, kan lægterne så genbruges, eller skal der lægges nye?

4) Hvilken tagtype skifter du til?

5) Hvor stort er tagarealet på dit tag, og hvilken hældning har taget.

Alt efter dit svar på ovenstående kan du få en tagudskiftning fra omkring 75-80.000 og opefter. 

Total tagrenovering – den dyreste løsning?

Har du brug for en total tagrenovering, hvor både tagbelægning og tagkonstruktion udskiftes, begynder det hurtigt at blive dyrt.

For dels skal det gamle tag og tilhørende tagkonstruktion fjernes, og dels skal du opgradere eventuel isolering af taget til de seneste krav i bygningsreglementet.

Samtidig får du mulighed for at ændre på tagkonstruktionen, så du f.eks. får en karnap på eller får sat ovenlysvinduer i. HUSK: Hvis du udvider boligarealet på grund af ændringerne, skal du søge byggetilladelse til din tagrenovering.

En total tagrenovering er derfor den absolut dyreste måde at renovere taget på. Her løber det hurtigt op i 150-200.000, og kan nemt komme til at koste en halv million eller mere.

Isoleringskrav ved tagrenovering?

Isoleringskravet til taget hedder 300 mm i dag. Men foretager du en udskiftning af tagbelægningen, er der som sådan ingen krav om, at du skal opgradere isoleringen af tagetagen. Det er kun, hvis du skifter hele tagkonstruktionen, eller bygger den om.

Men oftest er det alligevel en god ide at opgradere isoleringen, hvis det er nødvendigt. Det er en forholdsvis lav ekstraudgift. Samtidig udløser det både energitilskud, og giver dig en øjeblikkelig kontant besparelse på dine varmeudgifter.

Dog skal du være opmærksom på, at hvis du vælger at forhøje taget for at kunne rumme efterisoleringen, vil det være nødvendigt at forlænge udhænget på taget og flytte tagrenderne. Samt tjekke op på højdebestemmelserne, så taget ikke bliver højere end det er tilladt i dit lokalområde.

Kan man få tilskud til tagrenovering?

Som sådan kan du ikke få tilskud til selve tagrenoveringen. Men du kan hente både energitilskud og udnytte håndværkerfradraget i forbindelse med dit renoveringsprojekt. (Reglerne på området ændrer sig ofte, så spørg din håndværker eller søg informationer hos relevante myndigheder.)

Energitilskud til isolering:
Vælger du at efterisolere i forbindelse med renoveringen af taget, kan du søge om energitilskud hos dit energiselskab. 

Her afhænger tilskuddets størrelse af den opnåede besparelse i kWh. Samtidig skal du huske at få tilsagn fra energiselskabet på dit energitilskud, inden du sætter arbejdet i gang, og køber materialer hjem.

Forhøjet håndværkerfradrag:
Samtidig kan du udnytte det forhøjede håndværkerfradrag på 25.000 pr. voksne beboer i husstanden, som bidrager til betalingen af tagrenoveringen.

Fradraget gives på arbejdslønnen – som oftest er den største post. Derfor er det vigtigt, at du får en regning fra håndværkeren, hvor arbejdslønnen er udspecificeret som en selvstændig post. Så er det nemt at bruge fakturaen som dokumentation for fradraget, når du skal udfylde din selvangivelse.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Oversigt over firmaer der tilbyder tagrenovering i Frederiksberg eller hele Frederiksberg kommune

Ønsker du selv at finde en virksomhed der kan hjælpe dig med en tagrenovering eller nyt tag i Frederiksberg eller Frederiksberg kommune, så tjek oversigten herunder.

Vi fandt 158 tagfirmaer i Frederiksberg. Find en tømrer eller håndværker i Frederiksberg og omegn herunder. I hele Frederiksberg kommunefindes der flere tagfirmaer, hvis du vil udvide din søgning efter en dygtig tømrer.
2SP A/S
Nordre Fasanvej 80, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 09. august 2021,
Virksomhedsform: Aktieselskab
A-Østergaard ApS
Falstersvej 8, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 15. august 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
A&E Byg
Lindevangs Alle 6, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 01. september 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Adelborg Ejendomsservice v/ Tømrermester Mikkel Adelborg
Buen 11, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 2
Startdato: 01. april 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Aegii
Lykkesholms Allé 21, 1902 Frederiksberg C
Ansatte:
Startdato: 26. maj 2022,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
AL-TAGSERVICE ApS
Rosenørns Alle 57, 1970 Frederiksberg C
Ansatte: 4
Startdato: 01. oktober 2001,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
ALENTUS ApS
Dalgas Boulevard 123, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 01. november 2008,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Arthur Lervad
Hostrupsvej 11, 1950 Frederiksberg C
Ansatte:
Startdato: 24. oktober 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Aut. Gas Vand Varme ApS
Sankt Nikolaj Vej 8, 1953 Frederiksberg C
Ansatte:
Startdato: 26. juni 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Avance
Falkoner Alle 106, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 28. august 2003,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
B. Michelsen Holding ApS
Uraniavej 1, 1878 Frederiksberg C
Ansatte:
Startdato: 30. april 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
BG-Byg
Hattensens Alle 14, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 26. juli 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
BH Multibyg
Lauritz Sørensens Vej 25, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
BK
Falkonervænget 13, 1952 Frederiksberg C
Ansatte:
Startdato: 22. september 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
BL Entreprise
Hoffmeyersvej 4, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 29. februar 2024,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
BLINK
Worsaaesvej 14, 1972 Frederiksberg C
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
BOLIGFORENINGEN FREMAD
Finsensvej 33, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 16
Startdato: 16. august 1964,
Virksomhedsform: Forening
Buildmaster ApS
Borups Alle 154, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 19. februar 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Byens Boligbyg ApS
Julius Thomsens Plads 2, 1925 Frederiksberg C
Ansatte:
Startdato: 29. marts 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
byens snedker
Mynstersvej 2, 1827 Frederiksberg C
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Byggebureauet
Julius Thomsens Plads 2, 1925 Frederiksberg C
Ansatte: 0
Startdato: 22. juni 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Bygmann
H.C. Ørsteds Vej 50, 1879 Frederiksberg C
Ansatte: 0
Startdato: 30. september 1993,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
BYOP (Be Your Own Potential)
Langelandsvej 5, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 13. september 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Camre Group ApS
Smallegade 52, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 28. marts 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
CARRASCO ApS
Kirstinedalsvej 14, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 5
Startdato: 30. maj 2011,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
christian dietl
Forhåbningsholms Alle 9, 1904 Frederiksberg C
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
CMR Europe
Bentzonsvej 5, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 17. maj 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
CONNECT TØMRER & SNEDKER
Bianco Lunos Alle 2, 1868 Frederiksberg C
Ansatte:
Startdato: 30. januar 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Construction Scandinavia ApS
Maglekildevej 6, 1853 Frederiksberg C
Ansatte:
Startdato: 02. februar 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Cph pop
pile alle 31, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
CS Multibyg
Ærøvej 2, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 07. januar 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
DA Copenhagen DK ApS
Roskildevej 42, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 01. marts 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Dahlgaard Entreprise ApS
Allegade 8, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 1
Startdato: 07. november 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Dansk Hovedentreprise
Falkonergårdsvej 6, 1959 Frederiksberg C
Ansatte: 3
Startdato: 16. maj 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Dj Carsten Productions v/Carsten Olsen
Bag Søndermarken 19, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 16. august 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
DMB Byg ApS
Bülowsvej 11, 1870 Frederiksberg C
Ansatte:
Startdato: 04. marts 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Engelbrechts Entreprise
Guldborgvej 39, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 09. marts 2022,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Enmandsfirmaet
Rosenørns Alle 57, 1970 Frederiksberg C
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
EUROSTAIR ApS
Dronning Olgas Vej 43, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2000,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
F. Lippert Byg
Svanemosegårdsvej 4, 1967 Frederiksberg C
Ansatte:
Startdato: 07. oktober 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
FIRMA JØRGEN SCHULTZ
Gammel Kongevej 140, 1850 Frederiksberg C
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 1995,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Fix mit hjem service
Falkonervænget 15, 1952 Frederiksberg C
Ansatte: 0
Startdato: 16. august 1995,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
forum byg
Julius Valentiners Vej 35, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Frederiksberg Snedkeri v/Usama Sherif
Kong Georgs Vej 27, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 3
Startdato: 01. juni 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Frydensberg
Frederiksberg Bredegade 1, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 16. september 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Ganløse Fritids Huse ApS
Falkoner Alle 1, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 23. november 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Garde Byg
N.J. Fjords Alle 3, 1957 Frederiksberg C
Ansatte:
Startdato: 07. maj 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Gaudin Byg ApS
Mariendalsvej 48, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 15. maj 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Grøn Tømrer ApS
Falkoner Alle 30, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 04. juni 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
HB
Philip Schous Vej 46, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 10. maj 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Heibergs Tømrerentreprise v/Claus Heiberg
Borups Alle 105, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 01. december 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Hilmand & Haakonson Tømremester
Steen Blichers Vej 1, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 15. marts 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
HK BYG ApS
Suomisvej 1, 1927 Frederiksberg C
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2013,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Hofman Byg
Ved Lindevangen 28, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
HØJMOSE V/THOMAS H CHRISTENSEN
Beringsvej 5, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 20. maj 1994,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Holdbart
Frederiksvej 7, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 05. oktober 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Holgers Holding A/S
Vagtelvej 71, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 17. november 2015,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Honest Handyman
Worsaaesvej 11, 1972 Frederiksberg C
Ansatte:
Startdato: 25. marts 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Horsdal Byg
Finsensvej 95, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 22. november 2021,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Husth Larsen Byg ApS
Rolfsvej 33, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 16. juni 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Impex v/Taras Grigorevitj Goncharenko
H. Schneekloths Vej 15, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 01. december 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
IN-EST ApS
Suomisvej 4, 1927 Frederiksberg C
Ansatte:
Startdato: 22. december 2010,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
inversion02
Halls Alle 13, 1802 Frederiksberg C
Ansatte: 0
Startdato: 25. juli 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
J B Snedker Service V/Johnny Bjørnholdt
Dalgas Boulevard 27, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
J.S Tømrer & Snedker ApS
Julius Valentiners Vej 32, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 23. oktober 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Jatoba Design
Rådmand Steins Alle 35, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 29. november 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
JB Entreprise A/S
Uraniavej 1, 1878 Frederiksberg C
Ansatte:
Startdato: 28. januar 2020,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Jensen G.S.
Uraniavej 12, 1878 Frederiksberg C
Ansatte: 0
Startdato: 30. maj 1995,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Jensen Print
Tårnborgvej 9, 1901 Frederiksberg C
Ansatte: 1
Startdato: 01. november 1988,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
jesperhoeg.dk ApS
Mathildevej 12, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 19. januar 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
JMJ byg
Rådmand Steins Alle 16, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 11. februar 2022,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
JS Byggeservice
Julius Valentiners Vej 32, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 07. juli 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
JS Construction & Production ApS
Falkonervænget 9, 1952 Frederiksberg C
Ansatte:
Startdato: 02. oktober 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
JTG Bygge Entreprise ApS
Sankt Thomas Alle 17, 1824 Frederiksberg C
Ansatte: 17
Startdato: 27. februar 2003,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
KAZOHA CONSTRUCTION LTD UK FILIAL
Rosenørns Alle 31, 1970 Frederiksberg C
Ansatte:
Startdato: 15. januar 2023,
Virksomhedsform: Filial af udenlandsk aktieselskab, kommanditakties
KeviinCosmos.com
Bispeengen 19, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Kian Håndværker service
Mariendalsvej 48, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 03. juni 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
klatreteknik
Peter Bangs Vej 137, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 14. december 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
KØBENHAVNS BYGNINGS RENOVERING ApS
Falkoner Alle 30, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 5
Startdato: 22. februar 2006,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Københavns Handyman
Hostrups Have 40, 1954 Frederiksberg C
Ansatte: 0
Startdato: 19. februar 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Kramper Byg
Holger Danskes Vej 18, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 03. april 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
LA Entreprise ApS
Godthåbsvej 70, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 21. februar 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Lambert - både & byg
Gammel Kongevej 78, 1850 Frederiksberg C
Ansatte:
Startdato: 16. januar 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Lasse Friis ApS
Nyelandsvej 53, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 19. juni 2001,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Lasse Wiberg
Bentzonsvej 4, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 03. december 2007,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Laybourn Byg ApS
Gammel Kongevej 88, 1850 Frederiksberg C
Ansatte:
Startdato: 08. juni 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Lerbjerg Tømrer/Snedker ApS
Roarsvej 32, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 17. juni 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Linix v/Jan Niedzwiecki
Bentzonsvej 54, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 1
Startdato: 01. august 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Lomholt Byg
C.F. Richs Vej 103, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 02. september 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
M CONSTRUCTION ApS
Julius Valentiners Vej 18, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 31. august 2007,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
M. Thaulow - Tømrer & Snedker
Gammel Kongevej 121, 1850 Frederiksberg C
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Magnus Nabo Service
Ærøvej 6, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 07. maj 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MARCIN PATER LTD UK FILIAL
Rosenørns Alle 31, 1970 Frederiksberg C
Ansatte:
Startdato: 15. januar 2023,
Virksomhedsform: Filial af udenlandsk aktieselskab, kommanditakties
MASO BYG
Nyelandsvej 44, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 05. marts 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Max Lykke
H.C. Ørsteds Vej 39, 1879 Frederiksberg C
Ansatte: 0
Startdato: 12. december 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
mhl byg
Peter Bangs Vej 154, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Midtvest Snedker og Tømrer ApS
Falstersvej 10, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 05. oktober 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Milan Byg ApS
Sindshvilevej 18, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 13. april 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Milipo ApS
Bernhard Bangs Alle 22, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 01. februar 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
ML Byggeservice
Rådmand Steins Alle 37, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 01. februar 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Morfar Byg ApS
Rosenørns Alle 58, 1970 Frederiksberg C
Ansatte:
Startdato: 08. juni 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
My Delivery
Falkoner Alle 112, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 26. august 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Nester ApS
Lyøvej 11, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 22. februar 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Nexø Byg & Natur
Helgesvej 5, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 17. maj 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
NG Byg & Nedrivning
C.T. Barfoeds Vej 4, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 01. december 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Nicolaj Danielsson
Vagtelvej 73, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 01. februar 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Nielsen Tømrer
Finsensvej 45, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 04. april 2016,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Nordens Byg ApS
Vodroffs Tværgade 5, 1909 Frederiksberg C
Ansatte:
Startdato: 23. september 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
OJ Tømrer Entreprise ApS
Bernhard Bangs Alle 4, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 20. juli 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
OPS Byg
Duevej 111, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
P-B ApS
Finsensvej 81, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 3
Startdato: 02. januar 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
POLYCOM V/CHRISTIAN MURMANN
Edvard Glæsels Vej 6, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 25. januar 1999,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
RØDOVRE TØMRERFIRMA ApS
Falkoner Alle 1, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 4
Startdato: 02. april 2003,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
RUM i LOD
Vodroffs Tværgade 5, 1909 Frederiksberg C
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Sådan Byg v/Jonsvein Poulsen
Smallegade 30, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 1997,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Saga Service v/ Claus Pihl
Holger Danskes Vej 24, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 1985,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
SASTATNES LTD UK filial av SASTATNES LTD
Rosenørns Alle 31, 1970 Frederiksberg C
Ansatte:
Startdato: 06. januar 2023,
Virksomhedsform: Filial af udenlandsk aktieselskab, kommanditakties
Seal dream obs
Flintholm Alle 51, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 09. juni 2023,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Slus ApS
Marguerite Vibys Plads 3, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 1
Startdato: 22. august 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Snedker Christian Jakobsen
Frederiksberg Bredegade 7, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 29. august 2023,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
SNEDKERMESTER JESPER BLINKENBERG
Vesterbrogade 189, 1800 Frederiksberg C
Ansatte: 0
Startdato: 28. februar 1996,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
SNEDKERMESTER OLE STEEN BERTHELSEN
Duevej 95, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 17. februar 1968,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Søndergaard & Co. A/S
Vodroffsvej 58, 1900 Frederiksberg C
Ansatte:
Startdato: 17. februar 2022,
Virksomhedsform: Aktieselskab
SurushSacha
Finsensvej 109, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 07. januar 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Sviy do Svogo
Kirstinedalsvej 11, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 09. juni 2022,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
T. Berg Tømrer/Snedker
H.C. Ørsteds Vej 13, 1879 Frederiksberg C
Ansatte: 0
Startdato: 19. november 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Takt
Hostrupsvej 8, 1950 Frederiksberg C
Ansatte: 0
Startdato: 03. juni 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TCS Entreprise ApS
Langelandsvej 40, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 1
Startdato: 27. oktober 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Thomas Petersen Invest ApS
Julius Thomsens Plads 2, 1925 Frederiksberg C
Ansatte:
Startdato: 07. september 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
TKE Solutions
Sindshvilevej 19, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TØMRER FREDERIKSBERG ApS
Nordre Fasanvej 4, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 2
Startdato: 30. juni 2009,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Tømrer-snedker v/Patrick Larsen
Flintholm Alle 4, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrerfirma Karsander ApS
Peter Bangs Vej 87, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 24. november 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Tømrerfirmaet Hjorth & Co.
Sindshvilevej 20, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 03. januar 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrerfirmaet Jesper Dyrborg ApS
Broderskabsvej 1, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 29. juni 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
TØMRERFIRMAET O.N. NIELSEN ApS
H.C. Ørsteds Vej 35, 1879 Frederiksberg C
Ansatte: 1
Startdato: 08. februar 1988,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Tømrerfirmaet Tjæder & Pilgren ApS
Gammel Kongevej 140, 1850 Frederiksberg C
Ansatte:
Startdato: 17. december 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Tømrermester D. Bondig v/Dennis Jan Bondig
Julius Valentiners Vej 41, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 23. februar 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TØMRERMESTER J. BENTZEN ApS
Folkvarsvej 8, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 1
Startdato: 04. december 2012,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Tømrermester Jesper Sørensen / Antik 102
Falkoner Alle 102, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 1995,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TØMRERMESTER JOHS H KRISTENSEN
Rolfsvej 2, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 1
Startdato: 15. august 1986,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrermester Peter R. Jørgensen
Paludan Müllers Vej 9, 1815 Frederiksberg C
Ansatte:
Startdato: 19. februar 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrermester Peter Søndergaard
Vodroffsvej 58, 1900 Frederiksberg C
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrermester Stefan Falk
Bernhard Bangs Alle 25, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 28. september 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrermestrene Terp & Wanding ApS
Ærøvej 6, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 03. marts 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Top Service ApS
Borgmester Fischers Vej 5, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 24. november 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
TP Enterprise
Sindshvilevej 19, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 20. august 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TRÆBYG A/S
Orla Lehmanns Vej 7, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 30. september 1990,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Uvildig ApS
P.G. Ramms Alle 64, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 22. august 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
VA Maler
Falkoner Alle 112, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 16. september 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Valby Tømrer Entreprise
Bag Søndermarken 7, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 03. april 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Vedel Wood
Duevej 94, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 01. juni 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Vesterbro Tømreren
Engtoftevej 4, 1816 Frederiksberg C
Ansatte:
Startdato: 17. april 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Vifom byg
C.T. Barfoeds Vej 7, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 1
Startdato: 01. august 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
VTIC ApS
Nordre Fasanvej 128, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 07. maj 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Weilconstruction
Nordre Fasanvej 196, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 05. juli 2020,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
woodphilosophy v/Michael Tommy
Falkoner Alle 96, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 2004,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Zier Erhvervsservice
H.C. Ørsteds Vej 12, 1879 Frederiksberg C
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed

Indhent tilbud fra andre firmaer i Danmark

Ønsker du at finde et tilbud på tagrenovering eller nyt tag i andre byer i Danmark, så find en dygtig håndværker i Jylland, på Fyn eller Sjælland.

Få 3 tilbud på tagrenovering i Frederiksberg

Nu ved du mere om, hvilke muligheder for tagrenovering som du har, samt hvor de ligger rent prismæssigt.
Tilbage står der kun at indhente 3 tilbud på tagrenovering i Frederiksberg. Så er du sikker på, at du ikke kommer til at betale for meget for renoveringen af dit tag.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende
Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!