Tag der trænger til en tagrenovering

Nem og tryg tagrenovering i Smørumovre

Tagrenovering kan være en svær opgave at få hul på – særligt i tilbudsfasen. Men følger du denne guide, og bruger vores tilbudstjeneste, får du den letteste og mest trygge tagrenovering i Smørumovre.

Hvor finder du en håndværker, du kan betro din tagrenovering?

Håndværkeren er den vigtigste faktor ved en tagrenovering. For taget er boligens mest udsatte bygningsdel.

Men hvordan finder du en håndværker, du kan stole på, giver en fair pris – og som du kan regne med møder op, og leverer arbejdet til aftalt tid?

Det har vi en løsning på!

  • Lad håndværkerne kontakter dig – Slip for at bruge tid på at finde dem.
  • Håndværkere som du kan stole på – Vi samarbejder kun med firmaer, vi kender.
  • Altid aftalt kvalitet og levering – Læs kundernes anmeldelser, før du vælger.
Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Tagrenovering i Smørumovre uden tvivlsspørgsmål

Vælger du at få 3 tilbud på tagrenovering i Smørumovre gennem vores tjeneste, er du sikker på kun at få henvendelser fra seriøse håndværksfirmaer. Vi formidler kun håndværksopgaver til firmaer, som tidligere har vundet tagrenovering-opgaver gennem os – og har leveret et ordentligt stykke arbejde. Det er din sikkerhed for, at du får en tagrenovering, der holder – også til fremtidens mere ekstreme vejr.

Ingen jargon, du ikke forstår

Magter du ikke at svare på spørgsmål, som du ikke helt forstår. Eller at blive fejet af med smarte vendinger og fagtermer, når du spørger. Vores samarbejdspartnere taler, så du aldrig er i tvivl.

Tilbuddet kommer altid til aftalt tid

For at modtage opgaver gennem vores tilbudstjeneste, forpligter alle håndværkere sig til at levere et skriftligt tilbud inden for 72 timer efter, de har været ude at se på din opgave.

Tilbud, du rent faktisk kan forstå

Ud over at komme til aftalt tid, kan du også se frem til et tilbud, som du rent faktisk kan forstå. Samtidig kan du nemt sammenligne prisen på tværs af de enkelte tilbud, som du modtager.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Du er kun 4 skridt fra din tagrenovering i Smørumovre

Det har aldrig været lettere og mere trygt at få foretaget en tagrenovering i Smørumovre. Alt hvad du skal gøre, er:

  • Klik på knappen – så bliver du snart kontaktet af 3 håndværkere
  • Håndværkerne kommer – taler om opgaven, og måler alting op
  • Modtag de 3 tilbud – og vælg let det, som passer til din bolig
  • Få arbejdet udført – og glæd dig over den færdige tagrenovering
Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende
Renovering af tag

Tagrenovering eller tagudskiftning?

Der findes mange måder at renovere et tag på – og hvilken form for tagrenovering du har brug for til din bolig, afhænger helt og holdent af tagets og tagkonstruktionens stand. 

Generelt arbejder håndværkere med tre forskellige former for tagrenovering:

  1. Tagmaling – forlænger levetiden af taget, men kræver selve taget og tagkonstruktionen stadig er i orden, og at selve taget er holdbart og tæt.
  2. Tagudskiftning – her udskiftes tegl eller tagplader, eller der lægges nyt tag oven på det gamle. Kræver at tagkonstruktionen er i orden.
  3. Total tagrenovering – her udskiftes både taget og tagkonstruktionen. Giver også mulighed for ændringer i tagkonstruktion og overetage.

Start med et tagtjek

Når du skal vælge, hvilken form for tagrenovering du skal bruge, er du oftest nødt til at have fat i en fagmand, der kan vurdere standen på dit tag.

Den slags rådgivningsarbejde udføres af både håndværksfirmaer og byggesagkyndige. Det foregår ved, at de kommer ud og undersøger både tagbelægning og tagkonstruktion, samt ser nærmere på f.eks. isoleringstykkelser, nuværende indretning af tagetagen, og taler med jer om jeres ønsker og budget til tagrenoveringen.

Derudfra får du så en rapport, som indeholder en vurdering af tagets tilstand, samt anbefaler hvilken tagrenovering, du skal vælge.

BEMÆRK: Vælger du et håndværksfirma til opgaven, vil du oftest få en rapport, som anbefaler en af de renoveringsløsninger, de kan levere.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Tagrenovering priser – hvad koster det at renovere taget?

Af de tre forskellige tagrenoveringstyper ovenfor er tagmalingen klart den billigste løsning og den totale tagrenovering den dyreste.

Tagmaling – Er det den billigste løsning?

For at det giver mening at male taget, skal såvel tagkonstruktion som tagbelægning være i så god stand, at det kan holde en del år endnu. For en gang tagmaling kan hverken tætne et utæt tag eller stoppe råd og svamp i tagkonstruktionens lægter og spær.

Men har du et tag, som er blevet kedeligt og slidt at se på, kan du friske udseendet op, så taget bliver næsten som nyt at se på. Derved slipper du for at udskifte taget af kosmetiske grunde.
Tagmaling er typisk en god løsning til tagplade-tag, og koster fra nogle få tusinde kroner og opefter alt efter størrelsen på tagarealet.

Tagudskiftning – er det den økonomiske løsning?

Er tagkonstruktionen på boligen stadig i orden, men er taget blevet utæt, eller har det fået en stormskade? Så kan du ”nøjes” med at få udskiftet selve tagbelægningen.

Det åbner samtidig op for, at du kan skifte fra f.eks. gammeldags tagplader eller miljøfarlige eternitplader og til f.eks. et nyt, moderne ståltag, der ligner teglsten. Det er en meget populær løsning, fordi den ikke kræver en stærkere tagkonstruktion, sådan som det er nødvendigt, hvis du ville lægge rigtige tegl på taget.

Men det kræver, at skiftet fra tagplade- til tegl-look ikke ødelægger det arkitektoniske indtryk på boligen. 

Du kan naturligvis også foretage det sikre valg og skifte til et tag af samme type som det, du har i dag.

Hvor dyr en tagudskiftning er, afhænger af flere ting:

1) Har du gamle, miljøfarlige eternitplader liggende, som skal bortskaffes forsvarligt?

2) Lægger du det nye tag direkte oven på det gamle tag, eller skal det gamle tag fjernes?

3) Fjerner du det gamle tag, kan lægterne så genbruges, eller skal der lægges nye?

4) Hvilken tagtype skifter du til?

5) Hvor stort er tagarealet på dit tag, og hvilken hældning har taget.

Alt efter dit svar på ovenstående kan du få en tagudskiftning fra omkring 75-80.000 og opefter. 

Total tagrenovering – den dyreste løsning?

Har du brug for en total tagrenovering, hvor både tagbelægning og tagkonstruktion udskiftes, begynder det hurtigt at blive dyrt.

For dels skal det gamle tag og tilhørende tagkonstruktion fjernes, og dels skal du opgradere eventuel isolering af taget til de seneste krav i bygningsreglementet.

Samtidig får du mulighed for at ændre på tagkonstruktionen, så du f.eks. får en karnap på eller får sat ovenlysvinduer i. HUSK: Hvis du udvider boligarealet på grund af ændringerne, skal du søge byggetilladelse til din tagrenovering.

En total tagrenovering er derfor den absolut dyreste måde at renovere taget på. Her løber det hurtigt op i 150-200.000, og kan nemt komme til at koste en halv million eller mere.

Isoleringskrav ved tagrenovering?

Isoleringskravet til taget hedder 300 mm i dag. Men foretager du en udskiftning af tagbelægningen, er der som sådan ingen krav om, at du skal opgradere isoleringen af tagetagen. Det er kun, hvis du skifter hele tagkonstruktionen, eller bygger den om.

Men oftest er det alligevel en god ide at opgradere isoleringen, hvis det er nødvendigt. Det er en forholdsvis lav ekstraudgift. Samtidig udløser det både energitilskud, og giver dig en øjeblikkelig kontant besparelse på dine varmeudgifter.

Dog skal du være opmærksom på, at hvis du vælger at forhøje taget for at kunne rumme efterisoleringen, vil det være nødvendigt at forlænge udhænget på taget og flytte tagrenderne. Samt tjekke op på højdebestemmelserne, så taget ikke bliver højere end det er tilladt i dit lokalområde.

Kan man få tilskud til tagrenovering?

Som sådan kan du ikke få tilskud til selve tagrenoveringen. Men du kan hente både energitilskud og udnytte håndværkerfradraget i forbindelse med dit renoveringsprojekt. (Reglerne på området ændrer sig ofte, så spørg din håndværker eller søg informationer hos relevante myndigheder.)

Energitilskud til isolering:
Vælger du at efterisolere i forbindelse med renoveringen af taget, kan du søge om energitilskud hos dit energiselskab. 

Her afhænger tilskuddets størrelse af den opnåede besparelse i kWh. Samtidig skal du huske at få tilsagn fra energiselskabet på dit energitilskud, inden du sætter arbejdet i gang, og køber materialer hjem.

Forhøjet håndværkerfradrag:
Samtidig kan du udnytte det forhøjede håndværkerfradrag på 25.000 pr. voksne beboer i husstanden, som bidrager til betalingen af tagrenoveringen.

Fradraget gives på arbejdslønnen – som oftest er den største post. Derfor er det vigtigt, at du får en regning fra håndværkeren, hvor arbejdslønnen er udspecificeret som en selvstændig post. Så er det nemt at bruge fakturaen som dokumentation for fradraget, når du skal udfylde din selvangivelse.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Oversigt over firmaer der tilbyder tagrenovering i Smørumovre eller hele Egedal kommune

Ønsker du selv at finde en virksomhed der kan hjælpe dig med en tagrenovering eller nyt tag i Smørumovre eller Egedal kommune, så tjek oversigten herunder.

Vi fandt 55 tagfirmaer i Smørumovre. Find en tømrer eller håndværker i Smørumovre og omegn herunder. I hele Egedal kommunefindes der flere tagfirmaer, hvis du vil udvide din søgning efter en dygtig tømrer.
AA-Byg ApS
Folekær 30, 2765 Smørum
Ansatte: 1
Startdato: 21. juni 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Aabye´s Både og.. v/Thomas Aabye
Lyngkær 19, 2765 Smørum
Ansatte: 0
Startdato: 01. november 2003,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Aalund Multibyg
Irishaven 150, 2765 Smørum
Ansatte:
Startdato: 15. april 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
AJ-Byg ApS
Skebjergvej 33, 2765 Smørum
Ansatte: 9
Startdato: 06. august 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
ALT-I-3 ApS
Kløvervej 8, 2765 Smørum
Ansatte: 1
Startdato: 17. marts 2014,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Bjarnes Totalenterprise v/Bjarne Kurt Wiegell
Haretoften 5, 2765 Smørum
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Brandshøj ApS
Pærevangen 28, 2765 Smørum
Ansatte:
Startdato: 06. december 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
BRDR. GIMM ApS
Hassellunden 4, 2765 Smørum
Ansatte: 12
Startdato: 18. maj 2007,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
C.E Byg
Hindbærvangen 100, 2765 Smørum
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
C.L. Pedersen Tømrerentreprise
Hasselkær 7, 2765 Smørum
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
CHC-Byg
Rytterkær 173, 2765 Smørum
Ansatte:
Startdato: 29. januar 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
CJH HOLDING ApS
Smedekrogen 26, 2765 Smørum
Ansatte:
Startdato: 21. oktober 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
CT Byg og R./ Lille Smørum Økologi
Råbrovej 17, 2765 Smørum
Ansatte: 0
Startdato: 20. marts 1996,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Dan_Byg ApS
Rendebæksvej 17, 2765 Smørum
Ansatte:
Startdato: 19. marts 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Egelund Byg ApS
Gryti 4, 2765 Smørum
Ansatte:
Startdato: 11. juni 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
FE BYG
Tørveslettevej 5, 2765 Smørum
Ansatte:
Startdato: 14. december 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Flindts
Blommevangen 2, 2765 Smørum
Ansatte: 0
Startdato: 01. november 1999,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
FOON ApS
Stangkær 9, 2765 Smørum
Ansatte: 2
Startdato: 04. november 2010,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Fyrsten Entreprise ApS
Skebjergvej 33, 2765 Smørum
Ansatte:
Startdato: 17. november 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Gaard Byg ApS
Mosevej 10, 2765 Smørum
Ansatte:
Startdato: 26. april 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
HAANDVAERK
Irishaven 44, 2765 Smørum
Ansatte: 0
Startdato: 23. november 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Haandvaerk ApS af 2015
Hørbakken 8, 2765 Smørum
Ansatte:
Startdato: 07. maj 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Jansen Rådgivning
Astershaven 281, 2765 Smørum
Ansatte:
Startdato: 16. november 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
JBK TOTALBYG V/JESPER BJØRN KRAMER
Tulipanhaven 13, 2765 Smørum
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 1998,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
JOHN & PER ApS
Kirsebærvangen 27, 2765 Smørum
Ansatte: 1
Startdato: 01. oktober 2008,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Jul & Partnere P/S
Smedekrogen 26, 2765 Smørum
Ansatte:
Startdato: 09. december 2022,
Virksomhedsform: Kommanditaktieselskab/Partnerselskab
Karlsby ApS
Åkandehaven 44, 2765 Smørum
Ansatte:
Startdato: 03. maj 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
kfsbyg og montage
Pærevangen 21, 2765 Smørum
Ansatte: 0
Startdato: 02. februar 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
KMH ENTREPRISE ApS
Skebjergvej 33, 2765 Smørum
Ansatte: 2
Startdato: 07. september 2006,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Kofod vinduer og døre
Dyreholm 7, 2765 Smørum
Ansatte:
Startdato: 01. august 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Kokchendorff ApS
Tørveslettevej 5, 2765 Smørum
Ansatte: 8
Startdato: 12. januar 1993,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Lana-Multiservice v/Jens Eggertsen
Solbærvangen 14, 2765 Smørum
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Martorell ´s Tømrerfirma ApS
Edelgavevej 26, 2765 Smørum
Ansatte: 1
Startdato: 29. oktober 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MgO Group ApS
Råbrovej 62, 2765 Smørum
Ansatte: 9
Startdato: 21. juni 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Mollerup Byg
Tulipanhaven 23, 2765 Smørum
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MRK SNEDKER- OG TØMRERFIRMA V/MICHAEL KRYGERMEIER
Nybøllevej 57, 2765 Smørum
Ansatte: 1
Startdato: 01. januar 1998,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
NKL Tømrerfirma
Riskær 21, 2765 Smørum
Ansatte:
Startdato: 30. december 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
NLT Tag ApS
Smørum Bygade 20, 2765 Smørum
Ansatte: 0
Startdato: 13. november 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
NLT TAGDÆKNING ApS
Smørum Bygade 20, 2765 Smørum
Ansatte: 10
Startdato: 01. maj 1996,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
NNT ApS
Rugvej 13, 2765 Smørum
Ansatte: 2
Startdato: 18. februar 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Øhrgaard Entreprise
Nybøllevej 33, 2765 Smørum
Ansatte:
Startdato: 04. juli 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
P. HOLM VVS
Kildekær 6, 2765 Smørum
Ansatte: 0
Startdato: 01. februar 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Palle Skovgaard
Åkandehaven 190, 2765 Smørum
Ansatte: 0
Startdato: 14. april 2003,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
pladerpaamaal.dk ApS
Skebjergvej 23, 2765 Smørum
Ansatte:
Startdato: 27. maj 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
QVIST-BYGTOTAL ApS
Nonnemosen 5, 2765 Smørum
Ansatte:
Startdato: 02. november 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
ResultatBolig ApS
Rytterparken 90, 2765 Smørum
Ansatte:
Startdato: 06. april 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
SIS ENTREPRISE ApS
Kongehaven 27, 2765 Smørum
Ansatte:
Startdato: 09. august 2010,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Sletsø Tømrer & Entreprise v/Malthe Sletsø
Smørum Bygade 9, 2765 Smørum
Ansatte:
Startdato: 09. februar 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TÆKKEMAND JOHN BRISTON
Ledøje Bygade 58, 2765 Smørum
Ansatte: 1
Startdato: 01. august 1996,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TF Handyman ApS
Stangkær 10, 2765 Smørum
Ansatte:
Startdato: 02. december 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Tømrerfirmaet Stephansen v/Steen Stephansen
Latyrushaven 69, 2765 Smørum
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 1988,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
tømrermester martin schwartz
Skebjergvej 33, 2765 Smørum
Ansatte: 1
Startdato: 01. august 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TØMRERMESTER MØRKHOLT ApS
Kirsebærvangen 62, 2765 Smørum
Ansatte: 1
Startdato: 15. september 2004,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
TømrerMester Nørklit ApS
Lyngkær 12, 2765 Smørum
Ansatte:
Startdato: 15. januar 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Valentin Byg ApS
Pærevangen 7, 2765 Smørum
Ansatte:
Startdato: 28. april 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab

Indhent tilbud fra andre firmaer i Danmark

Ønsker du at finde et tilbud på tagrenovering eller nyt tag i andre byer i Danmark, så find en dygtig håndværker i Jylland, på Fyn eller Sjælland.

Få 3 tilbud på tagrenovering i Smørumovre

Nu ved du mere om, hvilke muligheder for tagrenovering som du har, samt hvor de ligger rent prismæssigt.
Tilbage står der kun at indhente 3 tilbud på tagrenovering i Smørumovre. Så er du sikker på, at du ikke kommer til at betale for meget for renoveringen af dit tag.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende
Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!