Tag der trænger til en tagrenovering

Nem og tryg tagrenovering i Ishøj

Tagrenovering kan være en svær opgave at få hul på – særligt i tilbudsfasen. Men følger du denne guide, og bruger vores tilbudstjeneste, får du den letteste og mest trygge tagrenovering i Ishøj.

Hvor finder du en håndværker, du kan betro din tagrenovering?

Håndværkeren er den vigtigste faktor ved en tagrenovering. For taget er boligens mest udsatte bygningsdel.

Men hvordan finder du en håndværker, du kan stole på, giver en fair pris – og som du kan regne med møder op, og leverer arbejdet til aftalt tid?

Det har vi en løsning på!

  • Lad håndværkerne kontakter dig – Slip for at bruge tid på at finde dem.
  • Håndværkere som du kan stole på – Vi samarbejder kun med firmaer, vi kender.
  • Altid aftalt kvalitet og levering – Læs kundernes anmeldelser, før du vælger.
Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Tagrenovering i Ishøj uden tvivlsspørgsmål

Vælger du at få 3 tilbud på tagrenovering i Ishøj gennem vores tjeneste, er du sikker på kun at få henvendelser fra seriøse håndværksfirmaer. Vi formidler kun håndværksopgaver til firmaer, som tidligere har vundet tagrenovering-opgaver gennem os – og har leveret et ordentligt stykke arbejde. Det er din sikkerhed for, at du får en tagrenovering, der holder – også til fremtidens mere ekstreme vejr.

Ingen jargon, du ikke forstår

Magter du ikke at svare på spørgsmål, som du ikke helt forstår. Eller at blive fejet af med smarte vendinger og fagtermer, når du spørger. Vores samarbejdspartnere taler, så du aldrig er i tvivl.

Tilbuddet kommer altid til aftalt tid

For at modtage opgaver gennem vores tilbudstjeneste, forpligter alle håndværkere sig til at levere et skriftligt tilbud inden for 72 timer efter, de har været ude at se på din opgave.

Tilbud, du rent faktisk kan forstå

Ud over at komme til aftalt tid, kan du også se frem til et tilbud, som du rent faktisk kan forstå. Samtidig kan du nemt sammenligne prisen på tværs af de enkelte tilbud, som du modtager.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Du er kun 4 skridt fra din tagrenovering i Ishøj

Det har aldrig været lettere og mere trygt at få foretaget en tagrenovering i Ishøj. Alt hvad du skal gøre, er:

  • Klik på knappen – så bliver du snart kontaktet af 3 håndværkere
  • Håndværkerne kommer – taler om opgaven, og måler alting op
  • Modtag de 3 tilbud – og vælg let det, som passer til din bolig
  • Få arbejdet udført – og glæd dig over den færdige tagrenovering
Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende
Renovering af tag

Tagrenovering eller tagudskiftning?

Der findes mange måder at renovere et tag på – og hvilken form for tagrenovering du har brug for til din bolig, afhænger helt og holdent af tagets og tagkonstruktionens stand. 

Generelt arbejder håndværkere med tre forskellige former for tagrenovering:

  1. Tagmaling – forlænger levetiden af taget, men kræver selve taget og tagkonstruktionen stadig er i orden, og at selve taget er holdbart og tæt.
  2. Tagudskiftning – her udskiftes tegl eller tagplader, eller der lægges nyt tag oven på det gamle. Kræver at tagkonstruktionen er i orden.
  3. Total tagrenovering – her udskiftes både taget og tagkonstruktionen. Giver også mulighed for ændringer i tagkonstruktion og overetage.

Start med et tagtjek

Når du skal vælge, hvilken form for tagrenovering du skal bruge, er du oftest nødt til at have fat i en fagmand, der kan vurdere standen på dit tag.

Den slags rådgivningsarbejde udføres af både håndværksfirmaer og byggesagkyndige. Det foregår ved, at de kommer ud og undersøger både tagbelægning og tagkonstruktion, samt ser nærmere på f.eks. isoleringstykkelser, nuværende indretning af tagetagen, og taler med jer om jeres ønsker og budget til tagrenoveringen.

Derudfra får du så en rapport, som indeholder en vurdering af tagets tilstand, samt anbefaler hvilken tagrenovering, du skal vælge.

BEMÆRK: Vælger du et håndværksfirma til opgaven, vil du oftest få en rapport, som anbefaler en af de renoveringsløsninger, de kan levere.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Tagrenovering priser – hvad koster det at renovere taget?

Af de tre forskellige tagrenoveringstyper ovenfor er tagmalingen klart den billigste løsning og den totale tagrenovering den dyreste.

Tagmaling – Er det den billigste løsning?

For at det giver mening at male taget, skal såvel tagkonstruktion som tagbelægning være i så god stand, at det kan holde en del år endnu. For en gang tagmaling kan hverken tætne et utæt tag eller stoppe råd og svamp i tagkonstruktionens lægter og spær.

Men har du et tag, som er blevet kedeligt og slidt at se på, kan du friske udseendet op, så taget bliver næsten som nyt at se på. Derved slipper du for at udskifte taget af kosmetiske grunde.
Tagmaling er typisk en god løsning til tagplade-tag, og koster fra nogle få tusinde kroner og opefter alt efter størrelsen på tagarealet.

Tagudskiftning – er det den økonomiske løsning?

Er tagkonstruktionen på boligen stadig i orden, men er taget blevet utæt, eller har det fået en stormskade? Så kan du ”nøjes” med at få udskiftet selve tagbelægningen.

Det åbner samtidig op for, at du kan skifte fra f.eks. gammeldags tagplader eller miljøfarlige eternitplader og til f.eks. et nyt, moderne ståltag, der ligner teglsten. Det er en meget populær løsning, fordi den ikke kræver en stærkere tagkonstruktion, sådan som det er nødvendigt, hvis du ville lægge rigtige tegl på taget.

Men det kræver, at skiftet fra tagplade- til tegl-look ikke ødelægger det arkitektoniske indtryk på boligen. 

Du kan naturligvis også foretage det sikre valg og skifte til et tag af samme type som det, du har i dag.

Hvor dyr en tagudskiftning er, afhænger af flere ting:

1) Har du gamle, miljøfarlige eternitplader liggende, som skal bortskaffes forsvarligt?

2) Lægger du det nye tag direkte oven på det gamle tag, eller skal det gamle tag fjernes?

3) Fjerner du det gamle tag, kan lægterne så genbruges, eller skal der lægges nye?

4) Hvilken tagtype skifter du til?

5) Hvor stort er tagarealet på dit tag, og hvilken hældning har taget.

Alt efter dit svar på ovenstående kan du få en tagudskiftning fra omkring 75-80.000 og opefter. 

Total tagrenovering – den dyreste løsning?

Har du brug for en total tagrenovering, hvor både tagbelægning og tagkonstruktion udskiftes, begynder det hurtigt at blive dyrt.

For dels skal det gamle tag og tilhørende tagkonstruktion fjernes, og dels skal du opgradere eventuel isolering af taget til de seneste krav i bygningsreglementet.

Samtidig får du mulighed for at ændre på tagkonstruktionen, så du f.eks. får en karnap på eller får sat ovenlysvinduer i. HUSK: Hvis du udvider boligarealet på grund af ændringerne, skal du søge byggetilladelse til din tagrenovering.

En total tagrenovering er derfor den absolut dyreste måde at renovere taget på. Her løber det hurtigt op i 150-200.000, og kan nemt komme til at koste en halv million eller mere.

Isoleringskrav ved tagrenovering?

Isoleringskravet til taget hedder 300 mm i dag. Men foretager du en udskiftning af tagbelægningen, er der som sådan ingen krav om, at du skal opgradere isoleringen af tagetagen. Det er kun, hvis du skifter hele tagkonstruktionen, eller bygger den om.

Men oftest er det alligevel en god ide at opgradere isoleringen, hvis det er nødvendigt. Det er en forholdsvis lav ekstraudgift. Samtidig udløser det både energitilskud, og giver dig en øjeblikkelig kontant besparelse på dine varmeudgifter.

Dog skal du være opmærksom på, at hvis du vælger at forhøje taget for at kunne rumme efterisoleringen, vil det være nødvendigt at forlænge udhænget på taget og flytte tagrenderne. Samt tjekke op på højdebestemmelserne, så taget ikke bliver højere end det er tilladt i dit lokalområde.

Kan man få tilskud til tagrenovering?

Som sådan kan du ikke få tilskud til selve tagrenoveringen. Men du kan hente både energitilskud og udnytte håndværkerfradraget i forbindelse med dit renoveringsprojekt. (Reglerne på området ændrer sig ofte, så spørg din håndværker eller søg informationer hos relevante myndigheder.)

Energitilskud til isolering:
Vælger du at efterisolere i forbindelse med renoveringen af taget, kan du søge om energitilskud hos dit energiselskab. 

Her afhænger tilskuddets størrelse af den opnåede besparelse i kWh. Samtidig skal du huske at få tilsagn fra energiselskabet på dit energitilskud, inden du sætter arbejdet i gang, og køber materialer hjem.

Forhøjet håndværkerfradrag:
Samtidig kan du udnytte det forhøjede håndværkerfradrag på 25.000 pr. voksne beboer i husstanden, som bidrager til betalingen af tagrenoveringen.

Fradraget gives på arbejdslønnen – som oftest er den største post. Derfor er det vigtigt, at du får en regning fra håndværkeren, hvor arbejdslønnen er udspecificeret som en selvstændig post. Så er det nemt at bruge fakturaen som dokumentation for fradraget, når du skal udfylde din selvangivelse.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Oversigt over firmaer der tilbyder tagrenovering i Ishøj eller hele Ishøj kommune

Ønsker du selv at finde en virksomhed der kan hjælpe dig med en tagrenovering eller nyt tag i Ishøj eller Ishøj kommune, så tjek oversigten herunder.

Vi fandt 75 tagfirmaer i Ishøj. Find en tømrer eller håndværker i Ishøj og omegn herunder. I hele Ishøj kommunefindes der flere tagfirmaer, hvis du vil udvide din søgning efter en dygtig tømrer.
A-Byg v/Anders Sørensen
Pileskovvej 12, 2635 Ishøj
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
ABC Hus Rengøring
Mejsevangen 5, 2635 Ishøj
Ansatte:
Startdato: 11. marts 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
AC Tag
Tranegilde Strandvej 41, 2635 Ishøj
Ansatte: 0
Startdato: 17. december 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Adams TagTeknik
Landlyststien 25, 2635 Ishøj
Ansatte:
Startdato: 02. maj 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Apex Tømrer & Ingeniør ApS
Ellekilde 13, 2635 Ishøj
Ansatte:
Startdato: 17. maj 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Apkure Majai LTD
Vejlebrovej 113, 2635 Ishøj
Ansatte:
Startdato: 22. juni 2015,
Virksomhedsform: Anden udenlandsk virksomhed
Boma
Vejledalen 220, 2635 Ishøj
Ansatte:
Startdato: 23. april 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Brødrene schandorff
Ågården 48, 2635 Ishøj
Ansatte:
Startdato: 30. september 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
ByggemandBob Tømrer & Entreprise
Gildbrostien 7, 2635 Ishøj
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 2016,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Bygningssnedker John Poulsen I ApS
Tåstrup Valbyvej 71, 2635 Ishøj
Ansatte:
Startdato: 25. juni 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
CASADANA A/S
Baldershøj 28, 2635 Ishøj
Ansatte: 25
Startdato: 01. august 1979,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Casadana Entreprise ApS
Baldershøj 28, 2635 Ishøj
Ansatte: 12
Startdato: 15. december 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
CKBYG
Vejlebrovej 77, 2635 Ishøj
Ansatte:
Startdato: 21. januar 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Conplet A/S
Tranegilde Strandvej 13, 2635 Ishøj
Ansatte:
Startdato: 08. februar 2024,
Virksomhedsform: Aktieselskab
CPH Byggeteknik ApS
Pilegårds Vænge 118, 2635 Ishøj
Ansatte:
Startdato: 17. marts 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Cph Roofing Services ApS
Winthersmindevej 60, 2635 Ishøj
Ansatte:
Startdato: 14. marts 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Danles Byg
Fasanskellet 19, 2635 Ishøj
Ansatte:
Startdato: 22. september 2022,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
DHA-BILER ApS
Baldersbækvej 33, 2635 Ishøj
Ansatte: 1
Startdato: 01. januar 2010,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
DK Nybyg ApS
Pilemøllevej 8, 2635 Ishøj
Ansatte: 1
Startdato: 13. juli 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
DK Total Entreprise
Vejlebrovej 77, 2635 Ishøj
Ansatte:
Startdato: 09. oktober 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
DL Installation ApS
Kærgangen 43, 2635 Ishøj
Ansatte:
Startdato: 13. august 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
EJ. Byg
Winthersmindevej 60, 2635 Ishøj
Ansatte:
Startdato: 24. januar 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
ETECH-EL Entreprise ApS
Gildbrovej 2, 2635 Ishøj
Ansatte:
Startdato: 09. december 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Falch Entreprise ApS
Torslundevej 79, 2635 Ishøj
Ansatte:
Startdato: 20. september 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
FB Montage ApS
Baldersbækvej 19, 2635 Ishøj
Ansatte:
Startdato: 25. november 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Global Consulting ApS
Tranegilde Strandvej 59, 2635 Ishøj
Ansatte:
Startdato: 07. april 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Ishøj Strand Danhostel
Ishøj Strandvej 13, 2635 Ishøj
Ansatte: 13
Startdato: 01. oktober 1989,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
J Andersen byg
Thors Vænge 6, 2635 Ishøj
Ansatte:
Startdato: 25. august 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
JD Byggeteam ApS
Tåstrup Valbyvej 71, 2635 Ishøj
Ansatte:
Startdato: 07. oktober 2013,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
KDKBYG
Landlyst Vænge 150, 2635 Ishøj
Ansatte:
Startdato: 20. april 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Kennthomas
Hummeren 19, 2635 Ishøj
Ansatte: 0
Startdato: 18. februar 1992,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
KHTF Københavns Tømrerfirma ApS
Baldershøj 36, 2635 Ishøj
Ansatte:
Startdato: 26. marts 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
KKH Tømrer ApS
Vejlebrovej 81, 2635 Ishøj
Ansatte:
Startdato: 22. marts 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Københavns Tømrerfirma
Baldershøj 36, 2635 Ishøj
Ansatte: 0
Startdato: 07. oktober 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
KvaliTæt Tagdækning
Tranegilde Strandvej 41, 2635 Ishøj
Ansatte:
Startdato: 09. november 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
L & H Tømrer
Vejledalen 110, 2635 Ishøj
Ansatte:
Startdato: 02. februar 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
LAFUCO A/S
Baldershøj 26, 2635 Ishøj
Ansatte: 19
Startdato: 01. januar 1997,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Lequilibre ApS
Søhesten 32, 2635 Ishøj
Ansatte: 0
Startdato: 11. januar 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
loychebyg
Køgevej 247, 2635 Ishøj
Ansatte:
Startdato: 02. juni 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
M & V Staldtømrer
Fasanskellet 4, 2635 Ishøj
Ansatte:
Startdato: 20. november 2021,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
M/G Multiservice
Gildbrostien 12, 2635 Ishøj
Ansatte:
Startdato: 30. maj 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MG Facility
Bredekærs Vænge 137, 2635 Ishøj
Ansatte: 0
Startdato: 05. januar 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Mikalux
Landlyststien 16, 2635 Ishøj
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Milles Interiør Design
Fasanskellet 2, 2635 Ishøj
Ansatte:
Startdato: 01. februar 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MM byg
Østergården 17, 2635 Ishøj
Ansatte:
Startdato: 10. marts 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Mr. Builder ApS
Køgevej 206, 2635 Ishøj
Ansatte:
Startdato: 13. september 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
N.B Tagdækning ApS
Baldersbækvej 20, 2635 Ishøj
Ansatte:
Startdato: 06. december 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
NBR Byg ApS
Baldershøj 24, 2635 Ishøj
Ansatte:
Startdato: 05. juni 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Provins Byg ApS
Køgevej 219, 2635 Ishøj
Ansatte:
Startdato: 16. april 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
R. Kaplanbyg ApS
Vejlebrovej 50, 2635 Ishøj
Ansatte:
Startdato: 03. november 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
RA Byg ApS
Merlegårds Vænge 43, 2635 Ishøj
Ansatte:
Startdato: 07. marts 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Reebil Fleming Henriksen
Ørnekærs Vænge 64, 2635 Ishøj
Ansatte: 0
Startdato: 21. januar 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Ren & Skær Multiservice
Broenge 4, 2635 Ishøj
Ansatte:
Startdato: 02. februar 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
SAB Entreprise ApS
Fasanskellet 30, 2635 Ishøj
Ansatte:
Startdato: 09. december 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Silas Entreprise ApS
Bjerggården 12, 2635 Ishøj
Ansatte:
Startdato: 15. maj 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
SNEDKERFIRMAET IVAN MADSEN ApS
Industrikrogen 4, 2635 Ishøj
Ansatte: 32
Startdato: 11. februar 2000,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Snedkermester H.Montheli
Baldershøj 24, 2635 Ishøj
Ansatte: 0
Startdato: 19. april 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Solartag ApS
Industrikrogen 4, 2635 Ishøj
Ansatte:
Startdato: 14. februar 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Spang Byg & Service
Strandvangen 48, 2635 Ishøj
Ansatte: 0
Startdato: 25. juni 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Sprossen ApS
Ørnekærs Vænge 104, 2635 Ishøj
Ansatte: 0
Startdato: 20. august 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
SR Handyservice
Gildbrostien 3, 2635 Ishøj
Ansatte:
Startdato: 14. maj 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
T Entreprise
Torslundevej 18, 2635 Ishøj
Ansatte:
Startdato: 02. februar 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
T Nygaard Ejendomme ApS
Baldersbækvej 29, 2635 Ishøj
Ansatte:
Startdato: 12. december 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
TOA-BYG
Baldersbækvej 24, 2635 Ishøj
Ansatte: 0
Startdato: 03. oktober 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TØMRER & SNEDKER MESTER JACOB ApS
Ishøj Bygade 52, 2635 Ishøj
Ansatte: 13
Startdato: 27. september 2006,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
TØMRER OG SNEDKERFIRMAET V/JIMMY FRIBERG
Tranegilde Bygade 26, 2635 Ishøj
Ansatte: 9
Startdato: 28. september 1992,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrerfirmaet Brdr. K ApS
Ågården 42, 2635 Ishøj
Ansatte:
Startdato: 08. juni 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Tømrerfirmaet Jacob Neubert v/Jacob Neubert Pedersen
Køgevej 237, 2635 Ishøj
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TØMRERMESTER ULRIK SARDAL ApS
Ågården 43, 2635 Ishøj
Ansatte: 1
Startdato: 29. maj 2008,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Træværk - Tømrermester Peter Luffe
Ellekilde 15, 2635 Ishøj
Ansatte: 0
Startdato: 01. februar 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TSC Snedker Montage
Pilegårds Vænge 53, 2635 Ishøj
Ansatte: 0
Startdato: 06. januar 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
VB Byggeservice
Brentedalen 130, 2635 Ishøj
Ansatte:
Startdato: 01. december 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
VESTEGNENS BYGGEFIRMA ApS
Friggasvej 12, 2635 Ishøj
Ansatte: 1
Startdato: 25. juni 2008,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
VK TOTALSERVICE ApS
Pilemøllevej 6, 2635 Ishøj
Ansatte: 38
Startdato: 11. oktober 2012,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Y.el Construction ApS
Østergården 18, 2635 Ishøj
Ansatte:
Startdato: 04. maj 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab

Indhent tilbud fra andre firmaer i Danmark

Ønsker du at finde et tilbud på tagrenovering eller nyt tag i andre byer i Danmark, så find en dygtig håndværker i Jylland, på Fyn eller Sjælland.

Få 3 tilbud på tagrenovering i Ishøj

Nu ved du mere om, hvilke muligheder for tagrenovering som du har, samt hvor de ligger rent prismæssigt.
Tilbage står der kun at indhente 3 tilbud på tagrenovering i Ishøj. Så er du sikker på, at du ikke kommer til at betale for meget for renoveringen af dit tag.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende
Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!