Tag der trænger til en tagrenovering

Nem og tryg tagrenovering i Blovstrød

Tagrenovering kan være en svær opgave at få hul på – særligt i tilbudsfasen. Men følger du denne guide, og bruger vores tilbudstjeneste, får du den letteste og mest trygge tagrenovering i Blovstrød.

Hvor finder du en håndværker, du kan betro din tagrenovering?

Håndværkeren er den vigtigste faktor ved en tagrenovering. For taget er boligens mest udsatte bygningsdel.

Men hvordan finder du en håndværker, du kan stole på, giver en fair pris – og som du kan regne med møder op, og leverer arbejdet til aftalt tid?

Det har vi en løsning på!

  • Lad håndværkerne kontakter dig – Slip for at bruge tid på at finde dem.
  • Håndværkere som du kan stole på – Vi samarbejder kun med firmaer, vi kender.
  • Altid aftalt kvalitet og levering – Læs kundernes anmeldelser, før du vælger.
Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Tagrenovering i Blovstrød uden tvivlsspørgsmål

Vælger du at få 3 tilbud på tagrenovering i Blovstrød gennem vores tjeneste, er du sikker på kun at få henvendelser fra seriøse håndværksfirmaer. Vi formidler kun håndværksopgaver til firmaer, som tidligere har vundet tagrenovering-opgaver gennem os – og har leveret et ordentligt stykke arbejde. Det er din sikkerhed for, at du får en tagrenovering, der holder – også til fremtidens mere ekstreme vejr.

Ingen jargon, du ikke forstår

Magter du ikke at svare på spørgsmål, som du ikke helt forstår. Eller at blive fejet af med smarte vendinger og fagtermer, når du spørger. Vores samarbejdspartnere taler, så du aldrig er i tvivl.

Tilbuddet kommer altid til aftalt tid

For at modtage opgaver gennem vores tilbudstjeneste, forpligter alle håndværkere sig til at levere et skriftligt tilbud inden for 72 timer efter, de har været ude at se på din opgave.

Tilbud, du rent faktisk kan forstå

Ud over at komme til aftalt tid, kan du også se frem til et tilbud, som du rent faktisk kan forstå. Samtidig kan du nemt sammenligne prisen på tværs af de enkelte tilbud, som du modtager.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Du er kun 4 skridt fra din tagrenovering i Blovstrød

Det har aldrig været lettere og mere trygt at få foretaget en tagrenovering i Blovstrød. Alt hvad du skal gøre, er:

  • Klik på knappen – så bliver du snart kontaktet af 3 håndværkere
  • Håndværkerne kommer – taler om opgaven, og måler alting op
  • Modtag de 3 tilbud – og vælg let det, som passer til din bolig
  • Få arbejdet udført – og glæd dig over den færdige tagrenovering
Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende
Renovering af tag

Tagrenovering eller tagudskiftning?

Der findes mange måder at renovere et tag på – og hvilken form for tagrenovering du har brug for til din bolig, afhænger helt og holdent af tagets og tagkonstruktionens stand. 

Generelt arbejder håndværkere med tre forskellige former for tagrenovering:

  1. Tagmaling – forlænger levetiden af taget, men kræver selve taget og tagkonstruktionen stadig er i orden, og at selve taget er holdbart og tæt.
  2. Tagudskiftning – her udskiftes tegl eller tagplader, eller der lægges nyt tag oven på det gamle. Kræver at tagkonstruktionen er i orden.
  3. Total tagrenovering – her udskiftes både taget og tagkonstruktionen. Giver også mulighed for ændringer i tagkonstruktion og overetage.

Start med et tagtjek

Når du skal vælge, hvilken form for tagrenovering du skal bruge, er du oftest nødt til at have fat i en fagmand, der kan vurdere standen på dit tag.

Den slags rådgivningsarbejde udføres af både håndværksfirmaer og byggesagkyndige. Det foregår ved, at de kommer ud og undersøger både tagbelægning og tagkonstruktion, samt ser nærmere på f.eks. isoleringstykkelser, nuværende indretning af tagetagen, og taler med jer om jeres ønsker og budget til tagrenoveringen.

Derudfra får du så en rapport, som indeholder en vurdering af tagets tilstand, samt anbefaler hvilken tagrenovering, du skal vælge.

BEMÆRK: Vælger du et håndværksfirma til opgaven, vil du oftest få en rapport, som anbefaler en af de renoveringsløsninger, de kan levere.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Tagrenovering priser – hvad koster det at renovere taget?

Af de tre forskellige tagrenoveringstyper ovenfor er tagmalingen klart den billigste løsning og den totale tagrenovering den dyreste.

Tagmaling – Er det den billigste løsning?

For at det giver mening at male taget, skal såvel tagkonstruktion som tagbelægning være i så god stand, at det kan holde en del år endnu. For en gang tagmaling kan hverken tætne et utæt tag eller stoppe råd og svamp i tagkonstruktionens lægter og spær.

Men har du et tag, som er blevet kedeligt og slidt at se på, kan du friske udseendet op, så taget bliver næsten som nyt at se på. Derved slipper du for at udskifte taget af kosmetiske grunde.
Tagmaling er typisk en god løsning til tagplade-tag, og koster fra nogle få tusinde kroner og opefter alt efter størrelsen på tagarealet.

Tagudskiftning – er det den økonomiske løsning?

Er tagkonstruktionen på boligen stadig i orden, men er taget blevet utæt, eller har det fået en stormskade? Så kan du ”nøjes” med at få udskiftet selve tagbelægningen.

Det åbner samtidig op for, at du kan skifte fra f.eks. gammeldags tagplader eller miljøfarlige eternitplader og til f.eks. et nyt, moderne ståltag, der ligner teglsten. Det er en meget populær løsning, fordi den ikke kræver en stærkere tagkonstruktion, sådan som det er nødvendigt, hvis du ville lægge rigtige tegl på taget.

Men det kræver, at skiftet fra tagplade- til tegl-look ikke ødelægger det arkitektoniske indtryk på boligen. 

Du kan naturligvis også foretage det sikre valg og skifte til et tag af samme type som det, du har i dag.

Hvor dyr en tagudskiftning er, afhænger af flere ting:

1) Har du gamle, miljøfarlige eternitplader liggende, som skal bortskaffes forsvarligt?

2) Lægger du det nye tag direkte oven på det gamle tag, eller skal det gamle tag fjernes?

3) Fjerner du det gamle tag, kan lægterne så genbruges, eller skal der lægges nye?

4) Hvilken tagtype skifter du til?

5) Hvor stort er tagarealet på dit tag, og hvilken hældning har taget.

Alt efter dit svar på ovenstående kan du få en tagudskiftning fra omkring 75-80.000 og opefter. 

Total tagrenovering – den dyreste løsning?

Har du brug for en total tagrenovering, hvor både tagbelægning og tagkonstruktion udskiftes, begynder det hurtigt at blive dyrt.

For dels skal det gamle tag og tilhørende tagkonstruktion fjernes, og dels skal du opgradere eventuel isolering af taget til de seneste krav i bygningsreglementet.

Samtidig får du mulighed for at ændre på tagkonstruktionen, så du f.eks. får en karnap på eller får sat ovenlysvinduer i. HUSK: Hvis du udvider boligarealet på grund af ændringerne, skal du søge byggetilladelse til din tagrenovering.

En total tagrenovering er derfor den absolut dyreste måde at renovere taget på. Her løber det hurtigt op i 150-200.000, og kan nemt komme til at koste en halv million eller mere.

Isoleringskrav ved tagrenovering?

Isoleringskravet til taget hedder 300 mm i dag. Men foretager du en udskiftning af tagbelægningen, er der som sådan ingen krav om, at du skal opgradere isoleringen af tagetagen. Det er kun, hvis du skifter hele tagkonstruktionen, eller bygger den om.

Men oftest er det alligevel en god ide at opgradere isoleringen, hvis det er nødvendigt. Det er en forholdsvis lav ekstraudgift. Samtidig udløser det både energitilskud, og giver dig en øjeblikkelig kontant besparelse på dine varmeudgifter.

Dog skal du være opmærksom på, at hvis du vælger at forhøje taget for at kunne rumme efterisoleringen, vil det være nødvendigt at forlænge udhænget på taget og flytte tagrenderne. Samt tjekke op på højdebestemmelserne, så taget ikke bliver højere end det er tilladt i dit lokalområde.

Kan man få tilskud til tagrenovering?

Som sådan kan du ikke få tilskud til selve tagrenoveringen. Men du kan hente både energitilskud og udnytte håndværkerfradraget i forbindelse med dit renoveringsprojekt. (Reglerne på området ændrer sig ofte, så spørg din håndværker eller søg informationer hos relevante myndigheder.)

Energitilskud til isolering:
Vælger du at efterisolere i forbindelse med renoveringen af taget, kan du søge om energitilskud hos dit energiselskab. 

Her afhænger tilskuddets størrelse af den opnåede besparelse i kWh. Samtidig skal du huske at få tilsagn fra energiselskabet på dit energitilskud, inden du sætter arbejdet i gang, og køber materialer hjem.

Forhøjet håndværkerfradrag:
Samtidig kan du udnytte det forhøjede håndværkerfradrag på 25.000 pr. voksne beboer i husstanden, som bidrager til betalingen af tagrenoveringen.

Fradraget gives på arbejdslønnen – som oftest er den største post. Derfor er det vigtigt, at du får en regning fra håndværkeren, hvor arbejdslønnen er udspecificeret som en selvstændig post. Så er det nemt at bruge fakturaen som dokumentation for fradraget, når du skal udfylde din selvangivelse.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Oversigt over firmaer der tilbyder tagrenovering i Blovstrød eller hele Allerød Kommune

Ønsker du selv at finde en virksomhed der kan hjælpe dig med en tagrenovering eller nyt tag i Blovstrød eller Allerød Kommune, så tjek oversigten herunder.

Vi fandt 59 tagfirmaer i Blovstrød. Find en tømrer eller håndværker i Blovstrød og omegn herunder. I hele Allerød Kommunefindes der flere tagfirmaer, hvis du vil udvide din søgning efter en dygtig tømrer.
Allerød Tømrer og Malerforretning
Frederiksborgvej 53, 3450 Allerød
Ansatte:
Startdato: 01. juni 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
ALLERØD TØMRERFORRETNING ApS
Kongevejen 78, 3450 Allerød
Ansatte: 5
Startdato: 10. januar 2014,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
B & T S.M.B.A.
Gydevang 39, 3450 Allerød
Ansatte: 5
Startdato: 25. februar 2013,
Virksomhedsform: Selskab med begrænset ansvar
Bjerregaard ApS
Smedevangen 8, 3540 Lynge
Ansatte: 11
Startdato: 25. januar 2001,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
BORNEMANN ApS
Kirkeltevej 55, 3450 Allerød
Ansatte: 3
Startdato: 24. februar 1986,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Bostock Entreprise ApS
Bjergagervej 11, 3540 Lynge
Ansatte:
Startdato: 25. januar 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
DMM Entreprise
Birkevej 2, 3450 Allerød
Ansatte: 0
Startdato: 15. januar 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
dmm total service
Birkevej 2, 3450 Allerød
Ansatte:
Startdato: 10. august 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Due Byg ApS
Vestervang 28, 3450 Allerød
Ansatte:
Startdato: 19. juli 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
FJALLAND BYG S.M.B.A.
Kollerødvej 27, 3450 Allerød
Ansatte:
Startdato: 11. oktober 2011,
Virksomhedsform: Selskab med begrænset ansvar
HÅNDVÆRKSKOMPAGNIET V/ CLAUS MØLLER-NIELSEN
Sandholmvej 10, 3450 Allerød
Ansatte: 0
Startdato: 01. juni 1995,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Howard Byg
Stendyssevej 5, 3540 Lynge
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
JAN YDE ApS
Østre Teglværksvej 12, 3450 Allerød
Ansatte: 1
Startdato: 16. juni 2008,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Jeemgo Byg
Gl Nøglegårdsvej 20, 3540 Lynge
Ansatte:
Startdato: 14. juli 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
KENNETH DRES PETERSEN ApS
Ll Blovstrødvej 30, 3450 Allerød
Ansatte: 2
Startdato: 25. juni 2002,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
KM Byggerådgivning ApS
Skovmarken 21, 3450 Allerød
Ansatte:
Startdato: 27. maj 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Kongstad Byg
Gl Lyngevej 101, 3450 Allerød
Ansatte:
Startdato: 20. marts 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Lindtoft ApS
Uglevang 114, 3450 Allerød
Ansatte:
Startdato: 14. november 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Lundebakkegaard
Kollerød Bygade 6, 3450 Allerød
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
M.I Byg ApS
Uglevang 28, 3450 Allerød
Ansatte:
Startdato: 25. februar 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
M.M. construction and carpenter works
Vassingerødvej 62, 3540 Lynge
Ansatte: 0
Startdato: 01. november 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
M.R. Rasmussen Tømrer og Energivejleder
Orchidevej 12, 3450 Allerød
Ansatte: 0
Startdato: 04. februar 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Ma Byg
Byparken 8, 3450 Allerød
Ansatte: 0
Startdato: 01. juni 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Mester Anders Friis
Ll Blovstrødvej 13, 3450 Allerød
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MG-byg
Kollerød Bygade 25, 3450 Allerød
Ansatte:
Startdato: 04. januar 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Ulvedal ApS
Maglevangen 16, 3540 Lynge
Ansatte: 2
Startdato: 31. maj 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Naqib Tømrerfirma
Julemosevænge 21, 3540 Lynge
Ansatte:
Startdato: 25. april 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Nikolaj Hansen
Bakkevej 11, 3450 Allerød
Ansatte:
Startdato: 04. september 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Per Aistrup Byg
Magnolievangen 60, 3450 Allerød
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
PlanReact Erhverv ApS
Vassingerødvej 91, 3540 Lynge
Ansatte:
Startdato: 30. marts 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
R-Byg ApS
M D Madsensvej 5, 3450 Allerød
Ansatte:
Startdato: 12. juni 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Roos Byg ApS
Lærkevej 2, 3450 Allerød
Ansatte: 2
Startdato: 11. januar 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Snedkeriet Nord ApS
Industrivej 10, 3540 Lynge
Ansatte:
Startdato: 10. juli 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Snedkermester Mogens Nielsen
Uggeløse Bygade 93, 3540 Lynge
Ansatte: 1
Startdato: 01. maj 1970,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
SPOF CONSTRUCTION
Hvedemarken 2, 3540 Lynge
Ansatte:
Startdato: 24. april 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
SPRO
Hillerødvej 23, 3540 Lynge
Ansatte:
Startdato: 10. august 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
STRÅTAG.NU ApS
Vassingerød Bygade 46, 3540 Lynge
Ansatte: 1
Startdato: 18. januar 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Tagexperten ApS
Kollerød Bygade 25, 3450 Allerød
Ansatte:
Startdato: 02. februar 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
TBI Entreprise ApS
Vassingerødvej 89, 3540 Lynge
Ansatte: 3
Startdato: 15. november 2013,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Tømrer Arie Visbeen
Blovstrød Byvej 14, 3450 Allerød
Ansatte: 0
Startdato: 30. oktober 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TØMRER- OG SNEDKERFIRMAET POUL HVITVED ApS
Rypevang 5, 3450 Allerød
Ansatte: 17
Startdato: 01. juni 1995,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Tømrerfirmaet Hviid ApS
Tjørnebakken 16, 3540 Lynge
Ansatte:
Startdato: 08. juni 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Tømrerfirmaet Troels Thomsen ApS
Gærdesmuttevej 2, 3450 Allerød
Ansatte:
Startdato: 01. juli 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Tømrerfirmaet.dk v/ Troels Thomsen
Gærdesmuttevej 2, 3450 Allerød
Ansatte: 0
Startdato: 04. september 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrermester Birger Jensen Holding ApS
Gravenstensvej 18, 3450 Allerød
Ansatte: 0
Startdato: 30. april 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Tømrermester Hviid ApS
Tjørnebakken 16, 3540 Lynge
Ansatte: 3
Startdato: 14. november 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Tømrermester Jens Mouritzen
Cypresvej 22, 3450 Allerød
Ansatte: 0
Startdato: 15. april 2003,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TØMRERMESTER THOMAS NORDLING
Møllevænget 23, 3450 Allerød
Ansatte: 0
Startdato: 09. november 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrermester v/Bo Machholm
Lilledal 31, 3450 Allerød
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 1997,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Trio Gulve ApS
Idrætsvej 2, 3540 Lynge
Ansatte: 1
Startdato: 16. oktober 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
UMC ApS
Askevangen 30, 3450 Allerød
Ansatte: 28
Startdato: 06. marts 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
V. LINDENBERG'S EFTF. ApS
Lyngevej 228, 3540 Lynge
Ansatte: 5
Startdato: 25. august 2004,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
VBB Håndværkerservice ApS
Vrålyngen 4, 3540 Lynge
Ansatte:
Startdato: 01. april 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Vicma Byg ApS
Kollerød Bygade 6, 3450 Allerød
Ansatte: 1
Startdato: 15. december 2013,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
VILLY CHRISTIANSEN & SØN V/PALLE CHRISTIANSEN
Tjørnebakken 4, 3540 Lynge
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 1993,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
WELTZ BYG ApS
Farremosen 25, 3450 Allerød
Ansatte: 6
Startdato: 14. juni 2000,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Wisti & Hee ApS
Nøglegårdsvej 7, 3540 Lynge
Ansatte: 4
Startdato: 07. november 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
WOLFF BYG ApS
Blovstrød Byvej 8, 3450 Allerød
Ansatte:
Startdato: 04. juni 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Woodinspire
Industrivej 10, 3540 Lynge
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed

Indhent tilbud fra andre firmaer i Danmark

Ønsker du at finde et tilbud på tagrenovering eller nyt tag i andre byer i Danmark, så find en dygtig håndværker i Jylland, på Fyn eller Sjælland.

Få 3 tilbud på tagrenovering i Blovstrød

Nu ved du mere om, hvilke muligheder for tagrenovering som du har, samt hvor de ligger rent prismæssigt.
Tilbage står der kun at indhente 3 tilbud på tagrenovering i Blovstrød. Så er du sikker på, at du ikke kommer til at betale for meget for renoveringen af dit tag.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende
Copyright 2024 - Pilanto Aps