Tag der trænger til en tagrenovering

Nem og tryg tagrenovering i Tårnby

Tagrenovering kan være en svær opgave at få hul på – særligt i tilbudsfasen. Men følger du denne guide, og bruger vores tilbudstjeneste, får du den letteste og mest trygge tagrenovering i Tårnby.

Hvor finder du en håndværker, du kan betro din tagrenovering?

Håndværkeren er den vigtigste faktor ved en tagrenovering. For taget er boligens mest udsatte bygningsdel.

Men hvordan finder du en håndværker, du kan stole på, giver en fair pris – og som du kan regne med møder op, og leverer arbejdet til aftalt tid?

Det har vi en løsning på!

  • Lad håndværkerne kontakter dig – Slip for at bruge tid på at finde dem.
  • Håndværkere som du kan stole på – Vi samarbejder kun med firmaer, vi kender.
  • Altid aftalt kvalitet og levering – Læs kundernes anmeldelser, før du vælger.
Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Tagrenovering i Tårnby uden tvivlsspørgsmål

Vælger du at få 3 tilbud på tagrenovering i Tårnby gennem vores tjeneste, er du sikker på kun at få henvendelser fra seriøse håndværksfirmaer. Vi formidler kun håndværksopgaver til firmaer, som tidligere har vundet tagrenovering-opgaver gennem os – og har leveret et ordentligt stykke arbejde. Det er din sikkerhed for, at du får en tagrenovering, der holder – også til fremtidens mere ekstreme vejr.

Ingen jargon, du ikke forstår

Magter du ikke at svare på spørgsmål, som du ikke helt forstår. Eller at blive fejet af med smarte vendinger og fagtermer, når du spørger. Vores samarbejdspartnere taler, så du aldrig er i tvivl.

Tilbuddet kommer altid til aftalt tid

For at modtage opgaver gennem vores tilbudstjeneste, forpligter alle håndværkere sig til at levere et skriftligt tilbud inden for 72 timer efter, de har været ude at se på din opgave.

Tilbud, du rent faktisk kan forstå

Ud over at komme til aftalt tid, kan du også se frem til et tilbud, som du rent faktisk kan forstå. Samtidig kan du nemt sammenligne prisen på tværs af de enkelte tilbud, som du modtager.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Du er kun 4 skridt fra din tagrenovering i Tårnby

Det har aldrig været lettere og mere trygt at få foretaget en tagrenovering i Tårnby. Alt hvad du skal gøre, er:

  • Klik på knappen – så bliver du snart kontaktet af 3 håndværkere
  • Håndværkerne kommer – taler om opgaven, og måler alting op
  • Modtag de 3 tilbud – og vælg let det, som passer til din bolig
  • Få arbejdet udført – og glæd dig over den færdige tagrenovering
Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende
Renovering af tag

Tagrenovering eller tagudskiftning?

Der findes mange måder at renovere et tag på – og hvilken form for tagrenovering du har brug for til din bolig, afhænger helt og holdent af tagets og tagkonstruktionens stand. 

Generelt arbejder håndværkere med tre forskellige former for tagrenovering:

  1. Tagmaling – forlænger levetiden af taget, men kræver selve taget og tagkonstruktionen stadig er i orden, og at selve taget er holdbart og tæt.
  2. Tagudskiftning – her udskiftes tegl eller tagplader, eller der lægges nyt tag oven på det gamle. Kræver at tagkonstruktionen er i orden.
  3. Total tagrenovering – her udskiftes både taget og tagkonstruktionen. Giver også mulighed for ændringer i tagkonstruktion og overetage.

Start med et tagtjek

Når du skal vælge, hvilken form for tagrenovering du skal bruge, er du oftest nødt til at have fat i en fagmand, der kan vurdere standen på dit tag.

Den slags rådgivningsarbejde udføres af både håndværksfirmaer og byggesagkyndige. Det foregår ved, at de kommer ud og undersøger både tagbelægning og tagkonstruktion, samt ser nærmere på f.eks. isoleringstykkelser, nuværende indretning af tagetagen, og taler med jer om jeres ønsker og budget til tagrenoveringen.

Derudfra får du så en rapport, som indeholder en vurdering af tagets tilstand, samt anbefaler hvilken tagrenovering, du skal vælge.

BEMÆRK: Vælger du et håndværksfirma til opgaven, vil du oftest få en rapport, som anbefaler en af de renoveringsløsninger, de kan levere.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Tagrenovering priser – hvad koster det at renovere taget?

Af de tre forskellige tagrenoveringstyper ovenfor er tagmalingen klart den billigste løsning og den totale tagrenovering den dyreste.

Tagmaling – Er det den billigste løsning?

For at det giver mening at male taget, skal såvel tagkonstruktion som tagbelægning være i så god stand, at det kan holde en del år endnu. For en gang tagmaling kan hverken tætne et utæt tag eller stoppe råd og svamp i tagkonstruktionens lægter og spær.

Men har du et tag, som er blevet kedeligt og slidt at se på, kan du friske udseendet op, så taget bliver næsten som nyt at se på. Derved slipper du for at udskifte taget af kosmetiske grunde.
Tagmaling er typisk en god løsning til tagplade-tag, og koster fra nogle få tusinde kroner og opefter alt efter størrelsen på tagarealet.

Tagudskiftning – er det den økonomiske løsning?

Er tagkonstruktionen på boligen stadig i orden, men er taget blevet utæt, eller har det fået en stormskade? Så kan du ”nøjes” med at få udskiftet selve tagbelægningen.

Det åbner samtidig op for, at du kan skifte fra f.eks. gammeldags tagplader eller miljøfarlige eternitplader og til f.eks. et nyt, moderne ståltag, der ligner teglsten. Det er en meget populær løsning, fordi den ikke kræver en stærkere tagkonstruktion, sådan som det er nødvendigt, hvis du ville lægge rigtige tegl på taget.

Men det kræver, at skiftet fra tagplade- til tegl-look ikke ødelægger det arkitektoniske indtryk på boligen. 

Du kan naturligvis også foretage det sikre valg og skifte til et tag af samme type som det, du har i dag.

Hvor dyr en tagudskiftning er, afhænger af flere ting:

1) Har du gamle, miljøfarlige eternitplader liggende, som skal bortskaffes forsvarligt?

2) Lægger du det nye tag direkte oven på det gamle tag, eller skal det gamle tag fjernes?

3) Fjerner du det gamle tag, kan lægterne så genbruges, eller skal der lægges nye?

4) Hvilken tagtype skifter du til?

5) Hvor stort er tagarealet på dit tag, og hvilken hældning har taget.

Alt efter dit svar på ovenstående kan du få en tagudskiftning fra omkring 75-80.000 og opefter. 

Total tagrenovering – den dyreste løsning?

Har du brug for en total tagrenovering, hvor både tagbelægning og tagkonstruktion udskiftes, begynder det hurtigt at blive dyrt.

For dels skal det gamle tag og tilhørende tagkonstruktion fjernes, og dels skal du opgradere eventuel isolering af taget til de seneste krav i bygningsreglementet.

Samtidig får du mulighed for at ændre på tagkonstruktionen, så du f.eks. får en karnap på eller får sat ovenlysvinduer i. HUSK: Hvis du udvider boligarealet på grund af ændringerne, skal du søge byggetilladelse til din tagrenovering.

En total tagrenovering er derfor den absolut dyreste måde at renovere taget på. Her løber det hurtigt op i 150-200.000, og kan nemt komme til at koste en halv million eller mere.

Isoleringskrav ved tagrenovering?

Isoleringskravet til taget hedder 300 mm i dag. Men foretager du en udskiftning af tagbelægningen, er der som sådan ingen krav om, at du skal opgradere isoleringen af tagetagen. Det er kun, hvis du skifter hele tagkonstruktionen, eller bygger den om.

Men oftest er det alligevel en god ide at opgradere isoleringen, hvis det er nødvendigt. Det er en forholdsvis lav ekstraudgift. Samtidig udløser det både energitilskud, og giver dig en øjeblikkelig kontant besparelse på dine varmeudgifter.

Dog skal du være opmærksom på, at hvis du vælger at forhøje taget for at kunne rumme efterisoleringen, vil det være nødvendigt at forlænge udhænget på taget og flytte tagrenderne. Samt tjekke op på højdebestemmelserne, så taget ikke bliver højere end det er tilladt i dit lokalområde.

Kan man få tilskud til tagrenovering?

Som sådan kan du ikke få tilskud til selve tagrenoveringen. Men du kan hente både energitilskud og udnytte håndværkerfradraget i forbindelse med dit renoveringsprojekt. (Reglerne på området ændrer sig ofte, så spørg din håndværker eller søg informationer hos relevante myndigheder.)

Energitilskud til isolering:
Vælger du at efterisolere i forbindelse med renoveringen af taget, kan du søge om energitilskud hos dit energiselskab. 

Her afhænger tilskuddets størrelse af den opnåede besparelse i kWh. Samtidig skal du huske at få tilsagn fra energiselskabet på dit energitilskud, inden du sætter arbejdet i gang, og køber materialer hjem.

Forhøjet håndværkerfradrag:
Samtidig kan du udnytte det forhøjede håndværkerfradrag på 25.000 pr. voksne beboer i husstanden, som bidrager til betalingen af tagrenoveringen.

Fradraget gives på arbejdslønnen – som oftest er den største post. Derfor er det vigtigt, at du får en regning fra håndværkeren, hvor arbejdslønnen er udspecificeret som en selvstændig post. Så er det nemt at bruge fakturaen som dokumentation for fradraget, når du skal udfylde din selvangivelse.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Oversigt over firmaer der tilbyder tagrenovering i Tårnby eller hele Tårnby kommune

Ønsker du selv at finde en virksomhed der kan hjælpe dig med en tagrenovering eller nyt tag i Tårnby eller Tårnby kommune, så tjek oversigten herunder.

Vi fandt 129 tagfirmaer i Tårnby. Find en tømrer eller håndværker i Tårnby og omegn herunder. I hele Tårnby kommunefindes der flere tagfirmaer, hvis du vil udvide din søgning efter en dygtig tømrer.
A Heygnum
Almegård Alle 22, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 01. august 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
A.A tømrerentreprise ApS
Smedekærvej 27, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 07. juni 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Abusus
Bredskiftevej 8, 2770 Kastrup
Ansatte: 1
Startdato: 03. august 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Amager Snedkeren v/A Hansen
Postparken 15, 2770 Kastrup
Ansatte: 0
Startdato: 13. juni 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Amager Snedkeren v/Tommy Breckling
Højskole Alle 19, 2770 Kastrup
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2003,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
AndreaByg
Kongelundsvej 357, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 15. oktober 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Arleth Gruppen
Spicas Alle 33, 2770 Kastrup
Ansatte: 0
Startdato: 23. februar 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Asmussen Tømrerfirma
Dollerupvej 30, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 22. februar 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Bender's Tømrerfirma
Listedvej 19, 2770 Kastrup
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Blaastrup.dk
Dronningborgvej 19, 2770 Kastrup
Ansatte: 0
Startdato: 07. januar 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
BLP ApS
Kirstinehøj 24, 2770 Kastrup
Ansatte: 8
Startdato: 30. juni 2008,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
BLP Tagdækning ApS
Kirstinehøj 24, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 20. april 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
BMT BYG A/S
Kirstinehøj 53, 2770 Kastrup
Ansatte: 23
Startdato: 12. august 2004,
Virksomhedsform: Aktieselskab
BUADES TØMRER- & SNEDKERFIRMA ApS
Nilensvej 2, 2770 Kastrup
Ansatte: 10
Startdato: 30. juni 2008,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Bygogfiks
Hesselvigvej 20, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 15. august 2021,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Christopher Allen McSherry
Tømmerup Stationsvej 10, 2770 Kastrup
Ansatte: 0
Startdato: 01. februar 2017,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Clean-it ApS
Skelgårdsstræde 30, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 11. april 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
CS Tømrervirksomhed
Tårnbypark Alle 3, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 26. marts 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
CSP Entreprise ApS
Skelgårdsstræde 30, 2770 Kastrup
Ansatte: 1
Startdato: 29. juni 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
CTF Built/Ramp-Riders v/Francis James Coggins
Kastruplundgade 43, 2770 Kastrup
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
CVN Vestamager
Liberiavej 41, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 25. juni 2021,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Danneborg
Konvalvej 7, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 20. oktober 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Deleuran Tømrer & Snedker
Amager Landevej 44, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Deleuran Tømrer & Snedker ApS
Amager Landevej 44, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 18. marts 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
DHO
Herkules Alle 44, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 01. oktober 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
ERIK HAVN
Amager Landevej 279, 2770 Kastrup
Ansatte: 0
Startdato: 17. marts 1971,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Faggruppen.dk
Kollundvej 13, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 01. august 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Familymalingdk
Englandsvej 266, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 25. oktober 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
GAMMELGAARD & CO. ApS
Kirstinehøj 53, 2770 Kastrup
Ansatte: 0
Startdato: 24. juni 1977,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Gintaras Matijosaitis
Vosborgvej 11, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 01. maj 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Goldenbaum tømrer murer
Præstefælledvej 138, 2770 Kastrup
Ansatte: 0
Startdato: 05. januar 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
GRØNDAHL TØMRER OG SNEDKER ApS
Latyrus Alle 16, 2770 Kastrup
Ansatte: 5
Startdato: 01. februar 2007,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Guldtømreren ApS
Gyldenvang Alle 8, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 14. marts 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Gustaw Service
Amager Landevej 167, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 10. marts 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
HandyHP
Teglkåsvej 3, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 01. april 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
HEDELUND-ESKO TØMRER & SNEDKERMESTER ApS
Guldregn Alle 8, 2770 Kastrup
Ansatte: 12
Startdato: 01. juni 2011,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
HH Gulve ApS
Amager Landevej 190, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 07. januar 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
HM Byg v/Hans Henrik Mehlert
Talosvej 18, 2770 Kastrup
Ansatte: 0
Startdato: 25. august 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
HPS BYG
Kirstinehøj 53, 2770 Kastrup
Ansatte: 4
Startdato: 01. september 1981,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
IL Byg ApS
Bredagervej 13, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 12. februar 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Inter Pro Byg
Holdkærs Ager 174, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 21. september 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Isedor Byg
Brønderslev Alle 112, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 06. juli 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Isedor Tømrer & Snedker ApS
Brønderslev Alle 112, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 11. oktober 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
J. B. Jensen Entreprise ApS
Volmer Kjærs Alle 11, 2770 Kastrup
Ansatte: 2
Startdato: 27. juni 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
J.A. MORTENSEN INVENTAR & BYGNING A/S
Albøgevej 7, 2770 Kastrup
Ansatte: 12
Startdato: 01. januar 1998,
Virksomhedsform: Aktieselskab
J.A.Schmidt Snedkermester ApS
Amager Landevej 233, 2770 Kastrup
Ansatte: 3
Startdato: 02. september 1987,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
J.B Byg
Studsbøl Alle 4, 2770 Kastrup
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Jakobsen Snedkeri
Jacob Appels Alle 109, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 01. juni 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
JTE
Tømmerupvang 49, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 03. oktober 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Jynsk tømrer & snedker
Kirstinehøj 44, 2770 Kastrup
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
KA Byg & Service ApS
Senegal Alle 9, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 12. november 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Kaare Byg
Otto Liebes Alle 7, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 12. juni 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
KASTRUP BYGNINGSSNEDKERI ApS
Hornevej 13, 2770 Kastrup
Ansatte: 17
Startdato: 14. december 2007,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Kb Tømrer & byg ApS
Listedvej 30, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 13. april 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
KBS Entreprise ApS
Hornevej 13, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 12. oktober 2010,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Kejser Multi Service
Løjtegårdsvej 169, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 08. august 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
KJÆR & LASSEN ENTREPRISE A/S
Kirstinehøj 14, 2770 Kastrup
Ansatte: 10
Startdato: 11. juli 2014,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Kornbeck ApS
Kirstinehøj 25, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 06. november 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Låge Eksperten ApS
Fuglebækvej 2, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 23. april 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
LG Bygningsentreprise ApS
Tømmerupvej 130, 2770 Kastrup
Ansatte: 6
Startdato: 19. juni 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
LHM BYG ApS
Guldblommevej 2, 2770 Kastrup
Ansatte: 1
Startdato: 22. august 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
LiBo Aps
Bygrænsen 32, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 12. september 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
LLBYG v/Thomas Larsen
Vosborgvej 26, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 01. april 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
LOUV SNEDKERI ApS
Oberst Kochs Alle 11, 2770 Kastrup
Ansatte: 10
Startdato: 01. juli 2012,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
LR-Byg & Service
Ingstrup Alle 45, 2770 Kastrup
Ansatte: 2
Startdato: 13. august 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
M&D TEKNISKE EKSPERTER
Søvang Alle 13, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 12. december 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Mathiesen & Lønqvist v/Kasper Lønqvist Mathiesen
Glamsbjergvej 31, 2770 Kastrup
Ansatte: 1
Startdato: 16. juni 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MH Enterprise
Randkløve Alle 146, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 07. september 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Mikkel Hansen Byg ApS
Tømmerupvang 52, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 14. august 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MIPO ENTREPRISE ApS
Vestermarie Alle 53, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 15. oktober 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Montera ApS
Kirstinehøj 54, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 03. oktober 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERDESIGN APS
Amager Landevej 233, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 01. december 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
N.-J. Diemers Eftf. ApS
Englandsvej 358, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 23. april 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
N.-J.Diemers Eftf. v/Laurids Stampe
Englandsvej 358, 2770 Kastrup
Ansatte: 26
Startdato: 01. januar 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Nørager Entreprise Mester ApS
Hvidstenvej 13, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 01. februar 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Øens Byg ApS
Kirstinehøj 69, 2770 Kastrup
Ansatte: 1
Startdato: 14. september 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Omnia Byg ApS
Bredskiftevej 11, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 07. oktober 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Pgh tømrer
Ambra Alle 1, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
PL.Service
Løjtegårdsvej 6, 2770 Kastrup
Ansatte: 0
Startdato: 14. oktober 2003,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Poul Bo Pedersen
Dollerupvej 25, 2770 Kastrup
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
privat v/ volker schipmann
Ugandavej 74, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 02. marts 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Real Byg & service ApS
Tømmerupvang 56, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 14. juli 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
RTH Tømrer
Anhøj 54, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 02. august 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Runkel byg v/Jacob Nissen
Sirgræsvej 35, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 17. august 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Samico
Starup Alle 1, 2770 Kastrup
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Samico Byg ApS
Starup Alle 1, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 02. maj 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Scharff
Astridsvej 9, 2770 Kastrup
Ansatte: 0
Startdato: 01. februar 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Service Bjørnen ApS
Skelgårdsstræde 30, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 04. april 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
SG Entreprise ApS
Kongelundsvej 357, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 10. august 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Skibbygaard
Kirstinehøj 44, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 15. august 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
SM Total 24/7 ApS
Tømmerupvej 130, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 24. marts 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Snedkerfirmaet Aaby v/Claus Aaby Nielsen
Melstedvej 10, 2770 Kastrup
Ansatte: 0
Startdato: 20. april 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Snedkerfirmaet Fobian ApS
Løjtegårdsvej 43, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 05. oktober 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Snedkerfirmaet v/Morten Larsen
Ekkodal 10, 2770 Kastrup
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Snedkermester Jørn Frimann
Saltværksvej 141, 2770 Kastrup
Ansatte: 0
Startdato: 11. marts 1986,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Søgaard MS. ApS
Ryumgårdvej 62, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 11. november 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Sonberg Byg Tømrermester
Televænget 14, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 26. marts 2022,
Virksomhedsform: Anden udenlandsk virksomhed
Staack Tømrermester & Entreprenør ApS
Smålyngen 11, 2770 Kastrup
Ansatte: 0
Startdato: 01. december 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Storm-Byg ApS
Syvstjerne Alle 37, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 01. februar 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
SVEND SØRENSEN ApS
Skolelodsvej 13, 2770 Kastrup
Ansatte: 4
Startdato: 01. december 1988,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
TARK
Snoghøj Alle 49, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 01. april 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
ThomsenInc
Langeskovvej 18, 2770 Kastrup
Ansatte: 0
Startdato: 01. februar 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TK TOTAL ENTREPRISE OG SERVICE
Ingstrup Alle 31, 2770 Kastrup
Ansatte: 0
Startdato: 01. november 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TØMRER MICHAEL NOES RASMUSSEN
Nybøl Alle 38, 2770 Kastrup
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 1987,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TØMRER- & SNEDKERMESTER B R. SCHOLTZ ApS
Hundslundvej 21, 2770 Kastrup
Ansatte: 1
Startdato: 27. november 1984,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
TØMRER- OG SNEDKERFIRMAET GOTTLIEB ApS
Vittrup Alle 12, 2770 Kastrup
Ansatte: 6
Startdato: 27. juni 2013,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Tømrer-og Snedkerfirmaet K. Gjedved
Hadsten Alle 35, 2770 Kastrup
Ansatte: 0
Startdato: 20. august 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrer/Snedkerfirmaet Munch-Jacobsen
Ambra Alle 41, 2770 Kastrup
Ansatte: 0
Startdato: 01. december 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrerfirmaet DOMUS ApS
Ved Stationen 38, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 24. oktober 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Tømrerfirmaet GoodmanService & Isolering ApS
Råbjerg Alle 5, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 19. august 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Tømrerfirmaet Hammer Fedt
Højgården 6, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 07. august 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrerfirmaet Irsdal
Johannesburg Alle 18, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 11. april 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TØMRERMESTER DENNIS MIKKELSEN
Studsbøl Alle 50, 2770 Kastrup
Ansatte: 4
Startdato: 18. marts 1991,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TØMRERMESTER KNUD VERDICH A/S
Tømmerupvej 94, 2770 Kastrup
Ansatte: 27
Startdato: 01. december 1986,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Tømrermester Kristian Pedersen
Otto Liebes Alle 7, 2770 Kastrup
Ansatte: 0
Startdato: 24. september 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrermester Martin Smedegaard
Gambiavej 15, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 15. juni 2017,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Tømrermester Rasmus Bo Sørensen
Uldumvej 30, 2770 Kastrup
Ansatte: 0
Startdato: 16. september 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrermester Rasmus Misfeldt
Nørholm Alle 3, 2770 Kastrup
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrermester Rene Hansson
Alleen 117, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 22. marts 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrermester Sanquin v/Amehd Sánchez Quintana
Julerosevej 11, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 24. august 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TØMRERMESTER STEDAL-ESKO ApS
Guldregn Alle 8, 2770 Kastrup
Ansatte: 1
Startdato: 24. juni 1993,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
TORBEN JENSEN
Dollerupvej 27, 2770 Kastrup
Ansatte: 2
Startdato: 04. december 1987,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Ula Byg ApS
Amager Landevej 181, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 20. juni 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Vejrbidt ApS
Saltværksvej 211, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 06. oktober 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Vind's Tømrerfirma ApS
Kirstinehøj 25, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 24. marts 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Vindico ApS
Kirstinehøj 54, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 30. januar 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
wiinblads byg
Hyld Ager 63, 2770 Kastrup
Ansatte: 0
Startdato: 08. oktober 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Wood by Keld
Ved Diget 3, 2770 Kastrup
Ansatte: 0
Startdato: 01. februar 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Zebergs
Kastruplundgade 62, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 03. oktober 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed

Indhent tilbud fra andre firmaer i Danmark

Ønsker du at finde et tilbud på tagrenovering eller nyt tag i andre byer i Danmark, så find en dygtig håndværker i Jylland, på Fyn eller Sjælland.

Få 3 tilbud på tagrenovering i Tårnby

Nu ved du mere om, hvilke muligheder for tagrenovering som du har, samt hvor de ligger rent prismæssigt.
Tilbage står der kun at indhente 3 tilbud på tagrenovering i Tårnby. Så er du sikker på, at du ikke kommer til at betale for meget for renoveringen af dit tag.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende
Copyright 2024 - Pilanto Aps