Tag der trænger til en tagrenovering

Nem og tryg tagrenovering i Vallensbæk Landsby

Tagrenovering kan være en svær opgave at få hul på – særligt i tilbudsfasen. Men følger du denne guide, og bruger vores tilbudstjeneste, får du den letteste og mest trygge tagrenovering i Vallensbæk Landsby.

Hvor finder du en håndværker, du kan betro din tagrenovering?

Håndværkeren er den vigtigste faktor ved en tagrenovering. For taget er boligens mest udsatte bygningsdel.

Men hvordan finder du en håndværker, du kan stole på, giver en fair pris – og som du kan regne med møder op, og leverer arbejdet til aftalt tid?

Det har vi en løsning på!

  • Lad håndværkerne kontakter dig – Slip for at bruge tid på at finde dem.
  • Håndværkere som du kan stole på – Vi samarbejder kun med firmaer, vi kender.
  • Altid aftalt kvalitet og levering – Læs kundernes anmeldelser, før du vælger.
Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Tagrenovering i Vallensbæk Landsby uden tvivlsspørgsmål

Vælger du at få 3 tilbud på tagrenovering i Vallensbæk Landsby gennem vores tjeneste, er du sikker på kun at få henvendelser fra seriøse håndværksfirmaer. Vi formidler kun håndværksopgaver til firmaer, som tidligere har vundet tagrenovering-opgaver gennem os – og har leveret et ordentligt stykke arbejde. Det er din sikkerhed for, at du får en tagrenovering, der holder – også til fremtidens mere ekstreme vejr.

Ingen jargon, du ikke forstår

Magter du ikke at svare på spørgsmål, som du ikke helt forstår. Eller at blive fejet af med smarte vendinger og fagtermer, når du spørger. Vores samarbejdspartnere taler, så du aldrig er i tvivl.

Tilbuddet kommer altid til aftalt tid

For at modtage opgaver gennem vores tilbudstjeneste, forpligter alle håndværkere sig til at levere et skriftligt tilbud inden for 72 timer efter, de har været ude at se på din opgave.

Tilbud, du rent faktisk kan forstå

Ud over at komme til aftalt tid, kan du også se frem til et tilbud, som du rent faktisk kan forstå. Samtidig kan du nemt sammenligne prisen på tværs af de enkelte tilbud, som du modtager.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Du er kun 4 skridt fra din tagrenovering i Vallensbæk Landsby

Det har aldrig været lettere og mere trygt at få foretaget en tagrenovering i Vallensbæk Landsby. Alt hvad du skal gøre, er:

  • Klik på knappen – så bliver du snart kontaktet af 3 håndværkere
  • Håndværkerne kommer – taler om opgaven, og måler alting op
  • Modtag de 3 tilbud – og vælg let det, som passer til din bolig
  • Få arbejdet udført – og glæd dig over den færdige tagrenovering
Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende
Renovering af tag

Tagrenovering eller tagudskiftning?

Der findes mange måder at renovere et tag på – og hvilken form for tagrenovering du har brug for til din bolig, afhænger helt og holdent af tagets og tagkonstruktionens stand. 

Generelt arbejder håndværkere med tre forskellige former for tagrenovering:

  1. Tagmaling – forlænger levetiden af taget, men kræver selve taget og tagkonstruktionen stadig er i orden, og at selve taget er holdbart og tæt.
  2. Tagudskiftning – her udskiftes tegl eller tagplader, eller der lægges nyt tag oven på det gamle. Kræver at tagkonstruktionen er i orden.
  3. Total tagrenovering – her udskiftes både taget og tagkonstruktionen. Giver også mulighed for ændringer i tagkonstruktion og overetage.

Start med et tagtjek

Når du skal vælge, hvilken form for tagrenovering du skal bruge, er du oftest nødt til at have fat i en fagmand, der kan vurdere standen på dit tag.

Den slags rådgivningsarbejde udføres af både håndværksfirmaer og byggesagkyndige. Det foregår ved, at de kommer ud og undersøger både tagbelægning og tagkonstruktion, samt ser nærmere på f.eks. isoleringstykkelser, nuværende indretning af tagetagen, og taler med jer om jeres ønsker og budget til tagrenoveringen.

Derudfra får du så en rapport, som indeholder en vurdering af tagets tilstand, samt anbefaler hvilken tagrenovering, du skal vælge.

BEMÆRK: Vælger du et håndværksfirma til opgaven, vil du oftest få en rapport, som anbefaler en af de renoveringsløsninger, de kan levere.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Tagrenovering priser – hvad koster det at renovere taget?

Af de tre forskellige tagrenoveringstyper ovenfor er tagmalingen klart den billigste løsning og den totale tagrenovering den dyreste.

Tagmaling – Er det den billigste løsning?

For at det giver mening at male taget, skal såvel tagkonstruktion som tagbelægning være i så god stand, at det kan holde en del år endnu. For en gang tagmaling kan hverken tætne et utæt tag eller stoppe råd og svamp i tagkonstruktionens lægter og spær.

Men har du et tag, som er blevet kedeligt og slidt at se på, kan du friske udseendet op, så taget bliver næsten som nyt at se på. Derved slipper du for at udskifte taget af kosmetiske grunde.
Tagmaling er typisk en god løsning til tagplade-tag, og koster fra nogle få tusinde kroner og opefter alt efter størrelsen på tagarealet.

Tagudskiftning – er det den økonomiske løsning?

Er tagkonstruktionen på boligen stadig i orden, men er taget blevet utæt, eller har det fået en stormskade? Så kan du ”nøjes” med at få udskiftet selve tagbelægningen.

Det åbner samtidig op for, at du kan skifte fra f.eks. gammeldags tagplader eller miljøfarlige eternitplader og til f.eks. et nyt, moderne ståltag, der ligner teglsten. Det er en meget populær løsning, fordi den ikke kræver en stærkere tagkonstruktion, sådan som det er nødvendigt, hvis du ville lægge rigtige tegl på taget.

Men det kræver, at skiftet fra tagplade- til tegl-look ikke ødelægger det arkitektoniske indtryk på boligen. 

Du kan naturligvis også foretage det sikre valg og skifte til et tag af samme type som det, du har i dag.

Hvor dyr en tagudskiftning er, afhænger af flere ting:

1) Har du gamle, miljøfarlige eternitplader liggende, som skal bortskaffes forsvarligt?

2) Lægger du det nye tag direkte oven på det gamle tag, eller skal det gamle tag fjernes?

3) Fjerner du det gamle tag, kan lægterne så genbruges, eller skal der lægges nye?

4) Hvilken tagtype skifter du til?

5) Hvor stort er tagarealet på dit tag, og hvilken hældning har taget.

Alt efter dit svar på ovenstående kan du få en tagudskiftning fra omkring 75-80.000 og opefter. 

Total tagrenovering – den dyreste løsning?

Har du brug for en total tagrenovering, hvor både tagbelægning og tagkonstruktion udskiftes, begynder det hurtigt at blive dyrt.

For dels skal det gamle tag og tilhørende tagkonstruktion fjernes, og dels skal du opgradere eventuel isolering af taget til de seneste krav i bygningsreglementet.

Samtidig får du mulighed for at ændre på tagkonstruktionen, så du f.eks. får en karnap på eller får sat ovenlysvinduer i. HUSK: Hvis du udvider boligarealet på grund af ændringerne, skal du søge byggetilladelse til din tagrenovering.

En total tagrenovering er derfor den absolut dyreste måde at renovere taget på. Her løber det hurtigt op i 150-200.000, og kan nemt komme til at koste en halv million eller mere.

Isoleringskrav ved tagrenovering?

Isoleringskravet til taget hedder 300 mm i dag. Men foretager du en udskiftning af tagbelægningen, er der som sådan ingen krav om, at du skal opgradere isoleringen af tagetagen. Det er kun, hvis du skifter hele tagkonstruktionen, eller bygger den om.

Men oftest er det alligevel en god ide at opgradere isoleringen, hvis det er nødvendigt. Det er en forholdsvis lav ekstraudgift. Samtidig udløser det både energitilskud, og giver dig en øjeblikkelig kontant besparelse på dine varmeudgifter.

Dog skal du være opmærksom på, at hvis du vælger at forhøje taget for at kunne rumme efterisoleringen, vil det være nødvendigt at forlænge udhænget på taget og flytte tagrenderne. Samt tjekke op på højdebestemmelserne, så taget ikke bliver højere end det er tilladt i dit lokalområde.

Kan man få tilskud til tagrenovering?

Som sådan kan du ikke få tilskud til selve tagrenoveringen. Men du kan hente både energitilskud og udnytte håndværkerfradraget i forbindelse med dit renoveringsprojekt. (Reglerne på området ændrer sig ofte, så spørg din håndværker eller søg informationer hos relevante myndigheder.)

Energitilskud til isolering:
Vælger du at efterisolere i forbindelse med renoveringen af taget, kan du søge om energitilskud hos dit energiselskab. 

Her afhænger tilskuddets størrelse af den opnåede besparelse i kWh. Samtidig skal du huske at få tilsagn fra energiselskabet på dit energitilskud, inden du sætter arbejdet i gang, og køber materialer hjem.

Forhøjet håndværkerfradrag:
Samtidig kan du udnytte det forhøjede håndværkerfradrag på 25.000 pr. voksne beboer i husstanden, som bidrager til betalingen af tagrenoveringen.

Fradraget gives på arbejdslønnen – som oftest er den største post. Derfor er det vigtigt, at du får en regning fra håndværkeren, hvor arbejdslønnen er udspecificeret som en selvstændig post. Så er det nemt at bruge fakturaen som dokumentation for fradraget, når du skal udfylde din selvangivelse.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Oversigt over firmaer der tilbyder tagrenovering i Vallensbæk Landsby eller hele Vallensbæk kommune

Ønsker du selv at finde en virksomhed der kan hjælpe dig med en tagrenovering eller nyt tag i Vallensbæk Landsby eller Vallensbæk kommune, så tjek oversigten herunder.

Vi fandt 46 tagfirmaer i Vallensbæk Landsby. Find en tømrer eller håndværker i Vallensbæk Landsby og omegn herunder. I hele Vallensbæk kommunefindes der flere tagfirmaer, hvis du vil udvide din søgning efter en dygtig tømrer.
Arbejdskraftnu ApS
Gammelgårds Alle 17, 2665 Vallensbæk STRAnd
Ansatte:
Startdato: 24. februar 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
ARI DK v/Atila-György Suhaida
Hyttesvinget 19, 2665 Vallensbæk STRAnd
Ansatte:
Startdato: 01. december 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Bjerring VVS/JB Energi Konsulenter v/Jim Bjerring
Margrethevænget 15, 2665 Vallensbæk STRAnd
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Bo Steen Clausen
Kolleruplund 44, 2665 Vallensbæk STRAnd
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 1984,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Bygmester Ramu
Gammelgårds Alle 29, 2665 Vallensbæk STRAnd
Ansatte:
Startdato: 13. marts 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
C C DESIGN V/CARSTEN CHRISTENSEN
Torbenfeldvej 10, 2665 Vallensbæk STRAnd
Ansatte: 1
Startdato: 20. august 1986,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Consensus Byg ApS
Albertslundvej 109, 2625 Vallensbæk
Ansatte:
Startdato: 09. september 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Dalgaard Byg ApS
Dagmarhaven 26, 2665 Vallensbæk STRAnd
Ansatte:
Startdato: 16. marts 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
DANESAN
Delta Park 22, 2665 Vallensbæk STRAnd
Ansatte:
Startdato: 18. februar 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Dræby Tømrer og Entreprise
Margrethevænget 6, 2665 Vallensbæk STRAnd
Ansatte:
Startdato: 01. maj 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
EM Carpentry
Kolleruplund 71, 2665 Vallensbæk STRAnd
Ansatte:
Startdato: 01. september 2021,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Eva Rengøring og Byg
Delta Park 10, 2665 Vallensbæk STRAnd
Ansatte:
Startdato: 02. april 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
GCON ApS
Vejlegårdsparken 2, 2665 Vallensbæk STRAnd
Ansatte:
Startdato: 28. januar 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
H Trading v/Robert Holland
Vejlegårdsvej 57, 2665 Vallensbæk STRAnd
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 1996,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
IM BYG/IVER MITTAG
Selsøvej 32, 2665 Vallensbæk STRAnd
Ansatte: 4
Startdato: 14. marts 1988,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Indodane Construction ApS
Syvhøjvænge 45, 2625 Vallensbæk
Ansatte: 1
Startdato: 23. september 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Iphone Universe v/Wim Jan Buitenhuis / best byg
Hyrdeengen 373, 2625 Vallensbæk
Ansatte:
Startdato: 01. maj 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Jey-lind Byg Entreprise
Rendsagervej 153, 2625 Vallensbæk
Ansatte:
Startdato: 13. juli 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
K.E Entreprise
Vallensbækvej 44, 2625 Vallensbæk
Ansatte: 0
Startdato: 01. februar 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Keep Clean Byg & Clean Services
Torbenfeldvej 2, 2665 Vallensbæk STRAnd
Ansatte:
Startdato: 25. maj 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
KKS Entreprise ApS
Vallensbækvej 46, 2625 Vallensbæk
Ansatte:
Startdato: 13. marts 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
kv-rådgivning
Lyngvej 1, 2665 Vallensbæk STRAnd
Ansatte:
Startdato: 31. maj 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
LaMi montage ApS
Højstrupparken 42, 2665 Vallensbæk STRAnd
Ansatte:
Startdato: 06. september 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MA Groupe
Rosenfeldtvej 32, 2665 Vallensbæk STRAnd
Ansatte:
Startdato: 01. oktober 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MP Tømrer Entreprise ApS
Højstrupparken 55, 2665 Vallensbæk STRAnd
Ansatte:
Startdato: 22. februar 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MR TAGSERVICE ApS
Amalieparken 25, 2665 Vallensbæk STRAnd
Ansatte: 1
Startdato: 29. januar 2014,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
N.N. Byg V/Niels Frederiksen
Horsbred 137, 2625 Vallensbæk
Ansatte:
Startdato: 01. marts 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Nikolas Darius
Vejlegårdsparken 60, 2665 Vallensbæk STRAnd
Ansatte:
Startdato: 08. november 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
PDF-Byg
Rosendalsvej 4, 2665 Vallensbæk STRAnd
Ansatte:
Startdato: 12. oktober 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Pro Construction
Albertslundvej 99, 2625 Vallensbæk
Ansatte:
Startdato: 01. februar 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
PRONK BYG v/Per Pronk
Højstrupparken 48, 2665 Vallensbæk STRAnd
Ansatte: 0
Startdato: 11. november 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Rasmussen Tømrer & Snedker
Vallensbækvej 44, 2625 Vallensbæk
Ansatte:
Startdato: 29. februar 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Snedker- & Tømrerfirmaet Morten Christensen
Vallensbæk Strandvej 285, 2665 Vallensbæk STRAnd
Ansatte: 0
Startdato: 06. oktober 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
T/A SIMS Entreprise v/ Tamer El-Atrach
Vallensbæk Stationstorv 54, 2665 Vallensbæk STRAnd
Ansatte:
Startdato: 20. oktober 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
THESTRUP TOTALSERVICE V/TORBEN T MORTENSEN
Vemmetoftevej 18, 2665 Vallensbæk STRAnd
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 1995,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tinggaard Entreprise v/Patrick Tinggaard Pedersen
Grønkløvervænget 26, 2625 Vallensbæk
Ansatte: 0
Startdato: 08. juni 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømmer-Knasten ApS
Broksøvej 12, 2665 Vallensbæk STRAnd
Ansatte: 1
Startdato: 20. marts 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
TØMRER SØREN MARTIN PEDERSEN
Pilehavevænge 83, 2625 Vallensbæk
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 1992,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrer/Snedker Kompagniet
Bonderupvej 8, 2665 Vallensbæk STRAnd
Ansatte: 0
Startdato: 04. april 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrermester Anders Møll
Strandhaven 97, 2665 Vallensbæk STRAnd
Ansatte: 0
Startdato: 21. maj 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrermester Anders Møll ApS
Strandhaven 97, 2665 Vallensbæk STRAnd
Ansatte:
Startdato: 29. januar 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Tømrermester Lasse Christophersen /v Lasse Fredenskjold Hjørdrup Christophersen
Delta Park 10, 2665 Vallensbæk STRAnd
Ansatte:
Startdato: 09. februar 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrermester Nicklas E. Cordsen
Vallensbæk Strandvej 294, 2665 Vallensbæk STRAnd
Ansatte:
Startdato: 25. august 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrermester Otterup-Hjulmand
Havbovej 1, 2665 Vallensbæk STRAnd
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrermester Sørensen ApS
Gisselfeldvej 4, 2665 Vallensbæk STRAnd
Ansatte:
Startdato: 22. maj 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Vallensbæk Maskinsnedkeri A/S
Engvej 20, 2625 Vallensbæk
Ansatte: 22
Startdato: 16. maj 2017,
Virksomhedsform: Aktieselskab

Indhent tilbud fra andre firmaer i Danmark

Ønsker du at finde et tilbud på tagrenovering eller nyt tag i andre byer i Danmark, så find en dygtig håndværker i Jylland, på Fyn eller Sjælland.

Få 3 tilbud på tagrenovering i Vallensbæk Landsby

Nu ved du mere om, hvilke muligheder for tagrenovering som du har, samt hvor de ligger rent prismæssigt.
Tilbage står der kun at indhente 3 tilbud på tagrenovering i Vallensbæk Landsby. Så er du sikker på, at du ikke kommer til at betale for meget for renoveringen af dit tag.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende
Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!