Tag der trænger til en tagrenovering

Nem og tryg tagrenovering i Kongens Lyngby

Tagrenovering kan være en svær opgave at få hul på – særligt i tilbudsfasen. Men følger du denne guide, og bruger vores tilbudstjeneste, får du den letteste og mest trygge tagrenovering i Kongens Lyngby.

Hvor finder du en håndværker, du kan betro din tagrenovering?

Håndværkeren er den vigtigste faktor ved en tagrenovering. For taget er boligens mest udsatte bygningsdel.

Men hvordan finder du en håndværker, du kan stole på, giver en fair pris – og som du kan regne med møder op, og leverer arbejdet til aftalt tid?

Det har vi en løsning på!

  • Lad håndværkerne kontakter dig – Slip for at bruge tid på at finde dem.
  • Håndværkere som du kan stole på – Vi samarbejder kun med firmaer, vi kender.
  • Altid aftalt kvalitet og levering – Læs kundernes anmeldelser, før du vælger.
Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Tagrenovering i Kongens Lyngby uden tvivlsspørgsmål

Vælger du at få 3 tilbud på tagrenovering i Kongens Lyngby gennem vores tjeneste, er du sikker på kun at få henvendelser fra seriøse håndværksfirmaer. Vi formidler kun håndværksopgaver til firmaer, som tidligere har vundet tagrenovering-opgaver gennem os – og har leveret et ordentligt stykke arbejde. Det er din sikkerhed for, at du får en tagrenovering, der holder – også til fremtidens mere ekstreme vejr.

Ingen jargon, du ikke forstår

Magter du ikke at svare på spørgsmål, som du ikke helt forstår. Eller at blive fejet af med smarte vendinger og fagtermer, når du spørger. Vores samarbejdspartnere taler, så du aldrig er i tvivl.

Tilbuddet kommer altid til aftalt tid

For at modtage opgaver gennem vores tilbudstjeneste, forpligter alle håndværkere sig til at levere et skriftligt tilbud inden for 72 timer efter, de har været ude at se på din opgave.

Tilbud, du rent faktisk kan forstå

Ud over at komme til aftalt tid, kan du også se frem til et tilbud, som du rent faktisk kan forstå. Samtidig kan du nemt sammenligne prisen på tværs af de enkelte tilbud, som du modtager.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Du er kun 4 skridt fra din tagrenovering i Kongens Lyngby

Det har aldrig været lettere og mere trygt at få foretaget en tagrenovering i Kongens Lyngby. Alt hvad du skal gøre, er:

  • Klik på knappen – så bliver du snart kontaktet af 3 håndværkere
  • Håndværkerne kommer – taler om opgaven, og måler alting op
  • Modtag de 3 tilbud – og vælg let det, som passer til din bolig
  • Få arbejdet udført – og glæd dig over den færdige tagrenovering
Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende
Renovering af tag

Tagrenovering eller tagudskiftning?

Der findes mange måder at renovere et tag på – og hvilken form for tagrenovering du har brug for til din bolig, afhænger helt og holdent af tagets og tagkonstruktionens stand. 

Generelt arbejder håndværkere med tre forskellige former for tagrenovering:

  1. Tagmaling – forlænger levetiden af taget, men kræver selve taget og tagkonstruktionen stadig er i orden, og at selve taget er holdbart og tæt.
  2. Tagudskiftning – her udskiftes tegl eller tagplader, eller der lægges nyt tag oven på det gamle. Kræver at tagkonstruktionen er i orden.
  3. Total tagrenovering – her udskiftes både taget og tagkonstruktionen. Giver også mulighed for ændringer i tagkonstruktion og overetage.

Start med et tagtjek

Når du skal vælge, hvilken form for tagrenovering du skal bruge, er du oftest nødt til at have fat i en fagmand, der kan vurdere standen på dit tag.

Den slags rådgivningsarbejde udføres af både håndværksfirmaer og byggesagkyndige. Det foregår ved, at de kommer ud og undersøger både tagbelægning og tagkonstruktion, samt ser nærmere på f.eks. isoleringstykkelser, nuværende indretning af tagetagen, og taler med jer om jeres ønsker og budget til tagrenoveringen.

Derudfra får du så en rapport, som indeholder en vurdering af tagets tilstand, samt anbefaler hvilken tagrenovering, du skal vælge.

BEMÆRK: Vælger du et håndværksfirma til opgaven, vil du oftest få en rapport, som anbefaler en af de renoveringsløsninger, de kan levere.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Tagrenovering priser – hvad koster det at renovere taget?

Af de tre forskellige tagrenoveringstyper ovenfor er tagmalingen klart den billigste løsning og den totale tagrenovering den dyreste.

Tagmaling – Er det den billigste løsning?

For at det giver mening at male taget, skal såvel tagkonstruktion som tagbelægning være i så god stand, at det kan holde en del år endnu. For en gang tagmaling kan hverken tætne et utæt tag eller stoppe råd og svamp i tagkonstruktionens lægter og spær.

Men har du et tag, som er blevet kedeligt og slidt at se på, kan du friske udseendet op, så taget bliver næsten som nyt at se på. Derved slipper du for at udskifte taget af kosmetiske grunde.
Tagmaling er typisk en god løsning til tagplade-tag, og koster fra nogle få tusinde kroner og opefter alt efter størrelsen på tagarealet.

Tagudskiftning – er det den økonomiske løsning?

Er tagkonstruktionen på boligen stadig i orden, men er taget blevet utæt, eller har det fået en stormskade? Så kan du ”nøjes” med at få udskiftet selve tagbelægningen.

Det åbner samtidig op for, at du kan skifte fra f.eks. gammeldags tagplader eller miljøfarlige eternitplader og til f.eks. et nyt, moderne ståltag, der ligner teglsten. Det er en meget populær løsning, fordi den ikke kræver en stærkere tagkonstruktion, sådan som det er nødvendigt, hvis du ville lægge rigtige tegl på taget.

Men det kræver, at skiftet fra tagplade- til tegl-look ikke ødelægger det arkitektoniske indtryk på boligen. 

Du kan naturligvis også foretage det sikre valg og skifte til et tag af samme type som det, du har i dag.

Hvor dyr en tagudskiftning er, afhænger af flere ting:

1) Har du gamle, miljøfarlige eternitplader liggende, som skal bortskaffes forsvarligt?

2) Lægger du det nye tag direkte oven på det gamle tag, eller skal det gamle tag fjernes?

3) Fjerner du det gamle tag, kan lægterne så genbruges, eller skal der lægges nye?

4) Hvilken tagtype skifter du til?

5) Hvor stort er tagarealet på dit tag, og hvilken hældning har taget.

Alt efter dit svar på ovenstående kan du få en tagudskiftning fra omkring 75-80.000 og opefter. 

Total tagrenovering – den dyreste løsning?

Har du brug for en total tagrenovering, hvor både tagbelægning og tagkonstruktion udskiftes, begynder det hurtigt at blive dyrt.

For dels skal det gamle tag og tilhørende tagkonstruktion fjernes, og dels skal du opgradere eventuel isolering af taget til de seneste krav i bygningsreglementet.

Samtidig får du mulighed for at ændre på tagkonstruktionen, så du f.eks. får en karnap på eller får sat ovenlysvinduer i. HUSK: Hvis du udvider boligarealet på grund af ændringerne, skal du søge byggetilladelse til din tagrenovering.

En total tagrenovering er derfor den absolut dyreste måde at renovere taget på. Her løber det hurtigt op i 150-200.000, og kan nemt komme til at koste en halv million eller mere.

Isoleringskrav ved tagrenovering?

Isoleringskravet til taget hedder 300 mm i dag. Men foretager du en udskiftning af tagbelægningen, er der som sådan ingen krav om, at du skal opgradere isoleringen af tagetagen. Det er kun, hvis du skifter hele tagkonstruktionen, eller bygger den om.

Men oftest er det alligevel en god ide at opgradere isoleringen, hvis det er nødvendigt. Det er en forholdsvis lav ekstraudgift. Samtidig udløser det både energitilskud, og giver dig en øjeblikkelig kontant besparelse på dine varmeudgifter.

Dog skal du være opmærksom på, at hvis du vælger at forhøje taget for at kunne rumme efterisoleringen, vil det være nødvendigt at forlænge udhænget på taget og flytte tagrenderne. Samt tjekke op på højdebestemmelserne, så taget ikke bliver højere end det er tilladt i dit lokalområde.

Kan man få tilskud til tagrenovering?

Som sådan kan du ikke få tilskud til selve tagrenoveringen. Men du kan hente både energitilskud og udnytte håndværkerfradraget i forbindelse med dit renoveringsprojekt. (Reglerne på området ændrer sig ofte, så spørg din håndværker eller søg informationer hos relevante myndigheder.)

Energitilskud til isolering:
Vælger du at efterisolere i forbindelse med renoveringen af taget, kan du søge om energitilskud hos dit energiselskab. 

Her afhænger tilskuddets størrelse af den opnåede besparelse i kWh. Samtidig skal du huske at få tilsagn fra energiselskabet på dit energitilskud, inden du sætter arbejdet i gang, og køber materialer hjem.

Forhøjet håndværkerfradrag:
Samtidig kan du udnytte det forhøjede håndværkerfradrag på 25.000 pr. voksne beboer i husstanden, som bidrager til betalingen af tagrenoveringen.

Fradraget gives på arbejdslønnen – som oftest er den største post. Derfor er det vigtigt, at du får en regning fra håndværkeren, hvor arbejdslønnen er udspecificeret som en selvstændig post. Så er det nemt at bruge fakturaen som dokumentation for fradraget, når du skal udfylde din selvangivelse.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Oversigt over firmaer der tilbyder tagrenovering i Kongens Lyngby eller hele Lyngby-Taarbæk kommune

Ønsker du selv at finde en virksomhed der kan hjælpe dig med en tagrenovering eller nyt tag i Kongens Lyngby eller Lyngby-Taarbæk kommune, så tjek oversigten herunder.

Vi fandt 97 tagfirmaer i Kongens Lyngby. Find en tømrer eller håndværker i Kongens Lyngby og omegn herunder. I hele Lyngby-Taarbæk kommunefindes der flere tagfirmaer, hvis du vil udvide din søgning efter en dygtig tømrer.
A-Site A/S
Lystoftevej 45, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte:
Startdato: 26. maj 2015,
Virksomhedsform: Aktieselskab
A.S.C Tømrer
Porsevænget 5, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte:
Startdato: 23. november 2020,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Alona Byg
Lundtoftevej 57, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte: 1
Startdato: 01. august 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
ALTERNATIV BYG ApS
Tjørnevænget 22, 2800 Kgs.lyngby
Ansatte: 1
Startdato: 10. juni 2005,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Arek Byg
Porsevænget 2, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte:
Startdato: 20. august 2020,
Virksomhedsform: Anden udenlandsk virksomhed
BECHAR & CO. ApS
Islandsvej 23, 2800 Kgs.lyngby
Ansatte: 2
Startdato: 30. juni 2006,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Brdr. Frandsen v/Jan Frandsen
Møllevænget 33, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
CINAL ApS
Mosevej 6, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte: 1
Startdato: 05. april 2002,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Danlux Trading
Emil Pipers Vej 17, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2014,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
De Fries Tømrer & Snedker ApS
Sydskråningen 16, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte:
Startdato: 23. april 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Den Lokale Håndværker v/Allan Frank Christiansen
Lundtoftevej 276, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte: 1
Startdato: 25. september 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
DO Tømrermester v/DennisOstenfeld
Toftegærdet 16, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
DR Byg & Service
Gammelmosevej 207, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte:
Startdato: 16. april 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
ET GODT TILBUD APS
Maglebjergvej 6, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte: 1
Startdato: 23. april 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
F.D. Tømrer Entreprise I/S
Borremosen 34, 2800 Kgs. LYNGby
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2017,
Virksomhedsform: Interessentskab
FIRMA FLEMMING L SMIDT
Agervang 42, 2800 Kgs. LYNGby
Ansatte: 3
Startdato: 01. juni 1983,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Fjeldhøj & Co ApS
Lyngen 25, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte: 3
Startdato: 25. februar 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
GO Entreprise ApS
Nybrovej 271, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte: 8
Startdato: 05. december 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
H.C Tømrer & snedkerfirma ApS
Agnetevej 27, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte:
Startdato: 09. maj 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
H.P. Larsen A/S
Christian X's Alle 110, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte: 7
Startdato: 01. december 2015,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Halds
Lyngvej 27, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte:
Startdato: 31. marts 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Handyman om Hjørnet
Nymøllevej 49, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte:
Startdato: 28. maj 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Holst Entreprise A/S
Skovbrynet 45, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte:
Startdato: 01. april 2021,
Virksomhedsform: Aktieselskab
J. EMBORG SERVICES ApS
Gustav Adolphs Vej 17, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte: 1
Startdato: 02. november 2009,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
J. VILLADSEN ApS
Emil Pipers Vej 40, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte: 4
Startdato: 04. maj 2006,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
J.A.F.A Konstruktion v/Jacob Axel Fagerberg Andersen
Æblevænget 3, 2800 Kgs.lyngby
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
J.L. PETERSEN ApS
Tjørnevænget 4, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte: 1
Startdato: 02. maj 2012,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
JENS ERIK LARSEN ApS
Rønne Alle 5, 2800 Kgs. LYNGby
Ansatte: 1
Startdato: 04. maj 1992,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Jesper A. Nielsen ApS
Ingridsvej 8, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte:
Startdato: 19. april 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Jonas Juul ApS
Gammel Bagsværdvej 16, 2800 Kgs. LYNGby
Ansatte: 5
Startdato: 10. juni 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Just Entreprise Tømrer og Snedker ApS
Skovmarken 6, 2800 Kgs. LYNGby
Ansatte: 2
Startdato: 16. februar 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
KBX ApS
Firskovvej 6, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte: 3
Startdato: 26. maj 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Krarup Entreprise
Skovsvinget 3, 2800 Kgs. LYNGby
Ansatte: 0
Startdato: 17. december 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Kvaliform
Islandsvej 1, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte:
Startdato: 06. marts 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
LA Byg
Finlandsvej 18, 2800 Kgs.lyngby
Ansatte: 0
Startdato: 20. maj 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
LaLe Entreprise
Granparken 97, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte:
Startdato: 06. marts 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
LBL Træ Byg
Gammelmosevej 75, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte:
Startdato: 21. januar 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Leon Louis ApS
Maglebjergvej 6, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte:
Startdato: 03. juli 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
LM Stav ApS
Maglebjergvej 6, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte:
Startdato: 16. maj 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Lyngby Snedkeri ApS
Lyngby Hovedgade 102, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte:
Startdato: 27. august 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Lyngby Tømrer
Møllevænget 49, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte:
Startdato: 17. november 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Lyngby Tømrerforretning
Peter Rørdams Vej 16, 2800 Kgs. LYNGby
Ansatte: 1
Startdato: 01. marts 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
LYNGDORF-BYG ApS
Hjortekærsvej 121, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte: 7
Startdato: 29. april 2011,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
M2 Gruppen Aps
Lyngby Hovedgade 102, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte: 7
Startdato: 18. oktober 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MALERFIRMAET CÆSAR
Parkhøjvej 6, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MARTIN SCHULTZ TØMRER- OG SNEDKERFIRMA ApS
Lyngby Hovedgade 84, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte: 2
Startdato: 02. oktober 2001,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MBS Service
Lyngbygårdsvej 23, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte: 1
Startdato: 01. januar 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MBS Total Entreprise ApS
Lyngbygårdsvej 23, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte:
Startdato: 18. januar 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Mester Jakob v/Jakob Kofoed Hansen
Sofievej 1, 2800 Kgs.lyngby
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MG Multibyg
Jægersborgvej 29, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte:
Startdato: 01. juni 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Moellr Group
Ellevænget 12, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte:
Startdato: 09. marts 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MRB BYG
Om Kæret 8, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte:
Startdato: 24. august 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Muffl-Acoustics ApS
Skelhøjvej 19, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte:
Startdato: 25. januar 1978,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Nordsjællands Snedkeri
Maglebjergvej 6, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte: 0
Startdato: 23. august 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Nymann Folkenberg Enterprise
Sydskråningen 39, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte:
Startdato: 15. december 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
OA Service
Buddingevej 100, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2018,
Virksomhedsform: Anden udenlandsk virksomhed
perman v/Per Sonnenborg Davidsen
Triumfvej 44, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Phillips Tæk v/ Phillip Aksel Nikolajsen
Gedvad 3, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte:
Startdato: 12. juli 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
PLH ApS
Svends Alle 47, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte:
Startdato: 27. januar 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
PRO MILJØ ApS
Maglebjergvej 6, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte:
Startdato: 25. januar 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
PS TØMRER- OG SNEDKERFIRMA V/POUL SKAKSEN
Kongshvilevej 34, 2800 Kgs.lyngby
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 1994,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Rawa Byg ApS
Maglebjergvej 6, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte:
Startdato: 25. september 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Rindbøl & Dreiøe ApS
Sjællandsvej 21, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte:
Startdato: 19. juli 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Ring til Christian
Agnesvej 11, 2800 Kgs. LYNGby
Ansatte: 0
Startdato: 06. januar 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
RK Byg ApS
Gyldendalsvej 14, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte:
Startdato: 03. september 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
ROBERT DOMINCZAK 'ROBEL
Buddingevej 69, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte:
Startdato: 01. april 2022,
Virksomhedsform: Anden udenlandsk virksomhed
RONNI HOLST HOLDING ApS
Skovbrynet 45, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte:
Startdato: 20. september 2014,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
RRByg
Hedevænget 3, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte:
Startdato: 10. maj 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
RubinByggeri
Ulrikkenborg Alle 32, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte:
Startdato: 12. august 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Scandic byg
Maglebjergvej 6, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Smidt Byg
Lyngvej 7, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte:
Startdato: 15. maj 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Snedkerbasen v/Jesper Jønsson
Nørgaardsvej 43, 2800 Kgs. LYNGby
Ansatte: 1
Startdato: 01. marts 1997,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Snedkerservice.dk ApS
Firskovvej 6, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte:
Startdato: 27. oktober 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Sonnys snedkerfirma
Sydskråningen 12, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte:
Startdato: 29. oktober 2023,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Sorgenfri byg
Gartnersvinget 21, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Sune Fortmeier Thomsen
Skovvænget 15, 2800 Kgs.lyngby
Ansatte: 0
Startdato: 25. september 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tækker Byens Tækker
Lyngbygårdsvej 106, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte:
Startdato: 21. marts 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TDH Byg ApS
Bøgeparken 119, 2800 Kgs. LYNGby
Ansatte: 1
Startdato: 13. april 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Tømrer & Snedker Carl B. H. Jensen
Højløkken 54, 2800 Kgs.lyngby
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 1981,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrer & snedkermester Lars Thomsen
Mølletoften 7, 2800 Kgs. LYNGby
Ansatte: 0
Startdato: 01. december 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrer Lau
Svends Alle 47, 2800 Kgs. LYNGby
Ansatte:
Startdato: 06. april 2016,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Tømrer Nikolaj Høyer
Durosvej 20, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte:
Startdato: 01. juni 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrer og snedker Jens Gundtorp
Einarsvej 22, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte:
Startdato: 17. januar 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrer- & Snedkerfirmaet LOHSE ApS
Kornagervej 8, 2800 Kgs. LYNGby
Ansatte:
Startdato: 13. juni 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
TØMRER-SNEDKERFIRMAET JØRGEN SPANGE ApS
Høstvej 7, 2800 Kgs.lyngby
Ansatte: 9
Startdato: 26. juni 2001,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Tømrerfirma Wolf & Jensen ApS
Lyngbygårdsvej 97, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte:
Startdato: 28. september 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Tømrerfirmaet AH ApS
Skeltoftevej 73, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte:
Startdato: 26. april 2006,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Tømrerfirmaet Gibhardt ApS
Lyngby Hovedgade 9, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte:
Startdato: 14. maj 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
TØMRERMESTER EDWARD JENSEN
Peter Rørdams Vej 50, 2800 Kgs. LYNGby
Ansatte: 4
Startdato: 03. juli 1967,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TØMRERMESTER JØRGEN SKOV ANDERSEN
Bagsværdvej 85, 2800 Kgs. LYNGby
Ansatte: 0
Startdato: 01. juni 1970,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TØMRERMESTER KLAVS MADSEN
Hedevænget 18, 2800 Kgs. LYNGby
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 1991,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrermester Malling ApS
Marie Grubbes Alle 40, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte:
Startdato: 08. december 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
TR Byg & Outdoor ApS
Gammelmosevej 107, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte:
Startdato: 14. juni 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
VBL BYG ApS
Christian Winthers Vej 48, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte:
Startdato: 04. juli 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Vekrikas Byg
Trongårdsvej 12, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte: 0
Startdato: 30. april 2017,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
VESTEGNENS ApS
Ulrikkenborg Plads 10, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte: 3
Startdato: 30. januar 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
VL Byg
Christian Winthers Vej 48, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte:
Startdato: 01. oktober 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed

Indhent tilbud fra andre firmaer i Danmark

Ønsker du at finde et tilbud på tagrenovering eller nyt tag i andre byer i Danmark, så find en dygtig håndværker i Jylland, på Fyn eller Sjælland.

Få 3 tilbud på tagrenovering i Kongens Lyngby

Nu ved du mere om, hvilke muligheder for tagrenovering som du har, samt hvor de ligger rent prismæssigt.
Tilbage står der kun at indhente 3 tilbud på tagrenovering i Kongens Lyngby. Så er du sikker på, at du ikke kommer til at betale for meget for renoveringen af dit tag.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende
Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!