Tag der trænger til en tagrenovering

Nem og tryg tagrenovering i Albertslund

Tagrenovering kan være en svær opgave at få hul på – særligt i tilbudsfasen. Men følger du denne guide, og bruger vores tilbudstjeneste, får du den letteste og mest trygge tagrenovering i Albertslund.

Hvor finder du en håndværker, du kan betro din tagrenovering?

Håndværkeren er den vigtigste faktor ved en tagrenovering. For taget er boligens mest udsatte bygningsdel.

Men hvordan finder du en håndværker, du kan stole på, giver en fair pris – og som du kan regne med møder op, og leverer arbejdet til aftalt tid?

Det har vi en løsning på!

  • Lad håndværkerne kontakter dig – Slip for at bruge tid på at finde dem.
  • Håndværkere som du kan stole på – Vi samarbejder kun med firmaer, vi kender.
  • Altid aftalt kvalitet og levering – Læs kundernes anmeldelser, før du vælger.
Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Tagrenovering i Albertslund uden tvivlsspørgsmål

Vælger du at få 3 tilbud på tagrenovering i Albertslund gennem vores tjeneste, er du sikker på kun at få henvendelser fra seriøse håndværksfirmaer. Vi formidler kun håndværksopgaver til firmaer, som tidligere har vundet tagrenovering-opgaver gennem os – og har leveret et ordentligt stykke arbejde. Det er din sikkerhed for, at du får en tagrenovering, der holder – også til fremtidens mere ekstreme vejr.

Ingen jargon, du ikke forstår

Magter du ikke at svare på spørgsmål, som du ikke helt forstår. Eller at blive fejet af med smarte vendinger og fagtermer, når du spørger. Vores samarbejdspartnere taler, så du aldrig er i tvivl.

Tilbuddet kommer altid til aftalt tid

For at modtage opgaver gennem vores tilbudstjeneste, forpligter alle håndværkere sig til at levere et skriftligt tilbud inden for 72 timer efter, de har været ude at se på din opgave.

Tilbud, du rent faktisk kan forstå

Ud over at komme til aftalt tid, kan du også se frem til et tilbud, som du rent faktisk kan forstå. Samtidig kan du nemt sammenligne prisen på tværs af de enkelte tilbud, som du modtager.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Du er kun 4 skridt fra din tagrenovering i Albertslund

Det har aldrig været lettere og mere trygt at få foretaget en tagrenovering i Albertslund. Alt hvad du skal gøre, er:

  • Klik på knappen – så bliver du snart kontaktet af 3 håndværkere
  • Håndværkerne kommer – taler om opgaven, og måler alting op
  • Modtag de 3 tilbud – og vælg let det, som passer til din bolig
  • Få arbejdet udført – og glæd dig over den færdige tagrenovering
Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende
Renovering af tag

Tagrenovering eller tagudskiftning?

Der findes mange måder at renovere et tag på – og hvilken form for tagrenovering du har brug for til din bolig, afhænger helt og holdent af tagets og tagkonstruktionens stand. 

Generelt arbejder håndværkere med tre forskellige former for tagrenovering:

  1. Tagmaling – forlænger levetiden af taget, men kræver selve taget og tagkonstruktionen stadig er i orden, og at selve taget er holdbart og tæt.
  2. Tagudskiftning – her udskiftes tegl eller tagplader, eller der lægges nyt tag oven på det gamle. Kræver at tagkonstruktionen er i orden.
  3. Total tagrenovering – her udskiftes både taget og tagkonstruktionen. Giver også mulighed for ændringer i tagkonstruktion og overetage.

Start med et tagtjek

Når du skal vælge, hvilken form for tagrenovering du skal bruge, er du oftest nødt til at have fat i en fagmand, der kan vurdere standen på dit tag.

Den slags rådgivningsarbejde udføres af både håndværksfirmaer og byggesagkyndige. Det foregår ved, at de kommer ud og undersøger både tagbelægning og tagkonstruktion, samt ser nærmere på f.eks. isoleringstykkelser, nuværende indretning af tagetagen, og taler med jer om jeres ønsker og budget til tagrenoveringen.

Derudfra får du så en rapport, som indeholder en vurdering af tagets tilstand, samt anbefaler hvilken tagrenovering, du skal vælge.

BEMÆRK: Vælger du et håndværksfirma til opgaven, vil du oftest få en rapport, som anbefaler en af de renoveringsløsninger, de kan levere.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Tagrenovering priser – hvad koster det at renovere taget?

Af de tre forskellige tagrenoveringstyper ovenfor er tagmalingen klart den billigste løsning og den totale tagrenovering den dyreste.

Tagmaling – Er det den billigste løsning?

For at det giver mening at male taget, skal såvel tagkonstruktion som tagbelægning være i så god stand, at det kan holde en del år endnu. For en gang tagmaling kan hverken tætne et utæt tag eller stoppe råd og svamp i tagkonstruktionens lægter og spær.

Men har du et tag, som er blevet kedeligt og slidt at se på, kan du friske udseendet op, så taget bliver næsten som nyt at se på. Derved slipper du for at udskifte taget af kosmetiske grunde.
Tagmaling er typisk en god løsning til tagplade-tag, og koster fra nogle få tusinde kroner og opefter alt efter størrelsen på tagarealet.

Tagudskiftning – er det den økonomiske løsning?

Er tagkonstruktionen på boligen stadig i orden, men er taget blevet utæt, eller har det fået en stormskade? Så kan du ”nøjes” med at få udskiftet selve tagbelægningen.

Det åbner samtidig op for, at du kan skifte fra f.eks. gammeldags tagplader eller miljøfarlige eternitplader og til f.eks. et nyt, moderne ståltag, der ligner teglsten. Det er en meget populær løsning, fordi den ikke kræver en stærkere tagkonstruktion, sådan som det er nødvendigt, hvis du ville lægge rigtige tegl på taget.

Men det kræver, at skiftet fra tagplade- til tegl-look ikke ødelægger det arkitektoniske indtryk på boligen. 

Du kan naturligvis også foretage det sikre valg og skifte til et tag af samme type som det, du har i dag.

Hvor dyr en tagudskiftning er, afhænger af flere ting:

1) Har du gamle, miljøfarlige eternitplader liggende, som skal bortskaffes forsvarligt?

2) Lægger du det nye tag direkte oven på det gamle tag, eller skal det gamle tag fjernes?

3) Fjerner du det gamle tag, kan lægterne så genbruges, eller skal der lægges nye?

4) Hvilken tagtype skifter du til?

5) Hvor stort er tagarealet på dit tag, og hvilken hældning har taget.

Alt efter dit svar på ovenstående kan du få en tagudskiftning fra omkring 75-80.000 og opefter. 

Total tagrenovering – den dyreste løsning?

Har du brug for en total tagrenovering, hvor både tagbelægning og tagkonstruktion udskiftes, begynder det hurtigt at blive dyrt.

For dels skal det gamle tag og tilhørende tagkonstruktion fjernes, og dels skal du opgradere eventuel isolering af taget til de seneste krav i bygningsreglementet.

Samtidig får du mulighed for at ændre på tagkonstruktionen, så du f.eks. får en karnap på eller får sat ovenlysvinduer i. HUSK: Hvis du udvider boligarealet på grund af ændringerne, skal du søge byggetilladelse til din tagrenovering.

En total tagrenovering er derfor den absolut dyreste måde at renovere taget på. Her løber det hurtigt op i 150-200.000, og kan nemt komme til at koste en halv million eller mere.

Isoleringskrav ved tagrenovering?

Isoleringskravet til taget hedder 300 mm i dag. Men foretager du en udskiftning af tagbelægningen, er der som sådan ingen krav om, at du skal opgradere isoleringen af tagetagen. Det er kun, hvis du skifter hele tagkonstruktionen, eller bygger den om.

Men oftest er det alligevel en god ide at opgradere isoleringen, hvis det er nødvendigt. Det er en forholdsvis lav ekstraudgift. Samtidig udløser det både energitilskud, og giver dig en øjeblikkelig kontant besparelse på dine varmeudgifter.

Dog skal du være opmærksom på, at hvis du vælger at forhøje taget for at kunne rumme efterisoleringen, vil det være nødvendigt at forlænge udhænget på taget og flytte tagrenderne. Samt tjekke op på højdebestemmelserne, så taget ikke bliver højere end det er tilladt i dit lokalområde.

Kan man få tilskud til tagrenovering?

Som sådan kan du ikke få tilskud til selve tagrenoveringen. Men du kan hente både energitilskud og udnytte håndværkerfradraget i forbindelse med dit renoveringsprojekt. (Reglerne på området ændrer sig ofte, så spørg din håndværker eller søg informationer hos relevante myndigheder.)

Energitilskud til isolering:
Vælger du at efterisolere i forbindelse med renoveringen af taget, kan du søge om energitilskud hos dit energiselskab. 

Her afhænger tilskuddets størrelse af den opnåede besparelse i kWh. Samtidig skal du huske at få tilsagn fra energiselskabet på dit energitilskud, inden du sætter arbejdet i gang, og køber materialer hjem.

Forhøjet håndværkerfradrag:
Samtidig kan du udnytte det forhøjede håndværkerfradrag på 25.000 pr. voksne beboer i husstanden, som bidrager til betalingen af tagrenoveringen.

Fradraget gives på arbejdslønnen – som oftest er den største post. Derfor er det vigtigt, at du får en regning fra håndværkeren, hvor arbejdslønnen er udspecificeret som en selvstændig post. Så er det nemt at bruge fakturaen som dokumentation for fradraget, når du skal udfylde din selvangivelse.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Oversigt over firmaer der tilbyder tagrenovering i Albertslund eller hele Albertslund kommune

Ønsker du selv at finde en virksomhed der kan hjælpe dig med en tagrenovering eller nyt tag i Albertslund eller Albertslund kommune, så tjek oversigten herunder.

Vi fandt 55 tagfirmaer i Albertslund. Find en tømrer eller håndværker i Albertslund og omegn herunder. I hele Albertslund kommunefindes der flere tagfirmaer, hvis du vil udvide din søgning efter en dygtig tømrer.
1000Byg
Holsbjergvej 29, 2620 Albertslund
Ansatte: 0
Startdato: 01. november 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
ALBERTSLUND TØMRER OG SNEDKER A/S
Roholmsvej 7, 2620 Albertslund
Ansatte: 27
Startdato: 26. februar 1997,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Baandrup Group
Topperne 8, 2620 Albertslund
Ansatte:
Startdato: 06. februar 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
BASIC ENTREPRISE ApS
Herstedvang 8, 2620 Albertslund
Ansatte: 0
Startdato: 04. januar 2007,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Basoda Invest ApS
Herstedvang 7, 2620 Albertslund
Ansatte:
Startdato: 03. januar 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
BI-byg
Tranehusene 80, 2620 Albertslund
Ansatte: 0
Startdato: 03. oktober 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Bks-Byg v/Dan Krogh
Rovej 2, 2620 Albertslund
Ansatte: 1
Startdato: 01. juli 1991,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
BMR Entreprise
Vibens Kvt 8, 2620 Albertslund
Ansatte:
Startdato: 18. maj 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Bolig og flyt
Storstræde 23, 2620 Albertslund
Ansatte:
Startdato: 01. juli 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Casa Entreprise & Byg ApS
Herstedvang 2, 2620 Albertslund
Ansatte: 1
Startdato: 05. marts 2008,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
DaNi Group ApS
Holsbjergvej 43, 2620 Albertslund
Ansatte:
Startdato: 05. september 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Dania Byg ApS
Lækrogen 114, 2620 Albertslund
Ansatte:
Startdato: 19. marts 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Dream House
Galgebakken Neder 10, 2620 Albertslund
Ansatte:
Startdato: 15. september 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
FirstConstruction ApS
Herstedøstergade 48, 2620 Albertslund
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Fischer Group Entreprise ApS
Læhegnet 73, 2620 Albertslund
Ansatte: 3
Startdato: 14. marts 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Fiskerytteren
Bygangen 11, 2620 Albertslund
Ansatte:
Startdato: 17. februar 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Gasolinbyg
Kanalgaden 10, 2620 Albertslund
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
HRH MATERIEL- OG VÆRKTØJSUDLEJNING ApS
Roholmsvej 7, 2620 Albertslund
Ansatte: 16
Startdato: 13. december 2007,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Insane Coat
Robinievej 42, 2620 Albertslund
Ansatte:
Startdato: 09. november 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Kempf & Co.
Blokland 16, 2620 Albertslund
Ansatte:
Startdato: 13. februar 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Lang & Lund ApS
Læhegnet 73, 2620 Albertslund
Ansatte:
Startdato: 12. februar 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Lavi Invest ApS
Herstedvang 14, 2620 Albertslund
Ansatte:
Startdato: 30. juni 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Lille Hjælper
Hedemarksvej 90, 2620 Albertslund
Ansatte:
Startdato: 03. oktober 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Marcus C-J
Galgebakken Vester 4, 2620 Albertslund
Ansatte:
Startdato: 05. januar 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Meiser ApS
Herstedøstervej 27, 2620 Albertslund
Ansatte:
Startdato: 15. december 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Mika Byg ApS
Fiskens Kvt 1, 2620 Albertslund
Ansatte:
Startdato: 30. september 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Mikkel Byg
Lækrogen 114, 2620 Albertslund
Ansatte:
Startdato: 14. maj 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Millum Byg ApS
Hvidager 45, 2620 Albertslund
Ansatte:
Startdato: 15. november 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
N.E.M.P. Byg & Service ApS
Herstedvang 14, 2620 Albertslund
Ansatte:
Startdato: 11. april 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
NCP Tømrerfirma A/S
Kongsager 23, 2620 Albertslund
Ansatte:
Startdato: 22. november 2018,
Virksomhedsform: Aktieselskab
NIKA Byg
Glentehusene 1, 2620 Albertslund
Ansatte:
Startdato: 29. januar 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Nyaa og Crillesen Entreprise Aps
Herstedvang 14, 2620 Albertslund
Ansatte:
Startdato: 11. april 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Nye Vinduer ApS
Herstedvang 14, 2620 Albertslund
Ansatte:
Startdato: 14. marts 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Øresund Miljøblæsning og Bygservice ApS
Værkstedsgården 17, 2620 Albertslund
Ansatte:
Startdato: 07. november 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Østergaard Håndværk
Stationstorvet 23, 2620 Albertslund
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
PJ INVENTAR ApS
Kongsager 55, 2620 Albertslund
Ansatte: 1
Startdato: 02. april 2001,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Plus Byg ApS
Værkstedsgården 13, 2620 Albertslund
Ansatte: 1
Startdato: 03. december 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Real Malerfirma
Herstedvang 7, 2620 Albertslund
Ansatte:
Startdato: 22. juli 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Snedkerfirmaet H P Hansen & Søn ApS
Værkstedsgården 13, 2620 Albertslund
Ansatte: 6
Startdato: 29. juni 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Solvej Transport & Service
Rådhusdammen 1, 2620 Albertslund
Ansatte:
Startdato: 13. marts 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Sten Bjerre og sønner holding ApS
Banehegnet 34, 2620 Albertslund
Ansatte:
Startdato: 24. september 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Thomas Allservice
Præstehusene 45, 2620 Albertslund
Ansatte:
Startdato: 29. marts 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tidemands Tagentreprise
Humlehusene 118, 2620 Albertslund
Ansatte:
Startdato: 28. oktober 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TOMMY TØMRER AF 25.8 ApS
Djursvang 6, 2620 Albertslund
Ansatte: 1
Startdato: 20. juli 2001,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Tømrer med sjæl ApS
Fængselsvej 39, 2620 Albertslund
Ansatte:
Startdato: 23. oktober 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Tømrer Troels ApS
Storstræde 16, 2620 Albertslund
Ansatte:
Startdato: 11. januar 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
TØMRER- & SNEDKERMESTER MORTEN LIISBERG ApS
Roholmsvej 8, 2620 Albertslund
Ansatte: 30
Startdato: 29. maj 2008,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Tømrerfirmaet Jesper Hansen
Flintager 44, 2620 Albertslund
Ansatte:
Startdato: 03. april 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrerfirmaet S.Simonsen
Galgebakken Øster 902, 2620 Albertslund
Ansatte:
Startdato: 11. maj 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrermester Daniel Varle
Violens Kvt 4, 2620 Albertslund
Ansatte:
Startdato: 23. august 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrermester Kasper Møller
Galgebakken Skrænt 403, 2620 Albertslund
Ansatte: 0
Startdato: 19. september 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tullebyg
Risbystræde 15, 2620 Albertslund
Ansatte: 0
Startdato: 21. maj 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Vestegnens Vinduer A/S
Herstedøstergade 16, 2620 Albertslund
Ansatte: 11
Startdato: 22. maj 2006,
Virksomhedsform: Aktieselskab
VMR Byg
Porsager 19, 2620 Albertslund
Ansatte:
Startdato: 09. oktober 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
W. M. SNEDKER- OG TØMRERFIRMA ApS
Bomhusstræde 10, 2620 Albertslund
Ansatte: 2
Startdato: 04. maj 2005,
Virksomhedsform: Anpartsselskab

Indhent tilbud fra andre firmaer i Danmark

Ønsker du at finde et tilbud på tagrenovering eller nyt tag i andre byer i Danmark, så find en dygtig håndværker i Jylland, på Fyn eller Sjælland.

Få 3 tilbud på tagrenovering i Albertslund

Nu ved du mere om, hvilke muligheder for tagrenovering som du har, samt hvor de ligger rent prismæssigt.
Tilbage står der kun at indhente 3 tilbud på tagrenovering i Albertslund. Så er du sikker på, at du ikke kommer til at betale for meget for renoveringen af dit tag.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende
Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!