Tag der trænger til en tagrenovering

Nem og tryg tagrenovering i Gentofte

Tagrenovering kan være en svær opgave at få hul på – særligt i tilbudsfasen. Men følger du denne guide, og bruger vores tilbudstjeneste, får du den letteste og mest trygge tagrenovering i Gentofte.

Hvor finder du en håndværker, du kan betro din tagrenovering?

Håndværkeren er den vigtigste faktor ved en tagrenovering. For taget er boligens mest udsatte bygningsdel.

Men hvordan finder du en håndværker, du kan stole på, giver en fair pris – og som du kan regne med møder op, og leverer arbejdet til aftalt tid?

Det har vi en løsning på!

  • Lad håndværkerne kontakter dig – Slip for at bruge tid på at finde dem.
  • Håndværkere som du kan stole på – Vi samarbejder kun med firmaer, vi kender.
  • Altid aftalt kvalitet og levering – Læs kundernes anmeldelser, før du vælger.
Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Tagrenovering i Gentofte uden tvivlsspørgsmål

Vælger du at få 3 tilbud på tagrenovering i Gentofte gennem vores tjeneste, er du sikker på kun at få henvendelser fra seriøse håndværksfirmaer. Vi formidler kun håndværksopgaver til firmaer, som tidligere har vundet tagrenovering-opgaver gennem os – og har leveret et ordentligt stykke arbejde. Det er din sikkerhed for, at du får en tagrenovering, der holder – også til fremtidens mere ekstreme vejr.

Ingen jargon, du ikke forstår

Magter du ikke at svare på spørgsmål, som du ikke helt forstår. Eller at blive fejet af med smarte vendinger og fagtermer, når du spørger. Vores samarbejdspartnere taler, så du aldrig er i tvivl.

Tilbuddet kommer altid til aftalt tid

For at modtage opgaver gennem vores tilbudstjeneste, forpligter alle håndværkere sig til at levere et skriftligt tilbud inden for 72 timer efter, de har været ude at se på din opgave.

Tilbud, du rent faktisk kan forstå

Ud over at komme til aftalt tid, kan du også se frem til et tilbud, som du rent faktisk kan forstå. Samtidig kan du nemt sammenligne prisen på tværs af de enkelte tilbud, som du modtager.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Du er kun 4 skridt fra din tagrenovering i Gentofte

Det har aldrig været lettere og mere trygt at få foretaget en tagrenovering i Gentofte. Alt hvad du skal gøre, er:

  • Klik på knappen – så bliver du snart kontaktet af 3 håndværkere
  • Håndværkerne kommer – taler om opgaven, og måler alting op
  • Modtag de 3 tilbud – og vælg let det, som passer til din bolig
  • Få arbejdet udført – og glæd dig over den færdige tagrenovering
Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende
Renovering af tag

Tagrenovering eller tagudskiftning?

Der findes mange måder at renovere et tag på – og hvilken form for tagrenovering du har brug for til din bolig, afhænger helt og holdent af tagets og tagkonstruktionens stand. 

Generelt arbejder håndværkere med tre forskellige former for tagrenovering:

  1. Tagmaling – forlænger levetiden af taget, men kræver selve taget og tagkonstruktionen stadig er i orden, og at selve taget er holdbart og tæt.
  2. Tagudskiftning – her udskiftes tegl eller tagplader, eller der lægges nyt tag oven på det gamle. Kræver at tagkonstruktionen er i orden.
  3. Total tagrenovering – her udskiftes både taget og tagkonstruktionen. Giver også mulighed for ændringer i tagkonstruktion og overetage.

Start med et tagtjek

Når du skal vælge, hvilken form for tagrenovering du skal bruge, er du oftest nødt til at have fat i en fagmand, der kan vurdere standen på dit tag.

Den slags rådgivningsarbejde udføres af både håndværksfirmaer og byggesagkyndige. Det foregår ved, at de kommer ud og undersøger både tagbelægning og tagkonstruktion, samt ser nærmere på f.eks. isoleringstykkelser, nuværende indretning af tagetagen, og taler med jer om jeres ønsker og budget til tagrenoveringen.

Derudfra får du så en rapport, som indeholder en vurdering af tagets tilstand, samt anbefaler hvilken tagrenovering, du skal vælge.

BEMÆRK: Vælger du et håndværksfirma til opgaven, vil du oftest få en rapport, som anbefaler en af de renoveringsløsninger, de kan levere.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Tagrenovering priser – hvad koster det at renovere taget?

Af de tre forskellige tagrenoveringstyper ovenfor er tagmalingen klart den billigste løsning og den totale tagrenovering den dyreste.

Tagmaling – Er det den billigste løsning?

For at det giver mening at male taget, skal såvel tagkonstruktion som tagbelægning være i så god stand, at det kan holde en del år endnu. For en gang tagmaling kan hverken tætne et utæt tag eller stoppe råd og svamp i tagkonstruktionens lægter og spær.

Men har du et tag, som er blevet kedeligt og slidt at se på, kan du friske udseendet op, så taget bliver næsten som nyt at se på. Derved slipper du for at udskifte taget af kosmetiske grunde.
Tagmaling er typisk en god løsning til tagplade-tag, og koster fra nogle få tusinde kroner og opefter alt efter størrelsen på tagarealet.

Tagudskiftning – er det den økonomiske løsning?

Er tagkonstruktionen på boligen stadig i orden, men er taget blevet utæt, eller har det fået en stormskade? Så kan du ”nøjes” med at få udskiftet selve tagbelægningen.

Det åbner samtidig op for, at du kan skifte fra f.eks. gammeldags tagplader eller miljøfarlige eternitplader og til f.eks. et nyt, moderne ståltag, der ligner teglsten. Det er en meget populær løsning, fordi den ikke kræver en stærkere tagkonstruktion, sådan som det er nødvendigt, hvis du ville lægge rigtige tegl på taget.

Men det kræver, at skiftet fra tagplade- til tegl-look ikke ødelægger det arkitektoniske indtryk på boligen. 

Du kan naturligvis også foretage det sikre valg og skifte til et tag af samme type som det, du har i dag.

Hvor dyr en tagudskiftning er, afhænger af flere ting:

1) Har du gamle, miljøfarlige eternitplader liggende, som skal bortskaffes forsvarligt?

2) Lægger du det nye tag direkte oven på det gamle tag, eller skal det gamle tag fjernes?

3) Fjerner du det gamle tag, kan lægterne så genbruges, eller skal der lægges nye?

4) Hvilken tagtype skifter du til?

5) Hvor stort er tagarealet på dit tag, og hvilken hældning har taget.

Alt efter dit svar på ovenstående kan du få en tagudskiftning fra omkring 75-80.000 og opefter. 

Total tagrenovering – den dyreste løsning?

Har du brug for en total tagrenovering, hvor både tagbelægning og tagkonstruktion udskiftes, begynder det hurtigt at blive dyrt.

For dels skal det gamle tag og tilhørende tagkonstruktion fjernes, og dels skal du opgradere eventuel isolering af taget til de seneste krav i bygningsreglementet.

Samtidig får du mulighed for at ændre på tagkonstruktionen, så du f.eks. får en karnap på eller får sat ovenlysvinduer i. HUSK: Hvis du udvider boligarealet på grund af ændringerne, skal du søge byggetilladelse til din tagrenovering.

En total tagrenovering er derfor den absolut dyreste måde at renovere taget på. Her løber det hurtigt op i 150-200.000, og kan nemt komme til at koste en halv million eller mere.

Isoleringskrav ved tagrenovering?

Isoleringskravet til taget hedder 300 mm i dag. Men foretager du en udskiftning af tagbelægningen, er der som sådan ingen krav om, at du skal opgradere isoleringen af tagetagen. Det er kun, hvis du skifter hele tagkonstruktionen, eller bygger den om.

Men oftest er det alligevel en god ide at opgradere isoleringen, hvis det er nødvendigt. Det er en forholdsvis lav ekstraudgift. Samtidig udløser det både energitilskud, og giver dig en øjeblikkelig kontant besparelse på dine varmeudgifter.

Dog skal du være opmærksom på, at hvis du vælger at forhøje taget for at kunne rumme efterisoleringen, vil det være nødvendigt at forlænge udhænget på taget og flytte tagrenderne. Samt tjekke op på højdebestemmelserne, så taget ikke bliver højere end det er tilladt i dit lokalområde.

Kan man få tilskud til tagrenovering?

Som sådan kan du ikke få tilskud til selve tagrenoveringen. Men du kan hente både energitilskud og udnytte håndværkerfradraget i forbindelse med dit renoveringsprojekt. (Reglerne på området ændrer sig ofte, så spørg din håndværker eller søg informationer hos relevante myndigheder.)

Energitilskud til isolering:
Vælger du at efterisolere i forbindelse med renoveringen af taget, kan du søge om energitilskud hos dit energiselskab. 

Her afhænger tilskuddets størrelse af den opnåede besparelse i kWh. Samtidig skal du huske at få tilsagn fra energiselskabet på dit energitilskud, inden du sætter arbejdet i gang, og køber materialer hjem.

Forhøjet håndværkerfradrag:
Samtidig kan du udnytte det forhøjede håndværkerfradrag på 25.000 pr. voksne beboer i husstanden, som bidrager til betalingen af tagrenoveringen.

Fradraget gives på arbejdslønnen – som oftest er den største post. Derfor er det vigtigt, at du får en regning fra håndværkeren, hvor arbejdslønnen er udspecificeret som en selvstændig post. Så er det nemt at bruge fakturaen som dokumentation for fradraget, når du skal udfylde din selvangivelse.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Oversigt over firmaer der tilbyder tagrenovering i Gentofte eller hele Gentofte kommune

Ønsker du selv at finde en virksomhed der kan hjælpe dig med en tagrenovering eller nyt tag i Gentofte eller Gentofte kommune, så tjek oversigten herunder.

Vi fandt 63 tagfirmaer i Gentofte. Find en tømrer eller håndværker i Gentofte og omegn herunder. I hele Gentofte kommunefindes der flere tagfirmaer, hvis du vil udvide din søgning efter en dygtig tømrer.
"Jan-sen" v/Janusz Swierczewski
Ærenprisvej 5, 2820 Gentofte
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2009,
Virksomhedsform: Anden udenlandsk virksomhed
ANSØ GRUPPEN A/S
Nybrovej 87, 2820 Gentofte
Ansatte: 22
Startdato: 28. februar 2012,
Virksomhedsform: Aktieselskab
B&L Byg
Vangedevej 116, 2820 Gentofte
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Basis Byg & Design ApS
Ericavej 143, 2820 Gentofte
Ansatte:
Startdato: 03. november 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Bechcon ApS
Søgårdsvej 7, 2820 Gentofte
Ansatte:
Startdato: 02. juli 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
BILSYN KØBENHAVN ApS
Smakkegårdsvej 109, 2820 Gentofte
Ansatte: 3
Startdato: 31. oktober 2006,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Bosyn
Gyldenholm Alle 20, 2820 Gentofte
Ansatte: 0
Startdato: 02. oktober 1988,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Byg og ejendomsservice aps
Ellegårdsvej 83, 2820 Gentofte
Ansatte:
Startdato: 17. juni 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Byggeric ApS
Stolpehøj 112, 2820 Gentofte
Ansatte: 0
Startdato: 09. marts 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
CLG Byg ApS
Mitchellsstræde 3, 2820 Gentofte
Ansatte:
Startdato: 20. november 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Crafter
Stolpehøj 30, 2820 Gentofte
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 2007,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Dansk Natur Isolering
Myrtoften 4, 2820 Gentofte
Ansatte: 0
Startdato: 09. oktober 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
DUPA TØMRERNE ApS
Mesterlodden 44, 2820 Gentofte
Ansatte:
Startdato: 28. april 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
ÉN TIL TRÆ ApS
Herredsvej 42, 2820 Gentofte
Ansatte: 2
Startdato: 20. maj 2014,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
FJ Tømrer & maritim service
Søbredden 50, 2820 Gentofte
Ansatte:
Startdato: 20. april 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Fleet Corp 2 ApS
Ved Bommen 3, 2820 Gentofte
Ansatte:
Startdato: 12. april 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Frederik Jarfelt ApS
Søbredden 50, 2820 Gentofte
Ansatte:
Startdato: 15. december 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
FRIKKES TAGDÆKNING ApS
Ericavej 23, 2820 Gentofte
Ansatte: 4
Startdato: 13. maj 1981,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Fryd! ApS
Mesterlodden 26, 2820 Gentofte
Ansatte: 15
Startdato: 23. maj 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Galiano
Baunegårdsvej 28, 2820 Gentofte
Ansatte:
Startdato: 06. maj 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Gentofte Byggeservice v/Jens-Christian Steffensen
Stolpehøj 13, 2820 Gentofte
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 1999,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Gentofte Tømrer & Byg ApS
Sandtoften 10, 2820 Gentofte
Ansatte: 0
Startdato: 07. juli 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
HaarHansen Entreprise
Ved Bommen 27, 2820 Gentofte
Ansatte:
Startdato: 22. oktober 2020,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Hartvig Ejendomme ApS
Mesterlodden 5, 2820 Gentofte
Ansatte:
Startdato: 26. juni 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
HARTVIG GRUPPEN A/S
Mesterlodden 5, 2820 Gentofte
Ansatte: 30
Startdato: 25. oktober 2012,
Virksomhedsform: Aktieselskab
HC Living Aps
Baunegårdsvej 6, 2820 Gentofte
Ansatte:
Startdato: 13. februar 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
HC SERVICE ApS
Baunegårdsvej 4, 2820 Gentofte
Ansatte: 4
Startdato: 01. juni 1987,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Hele Huset ApS
Snerlevej 4, 2820 Gentofte
Ansatte:
Startdato: 27. februar 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Henriksen Gentofte HåndværkerService
Liljevej 5, 2820 Gentofte
Ansatte:
Startdato: 01. juni 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Hørsholm Køkken ApS
Nybrovej 87, 2820 Gentofte
Ansatte:
Startdato: 01. oktober 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Hovgaard Entreprise ApS
Fuglegårdsvænget 36, 2820 Gentofte
Ansatte:
Startdato: 14. december 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
I&L BYG ApS
Jægersborgvej 120, 2820 Gentofte
Ansatte: 2
Startdato: 02. august 2011,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
JW Entreprise
Sløjfen 35, 2820 Gentofte
Ansatte:
Startdato: 01. oktober 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
KGS. LYNGBY TØMRER- OG SNEDKERFIRMA A/S
Nybrovej 93, 2820 Gentofte
Ansatte: 5
Startdato: 22. maj 2001,
Virksomhedsform: Aktieselskab
KL Byg og renovering
Vangede Bygade 58, 2820 Gentofte
Ansatte: 0
Startdato: 11. november 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Klyver Entreprise
Søgårdsvej 29, 2820 Gentofte
Ansatte:
Startdato: 01. maj 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Lars Skytte
Anemonevej 29, 2820 Gentofte
Ansatte:
Startdato: 24. februar 2021,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Merkur Byggeservice v/Morten Merkur Sørensen
Prins Valdemars Vej 47, 2820 Gentofte
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 1995,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MIKKEL POST V/MIKKEL POST SØRENSEN
Plantagevej 13, 2820 Gentofte
Ansatte: 0
Startdato: 12. august 1996,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Nissen Byg
Søbredden 53, 2820 Gentofte
Ansatte: 0
Startdato: 29. oktober 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Olivers entreprise
Grusbakken 18, 2820 Gentofte
Ansatte:
Startdato: 01. marts 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Plusbyg ApS
Herredsvej 49, 2820 Gentofte
Ansatte: 11
Startdato: 03. juli 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
POULSEN PROJECTS ApS
Byledet 2, 2820 Gentofte
Ansatte: 0
Startdato: 03. juli 2007,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
R. S. Boligservice
Fuglegårdsvænget 61, 2820 Gentofte
Ansatte:
Startdato: 01. marts 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Rose Byg v/Jeppe Andreas Rose
Ellebækvej 50, 2820 Gentofte
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
ROSENFELD BYGGEENTREPRISE ApS
Springbanen 17, 2820 Gentofte
Ansatte: 2
Startdato: 29. februar 2012,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Rovsing Byggeservice
Solbakkevej 70, 2820 Gentofte
Ansatte:
Startdato: 27. november 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
S2 Camper ApS
Lyngbyvej 410, 2820 Gentofte
Ansatte: 2
Startdato: 01. januar 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Service Hele Vejen ApS
Ved Bommen 16, 2820 Gentofte
Ansatte: 1
Startdato: 10. oktober 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
SERVICEMESTEREN ApS
Vangede Bygade 89, 2820 Gentofte
Ansatte: 2
Startdato: 26. august 2014,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Skovshoved Tømreren ApS
Prins Valdemars Vej 47, 2820 Gentofte
Ansatte:
Startdato: 27. januar 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Snedkermesteren.dk ApS
Mesterlodden 30, 2820 Gentofte
Ansatte: 15
Startdato: 07. juni 1996,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Svart Dyssell ApS
Mesterlodden 10, 2820 Gentofte
Ansatte: 8
Startdato: 09. februar 2005,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
TBR Kartel
Niels Steensens Vej 1, 2820 Gentofte
Ansatte:
Startdato: 30. august 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Thomas Marcher ApS
Mosegårdsvej 67, 2820 Gentofte
Ansatte:
Startdato: 01. september 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
TKS Tømreren ApS
Nybrovej 91, 2820 Gentofte
Ansatte:
Startdato: 16. september 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
TØMRER & SNEDKERMESTER MICHAEL ØSTERGAARD SØRENSEN
Ermelundsvej 61, 2820 Gentofte
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 1987,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TØMRER- OG SNEDKERFIRMAET JUHL-HANSEN ApS
Nybrovej 17, 2820 Gentofte
Ansatte: 1
Startdato: 10. oktober 2006,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
TØMRERMESTER LARS BASSE NIELSEN
Lyngbyvej 325, 2820 Gentofte
Ansatte:
Startdato: 01. juli 1979,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Ule Byg
Tværbommen 45, 2820 Gentofte
Ansatte: 2
Startdato: 07. september 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
UT Malerservice ApS
Mesterlodden 20, 2820 Gentofte
Ansatte:
Startdato: 20. november 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
VELBYG
Søgårdsvej 4, 2820 Gentofte
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2003,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
WoodWorkers.cph Multi/Service
Fuglegårdsvænget 65, 2820 Gentofte
Ansatte: 0
Startdato: 30. oktober 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed

Indhent tilbud fra andre firmaer i Danmark

Ønsker du at finde et tilbud på tagrenovering eller nyt tag i andre byer i Danmark, så find en dygtig håndværker i Jylland, på Fyn eller Sjælland.

Få 3 tilbud på tagrenovering i Gentofte

Nu ved du mere om, hvilke muligheder for tagrenovering som du har, samt hvor de ligger rent prismæssigt.
Tilbage står der kun at indhente 3 tilbud på tagrenovering i Gentofte. Så er du sikker på, at du ikke kommer til at betale for meget for renoveringen af dit tag.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende
Copyright 2024 - Pilanto Aps
Svar på 3 spørgsmål om UNICEF og deltag i konkurrencen om et SuperGavekort fra GoGift på 2.500 kr.
Test din viden her!